maanantai 19. maaliskuuta 2012

Chanel; Teint Innocence Compact Créme Makeup

Ennen kuin innostuin mineraalimeikeistä käytin tosiaan kiinteitä meikkivoiteita. Aloitin Joe Blascolla ja lopetin Grimasiin ja siinä välissä minulla oli myös Chanelin Teint Innocence Compact Créme meikkivoide. Ostin sen alunperin joltain laivareissulta melko lailla impulsiivisena heräteostoksena. Tarkoitus oli muistaakseni harkita jotain Chanelin nestemäistä meikkivoidetta enkä yhtään muista miksi päädyin loppujen lopuksi kiinteään meikkivoiteeseen.

Tein ostokseni sellaiseen aikaan, että ihoni oli pisamainen ja auringon värittämä ja muistelen myyjän valinneen värin sopimaan pisamiini. Talvisaikaan se ei sitten enää ollutkaan ihan sopiva, kun iho muuttui kalvakaksi ja pisamatkin haalistuivat.


Siitä huolimatta se on ainoa meikkivoide jonka olen käyttänyt loppuun saakka, niin loppuun, että rasiaan ei ole jäänyt kertakaikkiaan lainkaan tuotetta jäljelle. Ennen näiden kiinteiden meikkivoiteiden käyttöä minulla oli paha tapa ostella edullisia nestemäisiä meikkivoiteita ja käyttää yhtä jonkin aikaa ja kyllästyä siihen ja ostaa uusi (yleensä olin aika lailla mainosten uhri).

Kun rasian avaa paljastuu kannen toiselta puolelta peili ja välikannella peitetty meikkivoide. Välikannen päällä on meikkisieni ja suojamuovi.


Tuotetta rasiassa on suhteellisen vähän, vain 12 gr. Tosin se on kyllä hyvin riittoisaa. Meikkivoiteessa on aurinkosuojakerroin 10. Rasia on lisäksi täyttömallia eli kun se loppuu niin siihen voi hankkia refillin, joka maksaa luonnollisesti vähemmän kuin rasia.

Tuotteen mukana tulee siis meikkisieni mutta itse tykkään levittää tätä sormin. Sivellintä en ole kokeillut. Hintaa tällä on melko lailla, en tiedä tarkalleen mitä se maksaa mutta veikkaan hinnan pyörivän jossakin 60-70 euron nurkilla. Mikä kuulostaa aivan järkyttävän kalliilta, ainakin minusta.

Teint Innocence Compact Créme on kuitenkin aivan mielettömän ihana meikkivoide ja siksi olen valmis maksamaan siitä noinkin suolaisen hinnan (tai no, mieluiten teen tällaisia hankintoja laivalta jne.). Se on tunnultaan paras koskaan kokeilemani meikkivoide. Sen koostumus on hyvin kevyt ja se peittää keskinkertaisesti. Se tuntuu iholla todella miellyttävältä ja erittäin kosteuttavalta. Tällä tuotteella minun on mahdotonta saada kasvoille meikkivoidemaista tunnetta, se ei vain tunnu lainkaan meikkivoiteelta.


Kun levitän tätä kasvoille se tuntuu jotenkin kostealta, tunne on hyvin raikas ja miellyttävä. Teint Innocence Compact peittää kevyesti mutta sitä pystyy jonkin verran kerrostamaan jolloin peittotehotkin kasvavat. Peitevoiteen kanssa käytettynä tällä saa ihan mukavan peittävän lopputuloksen joka ei kuitenkaan näytä ollenkaan raskaalta. Meikkivoide sulautuu ihoon kauniisti ja jättää kuulaan luonnollisen pinnan.

Alunperin tykästyin todella kovasti tämän tuotteen yhteydessä siihen, että se sopi erinomaisesti paikka paikoin kuivalle iholleni eikä korostanut ikävästi kuivia kohtia. Lisäksi tämä on helppo ja nopea käyttää, kulkee todella vaivattomasti mukana ja on muutenkin kaikin puolin täydellinen. Erityisesti reissussa korvaamattoman helppo ja näppärä.

En osaa sanoa miten tämä käyttäytyy rasvaisemman ihon kanssa mutta ainakin kuivaihoiselle tämä mielestäni sopii. Normaali-ihoiselle Teint Innocence Compact on varmasti aivan ihana, varsinkin jos sattuu olemaan niin onnekas, että omistaa suht hyväkuntoisen ihon joka ei juurikaan peiteaineita kaipaa.

Minun compactini on sävyssä 20 Clair - Cameo ja se on valitettavasti liian tumma minulle. Kesällä ehkä sitten taas sopivampi. Suosittelen tutustumaan, kerrassaan ihana meikkivoide kovin kalliista hinnastaan huolimatta!

2 kommenttia:

  1. HUOH...valitettavasti aikas tyyristä,vaikuttaa kyllä toimivalta tuotteelta.
    Erityisesti tuo mainintasi, ettei tuote tunnu meikkivoiteelta on kiinnostusta herättävä.

    VastaaPoista
  2. Joo, tää on kertakaikkiaan sellainen kevyt ja ihana ja iho tuntuu ihanan silkkiseltä. Parhaimmillaan minusta silleen ohuelti levitettynä. Minusta tämä tuntuu ihan "toiselta iholta". Kai tätäkin voisi toki kerrostella moneen kertaan niin, että saisi sen pakkelinkin aikaan mutta enpä ole kokeillut.

    VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.