perjantai 23. maaliskuuta 2012

Meow Cosmetics; Skinny Dipper ja Sunsplasher!

Nämä tuotteet kuuluvat Mohnin pakollisiin meikkipussissa. Ihan sama teenkö pikameikkiä tai pitkän kaavan sotamaalausta, varjostus- ja korostusvärit on naamalle huiskittava. En ole koskaan oikein oppinut aurinkopuuterille, ihan vasta vuoden tai parin sisällä olen opetellut sitä käyttämään. Ennen näitä Meow:n tuotteita minulla tosin oli Lumenen aurinkopuuteri käytössä mutta se oli sellainen melko mattainen ja käytin sitä ainoastaan varjostukseen, en suinkaan tuomaan aurinkoa kasvoille. Se olisi siihen tarkoitukseen ollut kaiken lisäksi aivan väärän värinenkin.


Minulla oli myös joku Yves Rocherin varjostusväri jossain välissä käytössäni ja se oikeastaan minut sai alunperin kiinnostumaan ja innostumaan kasvojen varjostamisesta/korostamisesta. Nyttemmin olen sitä mieltä, että kyseisiä temppuja ei vaan voi kertakaikkiaan jättää tekemättä, ikinä. Jos miehiltä kysyttäisiin niin he todennäköisesti ihmettelisivät miksi nähdä moista vaivaa, kun ei se näy mihinkään.

Hyvin tehty varjostaminen/korostaminen ei varsinaisesti näykään, mutta se tekee taikoja kasvoille ja yleisvaikutelma muuttuu huomattavasti sen avulla. Sillä voi muotoilla kasvoja (optisesti luonnollisesti), korostaa haluamiaan kohtia tai sitten vaimentaa niitä. Varjostuksella voi saada pienemmän tuulenhalkojan, kauniimmat ja erottuvammat poskipäät, kapeammat kasvot jne. Korostuksella saa kasvoilleen hehkua ja se toimii yhdessä varjostuksen kanssa tehden yleisvaikutelmasta terveen ja hehkeän.

Olen tehnyt kesäkuussa -11 postauksen kesäpäivän no make up - lookista, jossa myös aiheesta asiaa ja tämän postauksen kasvokuvat ovat kyseisen session tuotoksia. Tässä vähän vertailua, vasemmassa kuvassa kasvoilla pelkkä mineraalimeikkipuuteri, oikeassa kuvassa varjostukset, korostukset ja vähän aurinkopuuteria (ja ripsiväriä ja huulillakin hehkua).


Saattaa olla, että oikeanpuoleinen kuva on otettu lähempänä ikkunaa mutta muuten kuvausolosuhteet ovat olleet samat.

Meow Cosmetics myy nimenomaan varjostukseen ja korostukseen tarkoitettuja Skinny Dippereitä ja Sunsplashereita sovitettuna heidän omaan meikkipohjasysteemiinsä sopivasti sävytettyinä. Meow:lla on valtava sävyvalikoima mineraalimeikkipuutereissaan enkä edelleenkään ihan tarkalleen ottaen osaa sanoa mikä niistä on minun sävyni.

Minulla on useita eri sävyjä tummuuksissa 0-2 mutta mikään niistä ei oikein tunnu juuri siltä oikealta. Siksipä olen valinnut nuo korostus- ja varjostusvärini pitkälti sillä perusteella, että mikä minusta on sattunut näyttämään kivalta ja sopivalta. Mutta jos kuulut niihin onnellisiin, jotka tietävät Meow-rotunsa niin voit valita korostus- ja varjostusvärisi mätsäämään meikkipuuterisi kanssa.

Minulla on nämä sävyt:


Yleensä marssijärjestys minulla on seuraavanlainen; meikkipohjan jälkeen teen varjostukset, sitten laitan poskipunan, jonka jälkeen teen korostukset. Minä olen oppinut tekemään meikkipohjan ennen silmämeikkiä ja vanhan koiran on tässä tapauksessa hankala opetella muille tavoille. Joskus teen silmämeikin varjostuksen jälkeen, joskus toisin päin. Poskipunan lisään kuitenkin aina vasta lopuksi ja ihan viimeiseksi siis korostuksen. Jos en tee sen kummempaa silmämeikkiä niin varjostan silmät varjostusvärillä ja sudin korostusväriä liikkuvalle luomelle ja kulmakarvan alle.

Tässä (huonosti piirretty) "kaavakuva" siitä mihin kohtiin noita huiskin, tummalla ääriviivalla varjostus, vaalealla korostus.


Katkoviivallinen tarkoittaa sitä, että joskus levitän korostusvärin koko poskiluun alueelle mutta en aina ja joka kerta, riippuu vähän. ;-) Leuan varjostus tulee enemmänkin leuan alle, ei niinkään leuan kärkeen, samoin tuo leukaluun varjostus on enemmän siellä leukaluun alla. Poskipuna tulee posken varjostuksen ja korostuksen väliin, osittain myös tuon korostuksen alle. Korostuspuuteri on myös oivallinen apuri silloin kun tuntuu, että poskipuna tarvitsee hieman pehmennystä tai häivytystä.

Jos et ole aikaisemmin harrastanut korostusta ja varjostusta niin suosittelen kokeilemaan! Itse pidän noista Meow:n puutereista erittäin paljon. Mattaisuutta ja hohdetta on juuri sopivasti ja mitään glitteriä tai kimallusta ei tuotteissa ole. Erityisesti Sunsplashereiden hohde on todella kaunis iholla ja tuo siihen upeaa "näkymätöntä" hehkua.

Tässä vielä muutama swatch-kuva, kaikki otettu ilman salamaa päivänvalossa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.