perjantai 1. lokakuuta 2010

Mohn suosittelee: Hopealukki

Tähän väliin on pakko laittaa pieni suositus syvien huokailujen ja haikailujen kera. Törmäsin aivan ihaniin koruihin, suomalainen korusepätär Päivi Hakkarainen valmistaa kerrassaan ihastuttavia ja hauskoja koruja; Hopealukki.


 Hopealukilla on myös verkkokauppa ja koruja voi ostaa siis mistä päin Suomea tahansa. Kannattaa käydä tutustumassa! Itse olisin riemusta kiljuen ostamassa tuolta lähestulkoon kaiken mahdollisen mikä irti lähtee mutta koskapa viime viikonlopun Loton jättipotti ei sitten kosahtanut meikäläisen kohdalle, niin täytyy tyytyä pyyhkimään monitorista kuolaroiskeet säännöllisin väliajoin. Koruilla on toki hintaa mutta ei mielestäni mitenkään kohtuuttomasti. Käsityö on aina käsityötä ja varsinkin kun se on laadukasta siitä maksaa ihan mielellään.


Suosittelen kurkkaamaan ainakin hassunhauskoja vessapaperirullakorviksia ja Hummailu-kaulakorua, mutta ihan yhtä lailla voisin suositella kaikkea muutakin mitä sivuilta löytyy! Jos tykkäisin kärpäsistä niin alkaisin jo hulluna säästämään!! Monissa koruissa tuolla on joku pieni hauska jippo ja muutenkin ne kutittelevat ainakin minun huumoriani ihanasti. Mohn suosittelee erittäin lämpimästi! *leima*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.