perjantai 8. lokakuuta 2010

Rimmel: French Manicure ja Nail Tip Whitener

En ollut koskaan tehnyt ranskalaista manikyyriä enkä oikeastaan ikinä pitänyt sitä mitenkään erityisen kauniina. Henkilökohtaisesti en pidä todella pitkistä kynsistä joihin on tehty ranskalainen manikyyri, en varsinkaan rakennekynsistä. Jotenkin se vain näyttää mun silmääni niin luonnottomalta. Tarkoitus siinä kuitenkin on kai jäljitellä luonnollista...?

No, sattui sitten eräälläkin kauppareissulla silmiin osumaan Rimmelin French Manicure värilliset lakat ja Nail Tip Whitener valkoinen lakka. Mikä lie päähänpisto sai minut ne poimimaan ostoskoriini ja kiikuttamaan kotiin.


Valitsin värilliseksi lakaksi French Manicure #439 Rose Corset. Se on lempeän hempeä vaaleanpunainen ja sopii paremmin minun väritottumuksiini ja ihooni kuin muut tarjolla olleet sävyt (niitä taisi olla kolme erilaista). Nail Tip Whitenerissa on erityinen pieni ja vino sivellin ja se varmaan oli se niitti joka ostoksen sinetöi. Ajattelin, että sillä on varmaankin helppo tehdä se valkoinen yläreuna.


No eihän siinä sitten mitään, illalla ryhdyin väkertämään itselleni ranskalaista manikyyriä. Koskapa en ollut sellaista ennen tehnyt, järkeilin homman omassa päässäni ja sudin ensin tuota ihanaa vaaleanpunaista pari kerrosta ja sitten siirryin valkoisten päiden tekoon. Noh, eihän siitä tullut mitään! En ollut tieotinen, että se valkoinern lakka on paljon tönkömpää kuin muut koskaan kokeilemani lakat ja sen sutiminen tasaisesti ja nätisti ei ollutkaan ihan yksinkertainen juttu.

Päätin turvautua Googleen ja eipä aikaakaan, kun löysin eräältä keskustelupalstalta kivan vinkin. Ensinnäkin ymmärsin sutia ensin tuon valkoisen lakan kynnen kärkiin. Sudin reippaalla kädellä. Sitten kostutin pumpulipuikon kynsilakanpoistoaineeseen ja siistin nätit ja jämptit valkoiset yläreunat. Tämän jälkeen lakkasin muutaman kerroksen värillistä vaaleanpunaista päälle. Vaikka itse sanonkin niin tuli kyllä tosi nätit. Rakastuin ranskalaiseen manikyyriin kertaheitolla!

Onnistuneesta lopputuloksesta kertonee myös erään kosmetologin aito ja avoin ihailu kynsiäni kohtaan. Kävin nimittäin seuraavana päivänä laitattamassa ripsiini permanentin (ensimmäistä kertaa elämässäni) ja jos saapuessani paikalle huomasin kosmetologin vilkuilevan käsiäni. Jossain vaiheessa kesken ripsienkäherrysprojektin hän kehui kynsiäni erityisen kauniiksi. Vähän nolona sitten kiitin ja kerroin tehneeni ranskalaisen manikyyrin ensimmäistä kertaa ikinä ja itse. Ensinnäkin hän luuli kynsiäni rakennekynsiksi ja kun kuuli minun tehneet lakkauksen itse, hänen oli pakko ihan hiplata käsiäni ja katsoa tarkemmin. Myönnän olleeni ilahtunut ja hyvilläni.

Valitettavasti minulla ei nyt ole tähän hätään postata teille yhtään kuvaa oikeasta ranskalaisesta manikyyristä. Lupaan lisätä sellaisen kun taas joskus innostun moisen väkertämään. Mutta tässä kuitenkin kuva pelkällä Rose Corset-sävyllä lakatuista kynsistäni (joissa siis ei ole ranskalaista manikyyriä, nuo karmean kellertävät kynnenpäät ovat ihan omani).


Kyseinen sävy on mielestäni aivan ihana ja sopii minulle justiinsa eikä melkein. Ihoni on viileä ja pinkkisävyinen ja Rose Corset istuu siihen juuri täydellisesti. Olen näihin lakkoihin muuten ihan tyytyväinen mutta minusta valkoinen lakka lähtee säröilemään vähän turhan nopeasti. Kestää se siistinä kuitenkin sen kaksi päivää, että ihan kohtuullisestihan se kai kestää mutta itse suosin lakkoja, jotka pysyvät hyvinä useamman päivän. Vaaleanpunaisen päällyslakan kestossa ei ole moittimista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.