tiistai 21. syyskuuta 2010

Mustavalkoinen ranskalainen manikyyri

Tokmannilta tarttui ehkä kuukausi sitten mukaan ihan yllättäen tällainen kiva Mavalan trio:


Siinä on siis glitterlakka Glitter Silver, valkoinen White #49 ja musta Black #48. Hintaa setillä oli vajaa 6€ eli ei mitenkään päätä huimaavasti! Olen mietiskellyt itsekseni pitäisikö hakea vielä toinenkin setti kun puoli-ilmaiseksi saisi. ;-) Muita värejä ei ollut eli vissiin joku jämäerä. Tosin vähän piilossa olivat, aika vahingossa nuo minunkin silmääni osuivat.

Pidän Mavalan lakoista. Eivät ole mitenkään aivan erityisen huippukestäviä mutta sellaisia mukavan kestäviä ja luotettavia kuitenkin. Lakkaaminen on helppoa ja siveltimessäkään ei ole moittimista. Settiä myytiin ranskalaisena manikyyrina ja samaan sarjaan on kuulunut (tai kuuluu; en tiedä onko sarja edelleen myynnissä) muitakin eri värisiä settejä.

Tässä erinomaisen surkea kännykällä otettu valokuva setin ensitestistä:


Kuvanottohetkellä lakat ovat olleet kynsissä jo jokusen päivän. Lakkasin ensin mustalla, sitten vapaalla kädellä valkoista yläosaan ja hammastikulla glitteriä rajakohtaan. Tarttis varmaan hankkia joku ohut sivellin jolla voisi koristella kynsiä. Kyllähän se hammastikkukin toimii mutta voisin veikata, että sivellin saattaisi silti olla toimivampi. Yllä näkyvässä kuvassa on siis ihka ensimmäinen harjoittelulakkaus ja kuten näkyy, ei sillä hammastikulla aina oikein saa nättiä ja ohutta aikaan.

Kynnet olivat mielestäni aika juhlavat, jollain tapaa tuo glitter toi pienen ripauksen juhlavuutta. Eikä sekään yhtään haitannut vaikka jälki olikin vähän huteraa, kun tarpeeksi kovasti heilutteli käsiään niin pienet epätasapainoisuudet jäivät helposti huomaamatta!

Kokeilin samaa Maybellinen ihanan vaalean sinisellä mini Colorama Party Blue #96 lakalla ja sinisellä Tokmannin halpislakka Party Colour glitterillä ja sekin kyllä näytti ihan kivalta ja söpöltä. Siitä ei valitettavasti ole kuvaa.

Olisi kiva tietää millaisia kokeiluja ja muunnoksia muut ovat tehneet tuosta ranskalaisesta manikyyristä.

1 kommentti:

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.