sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Tuoksujutuista

Tein tuonne sivupalkkiin pienen kyselyn. Olen tässä itsekseni mietiskellyt noita tuoksupostauksia. Mielelläni postaisin vähän useammin tuoksuista mutta olen arastellut niiden kanssa koska olen jotenkin ajatellut, että ne eivät välttämättä kiinnosta kaikkia.

Olisin kovasti kiitollinen jos kävisit klikkaamassa jonkun noista kolmesta vaihtoehdosta niin saisin vähän osviittaa sen suhteen, että mitä jatkossa teen tuoksupostausten kanssa eli perustanko niille ihan oman bloginsa vai jatkanko niiden postailua tänne kaiken muun sekaan. Joka tapauksessa haluaisin lisätä tuoksupostausten määrää.

Kiitos klikkailusta! ;-)

3 kommenttia:

 1. Voisin kuvitella, että tuoksupostaukset syntyvät nopeammin ja niitä voi väsätä tiuhempaan tahtiin kuin muita kirjoitustyyppejä.

  Sen vuoksi kannattaisi ehkä avata toinen blogi tuoksujuttuja varten. Ja tätähän ei kysytty, mutta vastasin kuitenkin :)

  VastaaPoista
 2. Ei kun kiitos, kun jaoit ajatuksesi! Jep, tuoksupostaukset ovat "vaivattomampia". Niihin liittyy paljon vähemmän sitä muuta hommaa kuin kirjoittaminen ja siksi niitä syntyy nopeammin ja tiuhempaan.

  Vaikka pidänkin tätä blogia omaksi ilokseni niin silti on ihan kiva jos tästä on toisillekin iloa. Kirjoitustahtini on max 1 postaus/päivä kirjoitin sitten mistä tahansa. Kuitenkin jos tuoksupostauksia on vaikka viisi peräkkäin niin kaikki ei välttämättä siitä kauheasti ilahdu. Siksipä tätä asiaa pähkäilen täällä itsekseni.

  VastaaPoista
 3. Kannatan erillistä tuoksublogia! Tuoksujutut ovat hyvin erityyppisiä kuin meikkijutut.

  VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.