keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Ihana arpaonni!

Mikko julisti Chanel-arpajaiset  pintaa blogissaan, voittona Chanelin limited edition kynsilakka Khaki Vert. Se kuuluu Les Khakis De Chanel-kokoelmaan jonka kaksi muuta värisävyä ovat Khaki Brun ja Khaki Rose. Mikon blogi oli yksi ensimmäisistä blogeista, joita ryhdyin seuraamaan löydettyäni nämä ihanaiset (ja joskus ärsyttävätkin) ulkonäköön keskittyvät blogit. Osallistuin arvontaan, ajattelematta hetkeäkään, että voisin oikeasti jopa voittaa. Vaan suureksi hämmästyksekseni niin kuitenkin kävi ja ellen olisi jo valmiiksi istunut lukiessani voitostani, olisin varmasti lentänyt persiilleni. Ihana, ihana yllätys!

Postitäti oli jättänyt maanantaina ilmoituksen postilaatikkoon, että suuri kirjelähetys olisi noudettavissa tiistaina. Ihan pistoksissa jouduin odottelemaan tiistailtaan ennen kuin pääsin lähetyksen hakemaan. Postin pahvilaatikosta paljastui sitten tällaista:


Laatikossa oli siis söpö pieni Chanelin paperikassi ja siellä sisällä tuo ihana kynsilakka. Arvostan todella, että Mikko oli pakannut mukaan myös tuon paperikassin, ystävällinen ele mielestäni. Sen verran merkkifriikki olen, että ei minua ollenkaan haittaa laittaa Chanelin paperikassia sopivaan paikkaan sopivasti "näkyville". ;-)


Ainoa harmistukseni olivat kynteni. Olin juuri onnistunut katkaisemaan oikean käden peukalosta kynnen totaalisen nysäksi (näyttää aivan hirveältä) ja pari päivää siitä seurasi vasemman käden etusormi. Moisesta suivaantuneena sen enempiä ajattelematta lyhensin sitten kaikki kynnet melko nysiksi. Mikä harmitti jälkeenpäin. Totta kai lakkasin siitä huolimatta kynteni heti eilen illalla (tai oikeastaan oli kyllä jo yö kun siihen puuhaan ehdin) ja olipas mukava huomata, että Khaki Vert sopii (ainakin omasta mielestäni) nysäkynsiini vallan mainiosti!

En osaa sanoa olisiko kyseinen vihreä sävy osunut mukavuusalueelleni itsestään. En omista ennestään yhtäkään Chanelin kynsilakkaa koska en ole vain raaskinut niitä ostaa korkean hintansa takia. Yksi eniten käytetyistä meikkipohjistani tähän mennessä on Chanelin Teint Innocence Compact Foundation (voin lämpimästi suositella!) ja ainoa jonka olen oikeasti ikinä koskaan käyttänyt loppuun saakka ja ostanut vielä uudenkin tilalle! Luonnollisesti minulta löytyy myös No 5 mutta siinä minun aikaisemmat Chanel-tuttavuuteni sitten ovatkin.

Pullon iso korkki on "valekorkki", jonka alla on ihan tavallinen pienempi pyöreä korkki, jossa sivellin on kiinni. Sivellin on minun makuuni vähän turhan kapea, sillä oli välillä hankala saada nättiä tulosta, kun lakkasi vasemmalla oikean käden kynsiä (olen siis oikeakätinen). Itse lakka on ihanan pehmoista ja todella pigmenttistä, jos oikein huolella sutii niin saattaisi ehkä pärjätä jopa vain yhdellä kerroksella. Minä laitoin kaksi koska ensinnäkin siveltimeen totuttelussa meni hetkensä ja halusin varmistaa värin tasaisen voimakkuuden. Vaikka pienesti mokailisikin niin jälki on silti tasainen ja väri upean intensiivinen! Olin iloisesti yllättynyt myös siitä miten hyvin Khaki Vert istuu ihoni sävyyn.


Olen aidosti ilahtunut voitostani monella tasolla ja erityisen ilahtunut olen siitä, että olen saanut jälleen uuden pienen ulokkeen henkilökohtaiselle mukavuusalueelleni. ;-) Myönnettäköön, että toki minua myös hivelee kulkea ihmisten ilmoilla kynsissäni Chanelin Limited Edition-värisävy, jonka myynti on alunperinkin rajoittunut vain tiettyihin myyntipaikkoihin. Itselläni ei tässä elämäntilanteessa olisi mitenkään ollut mahdollista kyseisenlaista kynsilakkaa hankkia! Pientä luksusta siis! Kiitos vielä Mikolle arvonnan järjestämisestä ja vaivannäöstä sekä ihanasta ajatuksesta!!

P.S. Kahdeksanvuotias poikani pysähtyi kuin seinään tänään päivällä hänen katseensa osuessa kynsiini. "Äiti! Mitä sulla on kynsissä? Mistä sä olet sen saanut!!?". Minulle on suhteellisen yhdentekevää tulenko tämän jälkeen saamaan kommentteja Khaki Vertin verhoamista kynsistäni. Tuon kommentin jälkeen tiedän, että siinä on sitä jotakin ihan ilmankin! :-D

3 kommenttia:

 1. Voi kun suloinen kommentti pojaltasi. Ehkä tuollainen armeijanvihreä vetoaa miehiin. :) Loistava tuuri joka tapauksessa!

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon! Palkinto meni ihan oikeaan osoitteeseen jos poikasikin tykkäsi.
  Väri näyttää sulla tosi kauniilta. Ja Toimiikin mun mielestä paremmin juuri lyhkäisissä kynsissä.
  Chanelilla on kyllä ehdottomasti aina parhaat sävyt. Pysyvyys ei harmi kyllä ole ihan yhtä loistava. Mutta jo pullojen vuoksi antaa paljon anteeksi. Ja seuraava lisä sun kokoelmaan voisi olla Chanelin kynsilakanpoistoaine. Ihanaa turhuutta, mutta näyttää hyvältä kylppärissä. Suosittelen.

  VastaaPoista
 3. Nekku, minustakin hän oli suloinen! :) Ja luulenpa, että se oli nimenomaan juuri tuo armeijanvihreä kun kolahti. Tai oikeastaan kai se oli värin erilaisuus, minulla ei ole oikeastaan ollenkaan muita yhtä murrettun sävyisiä kynsilakkoja. Mutta ihastus oli kuitenkin aitoa ja spontaania! =)

  Kiitos Mikko. Itsekin tulin siihen tulokseen, että tämä näyttää paremmalta vähän lyhyemmissä kynsissä. Tuon vähemmän hyvän pysyvyyden huomasinkin jo, kun pientä kärkikulumaa alkoi ilmestyä melko nopeasti. Toisaalta sen saa helposti paikattua esim. laittamalla shimmerlakkaa päälle ja taas menee päivä tai pari kuin juuri lakatuin kynsin. ;-) Tähän sävyyn rakastun koko ajan enemmän ja saatan aina välillä pysähtyä vain ihailemaan kynsiäni. Kukaan ei ole vielä onneksi tullut kyselemään, onko minulla kenties joku ongelma. ;-D

  VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.