sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Hauskanpitoa retrohengessä

Minulla oli mahdottoman hauska perjantai-ilta! Vietimme erittäin ihanan ystäväporukan kanssa vintage-illan. Kaikki saivat vapaat kädet toteuttaa vintage-teemaa omalta osaltaan haluamallaan tavalla. Minun piti ensin toteuttaa fiftarihenkinen meikki ja kampaus mutta sitten satuin ihan sattumalta löytämään juuri sopivan mekkosen Prismasta hintaan 5€ ja vaihdoin vuosikymmentä.

Mekkoni oli musta, aika kaapumainen mutta kuitenkin hieman muotoiltu viskoositrikoota oleva tunika. Sen helmassa on noin 20 cm korkea "kaistale" jossa kultapainatuksella pieniä palloja. Helma ulottui vähän polven yläpuolelle.

Prismasta sattui löytymään myös juuri sopivat mustat avokkaat alennettuun hintaan 10€ ja koska niille on käyttöä kyllä myöhemminkin niin ostin sitten nekin.

Hiuksiin askartelin leveän kultapannan (kaupasta ei löytynyt sopivaa joten ostin tavallisen pannan ja kultaista nauhaa jolla sen päällystin). Korviin pitkät kullanväriset rinkulakorvikset jollaiset jo ennestään omistin ja kaulaan löysin alehintaan 2,95€ ison kultaisen pallon. Vasemman korvan lisäreikiin joukko pieniä kullan värisiä pallokorviksia jotka maksoivat yhteensä noin 3€.

Valitettavasti minulla ei ole kunnollisia kuvia koska en ehtinyt itseäni kuvaamaan lainkaan ennen kuin vasta aamuyöstä, kun saavuin kotiin. Meikki ja hiukset olivat siihen mennessä olleet jo noin 12h ja meikäläinen näytti kaikin puolin melko räjähtäneeltä, joten joudutte nyt katselemaan näitä käsiteltyjä kuvia. Huulissa minulla ei ole kuvien ottohetkellä enää mitään mutta minulla oli vaaleanpunaista huulipunaa akaisemmin illalla. ;-)


Minä siis yritin toteuttaa 60-lukua sekä asullani että meikillä ja kampauksella. Minulle tuli vähän kiire joten hiukset olisivat saaneet olla vähän huolellisemmin toteutetut mutta olin kampaukseen kuitenkin ihan tyytyväinen. Meikki ei ollut ihan helppo toteuttaa, yhdessä vaiheessa meikin tekoa olin suorastaan epätoivoinen, että eihän hommasta tule yhtään mitään ja näyttää aivan hirveälle.

Onneksi meikki kuitenkin parani siinä meikatessa ja onnistuin jopa kiinnittämään tekoripsetkin suht ongelmitta. Mikä hienointa, ne myös pysyivät menossa mukana! Tosin minun pitäisi harjoitella tekoripsien laittamista enemmän, koska kuten olen ennenkin maninnut minun silmäni eivät ole symmetriset ja sen lisäksi, että joudun meikin toteutuksessa sen huomioimaan niin myös tekoripset asettuvat silmiini eri tavalla.

No, oli miten oli niin loppujen lopuksi 60-luvun meikin tekeminen oli todella hauskaa ja kampauksen myös. En juuri koskaan meikkaa näin voimakkaasti ja dramaattisesti joten senkin puolesta oli todella hauskaa kokeilla jotain ihan erilaista kuin normaalisti. Harmittaa vaan kovasti kun en ehtinyt kuvaamaan meikkiä ja kampausta heti niiden valmistuttua kun ne olisivat vielä olleet siistit ja edustavat.


EDIT: No mä nyt kuitenkin laitan värikuvaa silmämeikistä vaikka se onkin todella epäsiisti ja kulunut paikkapaikoin. Värit nyt on mitä on, kun sähkövalossa kuvattu jne. Noh, ehkä pieni sotkuisuus kuuluu tällaiseen meikkiin noin klo 5 aamuyöstä. ;-D




Mätsäsin kynteni asuuni, ne eivät kuitenkaan olleet mitenkään erityisen autenttiset kuusikymmenlukulaiset. Idea kynsiin tuli korviksistani (ne olen ostanut muistaakseni viime vuonna Glitteristä).



Musta lakka Lumenen Quick & Chic 21 Black Velvet
Nimettömän kultainen lakka Orlyn Luxe
Kultaiset Konad leimaukset laatasta m85 Orlyn Luxella, nimettömän mustat leimaukset Konadin mustalla erikoislakalla
Kärjissä Milanin Jewel Fix glitterlakka 531 Gold

Ai niin, tämä ihanan hassu sammakkosormus oli pakko kotiuttaa Prismasta, se sopi mielestäni kokonaisuuteeni mainiosti.

6 kommenttia:

  1. Ihana.
    Tälläiset 60-luvun meikkityylit tavallaan aina paranee kun meikki asettuu naamalle..mulla ainakin sellainen fiilis tullut kun sen tyylisiä väsännyt.
    Varsinkin silmämeikki tuntuu häivyttyvän luontaisesti juuri hyväksi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta taitaa olla. Muutenkin, meikki on luonteeltaan sellainen, että jos sen kanssa on tarkoitus ihan oikeasti viettää iltaa eikä vaan istua nätisti hiljaa paikoillaan ja yrittää räpsytellä silmiä mahdollisimman vähän, niin pakostihan se siinä menossa rähjääntyy. Kyllä mä sitä pariin kertaan yritin virkistää mutta mitä enemmän kello näytti niin sitä vähemmän oli meikin siistiminen mielessä.

      Poista
  2. Sähän olet kuin Patsy Stone nuorena:) Hieno meikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii!! Kiitos, sait hymyilemään. Minä olen muuten jo vuosikaudet hokenut yhdelle hyvälle lapsuudenystävälleni, että eiköhän me olla ihan Edina ja Patsy muutaman kymmenen vuoden päästä. Sama pätee minun siskoni kanssa. Aika kauheeta kyllä! ;-D

      Poista
  3. Ootpas ollut nättinä! Ihana meikki ja kynnet on tosi hienot:) Toi pallokuvio on kyllä kiva, pitäis varmaan hankkia :p Ja voi vitsit kun mä oon halunnu tota Milanin lakkaa jo jonkun aikaa!! Ei oo tullut hankittua kun Milania ei saa niistä paikoista joista yleensä tilaan. Mistä oot muuten itse sen hankkinut?

    VastaaPoista
  4. Äh, olen taas kerran unohtanut vastata kommentteihin! Kiitos shiny! Minä tykkään todella paljon tuosta pallokuviosta. Se on hauska mutta tarpeen tullen sillä saa myös ihan näyttävää jälkeä aikaan. Lisäksi se on jotenkin hauska ja tuo hyvää mieltä.

    Minulla on tuon kultaisen Milanin lisäksi myös hopeinen ja se monivärinen. Todella kivoja lakkoja periaatteessa mutta käytännössä aika hermoja raastavat. Glitter on niin isoa, että sen saaminen nätisti kynsille on toisinaan ihan jumalten käsissä ja toisinaan se sujuu ihan itsestään. Lisäksi glitter kuivuu vähän harmillisen helposti pullonsuuhun. Poistamisesta ei varmaankaan liene tarpeen juurikaan puhua. Hauskaa onnea siihen hommaan...

    Ostin omani Nonpareil Boutiquesta: http://www.nonpareilboutique.com/

    Heillä on usein erilaisia tarjouksia, nytkin NYX-meikeistä -25%. Postikulut on vähän suolaiset tosin.

    VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.