torstai 25. elokuuta 2011

Tili tuli tili meni...

No, ei varsinaisesti tullut tiliä mutta vähän rahaa kuitenkin. Ja mitä tämä tyttö tekee muuta kuin kirmaa tuhlaamaan sitä kiireen vilkkaa! Minusta tulisi kyllä vallan surkea valtiovarainministeri tahi muu rahakirstujen vartija.

Noh, mihinkäs sitä sitten tulikaan törsättyä?


Muki osui ohimennessä hyllyltä silmäkulmaan ja se oli pakko ottaa matkaan, minusta se on älyttömän söpö ja ihanan värinen. Maksoi alessa 2€ ja oli ihan yksinäinen kappale. Olisin ottanut useammankin jos olisi useampia otettavia ollut. Ei se mitään Pentikiä ole mutta ei myöskään mitään painavaa halpisposliiniakaan. Ilahdutti minua oikein kovasti!

Citymarketissa on Mavalan lakat tarjouksessa (muistaakseni elokuun loppuun) ja maksoivat 3.35€ kpl, myös tuo Minute Quick Finish. Huonosti näkyy tuo sininen mutta se on siis Tropique nimeltään, olen sitä jo pidempään silmäillyt sillä silmällä. Las Vegasin otin koska minulla ei ole yhtään kunnon ruskeaa. Tiedä sitten onko tuokaan kynnellä mutta aika näyttää.



Nivean meikkituotteet ovat olleet jo hyvän tovin -30% meidän lähi Citarissa ja olen niitä silloin tällöin hiplaillut. Nyt sitten otin mukaani kotiin tämän hempeän vaalean luomivärin. Kyse siis pure&natural colours-sarjasta jossa pitäisi olla kovasti luonnonmukaisia ainesosia ja ainakin se on hajuste-, säilöntäaine- ja talkkivapaa tuote ja sisältää ekologista sireeniä jossain muodossa.

Sävy on #11 Noble Ivory ja ainakin kädenselkään kokeiltuna se on hyvin kaunis vaalea sävy ja tuntuu pehmoiselta sekä pigmenttiseltä. Mielen pohjalle jäi kaihertamaan vielä hempeä vaaleanpunainen sävy, saattaa olla, että se minun täytyy vielä sekin saada. Hintaa luomivärille jäi alennuksen jälkeen 6.90€. Ja voi että tuo rasia ja luomiväri on söpö!! Ihana sireeninkukkakuvio painettuna luomivärin pintaan, kuinka sitä raaskii edes käyttääkään!

Max Factorin False Lash Effect oli tarjouksessa 14€ (edelleen Citymarketissa), onhan siitä juuri tullut uusi versio markkinoille niin vanhat voi laittaa tarjoukseen. Minulla on ennestään ruskea vedenpitävä ja nyt halusin myös mustan, otin senkin vedenpitävänä (pitää taivutukset tönkkösuorissa töpöripsissäni).


Ex tempore nappasin MaxFactorin standilta myös huulituotteen; Lipfinity Lasting Lip Tint huulitussin sävyssä Pink Petal.



Kokeilin sitä ihan pikaseen ilman muuta meikkiä ja alustavasti luulen, että tulen tykkäämään tästä paljon. Suunnittelen jo toisen sävyn hankkimista. ;-) Toki mieli voi muuttua moneen kertaan vielä mutta ainakin toistaiseksi olen tyytyväinen impulssiostokseeni.


Tämän aurinkoisen nappasin Löytötavaratalosta, se oli jossain sotkuisessa alekorissa ja maksoi 2.70€ eli oli alkuperäiseen hintaansa nähden reilusti alennettu. Koriin jäi vielä useampi näitä ja hempeä, shiftaava vaaleanpunainen, saa nähdä onko se pakko hakea pois....ellei joku toinen sitten ole ehtinyt sitä jo kotiuttaa.

Kävin myös Tokmannilla mistä tarttui mystisesti hihaan pari Kone Helsinki Flormar-lakkaa sekä joukko Evelinen pikkulakkoja. Jälkimmäisten piti mielestäni olla euron kappale mutta kotona huomasin kuitista, että niistä oli veloitettu 1.49€. Periaatteesta tekisi mieli mennä tarkistamaan asia ja vaatia hilut takaisin mikäli olen oikeassa... Kai sitä tuli vielä jotain muutakin pientä haalittua, kaippa te tulette niistäkin jossain välissä jotakin näkemään. ;)

3 kommenttia:

  1. Täytyy kysyä, että miltä tuo sun FLE haisee? Mulla on ihme tuuri ollut noiden kanssa. Olen kokeillut non-waterproofia ja waterproofia ja molemmat haisee hassulta, eka maalilta, toinen uimahallilta. Voiko se olla noin, vai olenko tosiaan onnistunut ostamaan maanantaikappaleet molemmilla kerroilla?

    VastaaPoista
  2. Piti käydä nuuhkaisemassa. Minulla on yleensä rasittavan tarkka hajuaisti mutta enpä ollut kiinnittänyt mitään huomiota FLE:n hajuun. Minun kappaleeni haisee miedosti ehkä aavistuksen epämiellyttävälle, hyvin kemikaaliselle. Ei mielestäni varsinaisesti kummallekaan noista mistä mainitset mutta jos valita pitäisi niin valitsisin ennemmin maalin. Mutta tuoksu on mielestäni hyvin mieto eikä se leiju nenään vaan ripsaria pitää varta vasten haistaa.

    VastaaPoista
  3. Voi, tuo muki on kyllä tosi söpö :) Itse ostin viimeksi mustanruskean FLEn vesiliukoisena Emotionin tarjouksesta. Se on kyllä ihan paras mascara.

    VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.