torstai 30. syyskuuta 2010

Sinistä ja glitteriä

Taas vähän kynsiä. Halusin kokeilla Lumenen Natural Code pikkulakoilla sinistä "liukuvärjäystä". Päädyin erilaiseen toteutukseen kuin mitä alunperin suunnittelin ja loppujen lopuksi toteutin lakkauksen näillä:


 Vasemmalla #31 Salty Splash, keskellä #9 Live It Up ja oikealla Mavalan Glitter Silver. Alunperin oli tarkoitus tehdä ylöspäin kalpeneva kynsi jossa olisi yläosassa sinisellä glitterillä tehty koristeraita/koristeraitoja. Lakkasin ensin kynsien alaosan sävyllä #9 Live It Up ja sitten yläosan sävyllä #31 Salty Splash. Lopuksi lakkasin koko kynnen Salty Splashilla.

Kun tuli aika koristella glitterlakalla niin homma ei oikein sujunutkaan niin kuin piti. Sininen glitter (Tokmannilta hankittu halpa Party Colours) näyttikin ihan kamalan rumalta, kun yritin sitä saada näteiksi  vinottaisiksi koristeraidoiksi peukalonkynteen. En edes yrittänyt toistamiseen vaan kokeilin korjata tilannetta Mavalan hopeisella glitterillä. Vetelin sitten vaakasuorat koristeraidat hopeaglitterillä toisiinkin kynsiin niiden yläosaan mutta en ollut lainkaan tyytyväinen lopputulokseen. Lopulta lakkasin kynsien yläosan kokonaan tuolla Glitter Silverillä. Lopputulosta oli vaikea saada vangittua kameralla todenmukaisesti mutta tässä pari yritystä:Kynsistä tuli kuin tulikin ihan kivat ja pidin niistä mutta toisaalta harmitti, kun alkuperäinen suunnitelma meni mönkään. Aika usein minulle käy niin, että kynsien lopullinen ulkonäkö selviää itsellenikin vasta kun ne ovat valmiit mutta joskus minulla on jopa suunnitelma, niin kuin nytkin oli. Kynsien sininen väri oli erityisesti mieleeni, pari kerrosta Live It Up:lla on yksi lemppareistani ja näköjään kun siihen sekoittaa vähän Salty Splashia mukaan niin tulos on ihastuttava. Harmi kun kuviin ei saanut realistista toistoa tuosta glitterkärkien ihanasta kimalluksesta, kynnet nimittäin olivat herkullisen blingblingit! ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.