maanantai 12. joulukuuta 2011

Miners Putty In Your Hands

Ostin joskus loppukesästä Sokoksen verkkokaupasta Miners merkkisiä kynsilakkoja. Lakkapullo maksaa 1.90 € ja siinä on 9 ml lakkaa. Sain lisäksi vielä alennusta jonkun kampanjatarjouksen myötä. Kyseessä siis erittäin edullinen merkki.

En ole vieläkään kokeillut kaikkia ostamiani lakkoja mutta joillakin olen lakannut kynteni jo useampaan kertaan. Yksi sellainen on Putty In Your Hands joka on yksi lempparilakkaväreistäni tällä hetkellä. Aivan ihana vaalea rusehtava roosa. Tai jotakin, minusta väriä on vaikea kuvailla sanoilla ja sen tummuuskin näyttäisi vaihtuvan valosta riippuen.

Olin alkuunsa hieman hämilläni värin suhteen, en oikein tiennyt tykkäänkö siitä vaiko enkö. Nopeahkosti sitten kuitenkin kallistuin tykkäämään siitä oikein kovasti. Se sopii ihonväriini loistavasti ja on värinä todella miellyttävä. Aika arkinen mutta ei mielestäni ollenkaan tylsä, sanoisin sitä jopa tyylikkääksi.

Minersin lakkapullot ovat muodoltaan kapeita ja pitkiä. Siveltimen varsi on pitkä ja sivellinosa ohut. Laadultaan lakat vaihtelevat jonkin verran. Putty In Your Hands on ohuehkoa, aika juoksevaa lakkaa ja muistaakseni se vaatii ainakin 3 kerrosta.

Lakkaaminen sillä on helppoa, väri levittyy nätisti, vaivattomasti ja tasaisesti. Kuivuminen ei kestä mielestäni kovin kauaa mutta toisaalta, käytän aina viimeiseksi pikakuivattajaa joten lopullisesta useamman kerroksen kuivumisesta en osaa sanoa.Kaikki kuvat otettu ilman salamaa luonnonvalossa, valon tulokulma ja väri hieman vaihtelee. PIYH on mielestäni värinsä puolesta melko eläväinen, vaikka onkin yksivärinen ilman mitään shimmeriä tai muuta lisäpotkua. Jossakin valaistuksessa se näyttää tummahkolta ja jossakin toisessa se on hyvin vaalea ja neutraali.

Kokeilemillani Minersin lakoilla on erittäin hyvä kestävyys, ne ovat pysyneet kynsillä siisteinä useamman päivän. Olen kokeillut myös leimaamista niillä ja ihan toimivia ovat siihenkin olleet, ohuehkosta ja litkumaisesta koostumuksestaan huolimatta. Värit eivät luonnollisestikaan ole olleet erityisen voimakkaita kuvioissa mutta näkyneet kuitenkin kohtalaisen hyvin. Lähinnä tumman sinistä olen leimailuun kokeillut ja muistaakseni myös kirkkaan punaista.

Miinusta tulee kapeasta siveltimestä mutta toisaalta se on (minun painotuksellani) melko mitätön miinus. Pullon muoto ei myöskään ole ihan vakuuttanut, voisin kuvitella sen olevan epäkäytännöllinen siinä vaiheessa kun lakkaa alkaa olla vain vähän jäljellä. Olen ollut kokeilemiini Minersin kynsilakkoihin kaiken kaikkiaan oikein tyytyväinen, varsinkin kun suhteutan kokemukseni lakkojen hintaan, ja aion jatkossakin ostaa kyseisiä lakkoja jos värit viehättävät.

1 kommentti:

  1. Itseasiassa miners ei sinänsä ole tietääkseni edullinen merkki, mutta Sokokset laittoivat sen poistomyyntiin kesän lopulla (: Eli poistavat koko merkin valikoimistaan, elleivät ole jo aikoja sitten poistaneet. Jos tuolla hinnalla vielä jostakin saat niin kannattaa kyllä ottaa ennenkuin loppuu!

    VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.