maanantai 20. syyskuuta 2010

Pastellia, pastellia!

Lakkasin kynnet vissiin perjantaina ja alunperin piti kokeilla uutta Rimmelin vihertävän turkoosia 60 Seconds-lakkaa mutta päätinkin sitten tehdä ranskalaisen manikyyrin. Jotenkin ihmeellisesti kynsiini ilmestyi kuitenkin Lumenen Natural Code pikkulakoilla tehdyt "liukuvärjätyt" ja melkoisen sokeriset pastellikynnet! Ihmettelin asiaa itsekin. ;-)


Käytetyt ihanaiset sävyt ovat oikealta vasemmalle: hento vaalean sininen Salty Splash #31, hento vaaleanpunainen Be Fabulous #8 ja hennon vihreä Spring Meadow #28. Lisäksi inspiroiduin lätkäisemään kynsiin Seppälästä hankittujen kynsitarrojen jämät, tässä kuva vielä varastoissa odottavasta iskemättömästä yksilöstä:Mikään tyylikkyyden riemuvoitto kynnet eivät ole mutta minusta ne ovat ihan söpöt kuitenkin ja pääasia tuossa taisi olla pieni luovuuden toteuttamisen tarve. Ja kokeilunhalu!

Lakkasin siis kynnet "raidoittamalla" ne vuoron perään kaikilla kolmella Lumenen lakalla, joka toisessa kynnessä oli järjestys sininen-vihreä-punainen ja joka toisessa vihreä-sininen-punainen. Tein kaksi värikerrosta, jonka jälkeen pikakuivattava väritön lakka ja sitten tarrat. Lopuksi vielä pari kerrosta tavallista väritöntä päällyslakkaa. Tässä oikea käsi ja tuo aivan ihanan ihanalta näyttävä Spring Meadow-pullo:Pidän todella paljon noista Natural Code pikkulakoista! Se miltä pullot näyttävät huijaa pikkuisen eli lopputulos kynsillä on yleensä aika erilainen, kuin miltä väri näyttää pullossa. Joskus se on isokin pettymys mutta joskus myös ihana iloinen yllätys. En kovin paljoa pidä esimerkiksi Be Fabulous-sävystä yksinään, se on jotenkin liian lämmin minun makuuni, oranssinkultainen tai jotain. Tässä vielä molemmat kädet:


Pahoitteluni aavistuksen epätarkoista kuvista mutta eiköhän noista jotakin tolkkua saane. Voisi kuvitella, että tuollaisissa pikkuisissa pulloissa ei olisi kovin hyvä harjaosa ja että lakkaaminen muutenkin olisi hankalaa. Minä olen aivan erityisesti tykännyt juurikin näiden lakkojen harjaosasta! Se on pienen ja mitättömän näköinen mutta mielestäni se on käytössä todella toimiva!Eihän se tosiaan näytä kummoiseltakaan mutta minulla ainakin se toimii moitteetta ja sillä saa oikein nättiä jälkeä aikaan. Se toki hieman mietityttää mitä sitten, kun lakka alkaa olemaan lopussa; meneekö sitä kuinka paljon hukkaan vai yltääkö harja tarpeeksi syvälle loppuun saakka ilman, että pitää kovasti kikkailla saadakseen loputkin jämät käyttöön.

Minulla ei toistaiseksi ole noiden kolmen sävyn lisäksi kuin kaksi muuta Natural Coden pikkulakkaa; söpö glitterlakka Go Glittery #16 ja aivan mielettömän ihana turkoosihko sininen Live It Up #9. Go Glittery on todella toimiva glitterilakka mielestäni ja se kimaltelee aivan upeasti. Ainoa miinus on sen hankala poistettavuus, mikä ei suinkaan ole vain kyseisen glitterilakan ongelma vaan näin tuntuisi olevan muidenkin kokeilemieni glitterilakkojen kanssa.

Live It Up-sävystä pidän aivan erityisesti, se on noista kaikista ehdoton suosikkini! Kunhan kukkaron pohjilla taas pyörii joskus muutama turha (?) euronen niin varmasti Natural Code lakkakokoelmani tulee kasvamaan. Mikähän lienee ihmisten suosikkisävy noissa Lumenen mahtavissa pikkulakoissa, onko sinulla sellaista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.