torstai 14. lokakuuta 2010

Mineraalimeikit: Everyday Minerals poskipunia ja valoväri

Everyday Mineralsilla on joka viikko joku tarjous ja lisäksi heillä on erilaisia valmiiksi koottuja kittejä. Toisaalta tykkään noista valmiista kiteistä, toisaalta niissä harmittaa se, että usein osa tuotteista on sellaisia jotka miellyttää kovastikin mutta sitten jokunen on sellainen, josta ajattelee, että tuolla en kyllä tee mitään. Tosin välillä tekee hyvää vähän astua ulos sieltä omalta mukavuusalueelta ja toisinaan tuollaiset valmiiksi kootut kokonaisuudet voivat olla hyvä tapa tehdä se. Saattaapa siinä jopa käydä niinkin, että yllättyy positiivisesti ja löytää jotakin ihanaa sellaisesta minkä kuvitteli olevan ihan jotain muuta.

Itse yllätyin positiivisesti tilattuani kyseisestä puljusta limited edition setin Dream Catcher. Yksi syy (hyvin painava sellainen) oli setin mukana tuleva Jr Eye Kabuki Brush joka minun oli ehdotomasti pakko saada! Kun minun on pakko saada jotakin niin yleensä se sitten myös päätyy minulle. Vikansa kullakin. ;-)

Ongelma tuossa setissä oli Pumpkin Pie poskipuna (liian pliisu ja rusehtava minulle) ja 3 Day Weekend luomiväri (ihan liian keltaisen kultainen). Sitten tulin ajatelleeksi, että voisin varmaankin käyttää Pumpkin Pie:ta varjostusvärinä ja koska minulla ei ole yhtään tuollaista keltaisen kultaista luomiväriä (toistaiseksi; jotain sampleja on kyllä matkalla merten ylitse luokseni joiden joukossa on ihme mielenhäiriössä valittuja, melko saman sävyisiä värejä) niin voisin aivan hyvin kokeilla.


Jossain aikaisemmassa tilauksessa mukaan oli tarttunut tarjouksesta Time Share poskipuna täysikokoisena ja niin ikään täysikokoinen rasia valopuuteria sävyssä Light Pink. Nuo Dream Catcherin poskipunat ovat siis minikokoisia.

Everyday Minerals tekee käteviä rasioita. Ne eivät ole erityisen kauniita ja purkkien kannet voisivat olla parempikin laatuisia ja niiden kierteetkin tuntuvat toisinaan olevan vähän sinne päin. Mutta rasiat ovat erinomaisen toimivia ja minusta on mukava, kun rasian kannessa lukee onko tuote koko kasvoille vai poskille. Erinomainen toimivuus tulee esille, kun avaa rasian kannen. Niissä on nimittäin kannan alla pyörivä suojalevy jauherireikien päällä, joka estää sen, että puuteria/värijauhetta olisi joka paikka täynnä, kun purkin kannen avaa. Erittäin näppärää!


Valoväri Light Pink on mielenkiintoinen tuttavuus. Kun sitä kokeilee sormella kämmenselkään on se kovin kimaltava mutta kimallus tuntuu pyyhkiytyvän helposti pois. Kasvoille laitettaessa se on hyvin vaalea, paljon enemmän väriä antava, kuin etukäteen kuvittelin. Toimii mielestäni erinomaisesti highlighterina. Sillä saa myös aika näppärästi vaalennettua poskipäät jos tuntuu, että poskipunaa tuli sudittua vähän turhan raskaalla kädellä.


Pumpkin Pie osoittautui yllättäen ihan kivaksi. Se on viileä vaaleahko ruskea, toimii minulla oikein hyvin juurikin varjostus- ja muotoiluvärinä. Poskipunaksi siitä ei minulle ole, siihen se on liian ruskea ja tekee kasvoista tunkkaisen näköiset poskipäille sipaistuna. Se ei varsinaisesti kimaltele mutta jotain pientä hehkua siinä kuitenkin on.

Memphis Rose:sta pidän, se on juuri sopivan viileäsävyinen ja siinä on mukavasti väriä. Jotain kimallushippusia on siinä mukana mutta kokemukseni mukaan EDM:n kimallukset ovat helposti häviävää sorttia joten sillä ei niin ole merkitystä suuntaan eikä toiseen.


 Kumpikaan kuva ei oikein tuo valovärin kimallusta sen enempää kuin Memphis Rosen:kaan esiin. Mutta niissä siis on kimallusta mukana. Time Share puolestaan on täysin matta poskipuna. Se on hyvin viileä, aika liilahko roosa sävy. Ihan mukava arkiposkipuna.

Niin, ja mitä tulee siihen Jr Eye Kabuki Brush:iin niin se on totaalisen suloinen ja ihana! Tekisi mieleni toista samanlaista!! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.