sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Mineraalimeikit: Everyday Mineralsin luomivärit Love Letters ja Wish You Were Here

Tilasin näytteet Everyday Mineralsin mineraalimeikkipohjista ja samalla otin pari muutakin tuotetta samoilla postikuluilla. Heidän sivuillaan on aina jokin tuote viikon tuotteena jonka saa tarjoushinnalla ja lisäksi on joku tuote jonka saa ilmaiseksi kirjoittamalla kerrottu koodi tilauslomakkeelle sille varattuun kohtaan. Myös  25$ ylittäviin tilauksiin saa ilmaislahjuksen annetulla koodilla. Meikkipohjanäytteitä saa aina yhden setin ilmaiseksi jokaisen tilauksen yhteydessä niin halutessaan.

Valitsin "ilmaistuotteeksi" roller-luomivärin Love Letters ja koska ihastuin luomiväriin Wish You Were Here tilasin siitä niin ikään roller-version. EM:n sivuilla noita roller-putkiloita kutsutaan matkaversioiksi. Kehuvat tosi käteviksi niitä. Vasemmalla kuva ilman salamaa ja oikealla salaman kanssa. Kuvissa vasemmalla on Love Letters ja oikealla Wish You Were Here. Jälkimmäisen tiputin lavuaariin ihmetellessäni sen sisältöä ilman sitä pallojuttua eli putkilo oli auki ja osa jauheesta tietysti levisi sinne lavuaariin (ja vähän mun villatakillekin missä sitä on edelleen läikkä, hyvin hankalaa saada muuten pois. Onneksi oli ihan vaan "kotivillatakki"). Love Letters on aika lailla juurikin sellainen kuin mitä odotinkin sen olevan mutta Wish You Were Here oli karvas pettymys.

Tässä vielä yksi kuva, missä tuo WYWH näyttää suht todellisen väriseltä (ainakin minun monitoriltani pällisteltynä). Everyday Mineralsin sivuilla oleva esimerkkikuva kyseisestä väristä näyttää tältä:

 Ja värin kuvaus on seuraavanlainen: "An intricate cluster of fuchsia sparkle, woven together like a band of gems". Eihän siinä mitään, putkilo ja sen sisältö ei vielä näyttänyt siltä mitä olin odottanut mutta toiveikkaana ajattelin, että jospa se sitten iholla kuitenkin näyttäisi kimaltelevalta fuksialta tai jotain.


Pahoitteluni todella huonojen swatch-kuvien johdosta. Vasemmalla ilman salamaa, keskellä salaman kanssa ja oikealla auringonvalossa kuvattu. Ylärivissä Love Letters ja alarivissä WYWH. Molemmista vasemmanpuoleinen siveltimellä iholle laapittu ja oikealla suoraan roller-putkilosta iholle pyöritelty. WYWH näytti minun ihollani lähinnä punaisenruskealta. Kun sitä laittoi runsaasti suoraan sormella iholle (tätä pääsin näppärästi kokeilemaan lennätettyäni osan jauheesta sinne lavuaariin) niin väri oli tosi nätti ja kauniisti kimalteleva tumma purppura. Mutta eihän sellaista puuteriköntsää voi luomelle jättää, se varisee ja sotkee. Toistaiseksi en ole löytänyt tapaa jolla saisin tuon luomivärin levitettyä niin, että se olisi siisti ja näyttäisi miltä sen haluaisin ja odotan näyttävän. ;-(


Kun pyöritteli suoraan sillä rollerilla iholle sai intensiivisen ja värikylläisen tuloksen. Valitettavasti se kuitenkin muuttuu samanlaiseksi kuin siveltimellä levitetty, kun sitä alkaa siveltimellä parannella. Suoraan rollerilla ei todellakaan saa tehtyä kunnollista ja siistiä meikkiä.


Rollerball-systeemi on toki hirmu kätevä matkalle mukaan ja miksei kotonakin, ainakaan se ei sotke eikä sitä vahingossa levittele ympäriinsä (kunhan muistaa olla irrottamatta sitä pallo-osaa). Toisaalta sillä on hankala saada aikaan kovin intensiivistä meikkiä ja minun kokemukseni ja mielipiteeni mukaan tuo roller-systeemi ei todellakaan toimi jos tarkoitus on pyöritellä sillä luomiväri luomiin.

Kun testasin sitä käteen niin pallo jätti keskikohdan vaaleammaksi ja teki tummemman renkaan sen ympärille. Pallo ei todellakaan jaa väriä tasaisesti. Kun yrittää saada väriä siveltimeen suoraan pallosta niin saa melko lailla hinkuttaa ennen kuin siveltimessä on tarpeeksi väriä. Ainakaan noilla väreillä kokeiltuna homma ei mielestäni toimi ja sanoisin, että rollerball on susi.Voihan se toki toimia jollain muilla väreillä.


Hankin vihreän peitevärin myös tuolla rollerball-systeemillä ja sen kanssa siitä on jotain iloakin, väriä on helppo pyöritellä kasvoille. Tosin voisin kuvitella, että jos peitettävät jutut ovat jotain tosi pieniä niin silloin rollerball ei ole senkään kanssa välttämättä toimivin vaihtoehto.


Onko joku kokeillut näitä Everyday Mineralsin Travel-versioita luomiväreistä ja miten on toiminut? Kiinnostaisi kuulla toistenkin kokemuksista. Vaikka itse en tämän toistaiseksi hyvin suppean kokeilun jälkeen innostunutkaan muusta kuin tuosta matkalle oton helppoudesta, niin en silti heitä vielä kokonaan kirvestä kaivoon. Joskus jos on sopiva rahatilanne niin saatan testailla uudestaan jollain muilla väreillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.