tiistai 26. lokakuuta 2010

Kulutushysteriaa keskellä flunssaa

Rakastan nettiä! Voisin toki elää ilmankin mutta koska minun ei tarvitse, en viitsi edes pohdiskella sellaista mahdollisuutta. Niin ihana kuin netin ihmeellinen maailma onkin, niin on siinä negatiivisetkin puolensa. En edes aloita niistä kaikista ihan oikeasti ikävistä, pahoista ja huonoista asioista, vaan tosi omanapaisesti valitan omasta henkilökohtaisesta informaatioähkystäni, suoranaisesta konkurssista ja mieltä piinaavista kiusauksista liittyen  kaikkeen siihen ihanaan mihin minulla ei ole juuri nyt varaa sijoittaa.

Olen flunssassa ja huono viettämään aikaani sängyn pohjalla, vaikka miten olisi kipeä olo. Jep, paranemisen kannnalta ei kovin fiksua mutta minä en vain kestä maata 24/7, en edes ihana ja paksu kirja seuranani, jossain välissä on vain pakko päästä pystyyn. Niinpä tänään surffailin ympäriinsä netissä lueskelemassa ja katselemassa kaikenlaista houkuttelevaa. Ensinnäkin törmäsin EnKoreen ja juutuin katselemaan kaikenlaisia (erinomaisia) videopätkiä. Kuten vaikkapa tämä sivellinvertailu. Suosittelen tutustumaan mikäli on ennestään tuntematon suuruus tämä herra!Joka johti siihen, että käytin ties kuinka paljon aikaa selaillen maalaussiveltimiä ja kasvattaen "Mohn Tahtoo Heti"-listaani ties miten monella siveltimellä. Tuolta kannattaa muuten kurkata sivellinpidikkeet- ja kotelot myös.

Minulla ei ole mitään kalliita merkkisiveltimiä vastaan mutta koska en erityisesti kieriskele rahoissa juuri nyt niin tykkään ostaa samalla rahalla useamman tuotteen, kuin mitä saisin ostamalla yhden kalliin merkkituotteen. Köyhän ei kannata ostaa halpaa on osittain mottoni mutta halpa ei aina tarkoita välttämättä huonoa. Kun toimii ajatuksella niin yleensä välttää ne oikeasti halvat ja huonot sudenkuopat.

Toisekseen valtaisan "Pakko saada!!" fiiliksen sai aikaan tuolla EnKoren etusivullakin parhaillaan oleva Dana Nyen haastattelu:Olen Ben Nye-fani, vaikka en kovin montaa kyseisen firman tuotetta omistakaan. Jos olisin rahoissani niin meikkivalikoimistani löytyisi järjetön määrä Ben Nye-meikkejä!! Toistaiseksi olen joutunut keräilemään niitä hyvin, hyvin rauhallisella tahdilla.

Kolmanneksi osuin Purely Cosmeticsin sivuille ja päädyin tilaamaan samplet meikkipohjista ja primer- sekä viimeistelypuutereista. Vaikka oikeasti ei olisi nyt ollut laittaa rahaa moiseen. Mutta kaikki vain kuulosti liian hyvältä ollakseen totta, toivottavasti en pety...

Kiva piristys kaiken niistämisen, rykimisen ja pärskimisen keskellä oli postilaatikon uumenista löytynyt kirjelähetys, lähettäjänä Sassy Minerals. Kirje oli tehnyt matkaa jo jonkin aikaa ja olin ehtinyt hetkellisesti unohtaa koko lähetyksen olemassaolon.


Taisi olla vielä jotain muutakin mitä netin syöverit aivoihini istuttivat tänään mutta juuri nyt ei tule mieleen. Aivotoiminta flunssaisena on ainakin allekirjoittaneella toisinaan hyvin kyseenalainen käsite kaikkinensa...

Ai niin, Spinning Jewelry! Sielläkin vierähti tovi jos toinenkin, kuolaten sormuksia ja rannekoruja jotka voi itse suunnitella haluamikseen. Tahtoo!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.