sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Nyppiikö?

Short summary in English at the end of this post.
 
Minua nyppii tällä hetkellä hiusteni karmean huono kunto! ;-( Mikä on täysin itseaiheutettua eli voin vain syyttää itseäni siitä ja kärsiä toimintani seurauksista sen mukaisesti. Nypin myös kulmakarvojani, joskin niiden muoto ei nykyisellään ihan miellytä mutta en kuitenkaan oikein osaa tehdä asialle mitään. Pitäisi jotenkin yrittää pystyä olemaan nyppimättä jonkin aikaa, että saisin tuonne kulmiin sen verran lisää karvoja, että kulmien uudelleenmuotoilu olisi mahdollista.

Minulla ei ole oikeastaan koskaan ollut todella hyviä pinsettejä. En vain ole raaskinut sijoittaa niihin. Niinpä kulmien nyppiminen on toisinaan ollut erittäin ärsyttävä ja hermoja raastavan turhauttava toimenpide. Ostin viime keväänä Saksasta uudet pinsetit, koska olin unohtanut ottaa sellaiset reissuun mukaan. Ostin Douglas-kauppaketjun omat pinsetit ja pääsin sisään vähän parempien ja toimivampien pinsettien maailmaan. Sitten kun eri blogeista luin hehkutuksia Tweezermanin huippupinseteistä, alkoi minun tehdä oikein kovasti mieli sellaisia. Tässä lopputulos:

 
Hankin itselleni ainakin näin alkuun minipinsetit koska isojen hinta tuntui melkoisen korkealta. Nuo ovat lisäksi kätevät juuri pienuutensa takia, aivan loistavat otettavaksi reissuun mukaan ja miksei niitä voisi säilyttää koko ajan mukana kulkevassa meikkipussissakin niin halutessaan. Mukana kuljetuskin sujuu ongelmitta ja pinsettejä säästäen, koska mukana tuli pieni muoviputkilo missä pinsettejä voi kätevästi säilyttää.

Voin yhtyä Tweezermanin pinsettien ylistyskuoroon, ovat todella hyvät ja todella toimivat pinsetit jotka ovat maineensa veroiset ja sen myös ansainneet! Pakolliset toisin sanoen!

Briefly in English: I have never had really good tweezers before. I've been quite stingy and didn't want to put too much money on tweezers. So plucking my eyebrows hasn't actually been too much fun. Last spring I traveled to Germany and forgot to take my (crappy) tweezers with me. So I bought tweezers while staying there, I bought them from Douglasand they were pretty decent.

Then I found all those wonderful blogs and all those praising reviews about Tweezerman's tweezers. Of course I had to get them too. But stingy as I am, I only bought the small version. But that's why I really love them, because they are so small and handy! And every praising word about Tweezerman tweezers is absolutely earned!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.