tiistai 10. huhtikuuta 2012

Vihreää ja sinistä

Charming Nailsin blogikirppikseltä tuli hommattua ihana vihreä kynsilakka, Nubarin Greener. Taitaa muuten olla minun ihka ensimmäinen Nubarini... Nekku postasi tässä jokin aika sitten Lazy Dynamite-blogissaan siitä, miten oli kokeillut kerrostaa eri lakkoja mustan lakan päälle ja yksi hänen kokeilemistaan lakoista oli China Glacen Afterglow. Siitä se ajatus sitten lähti.

Olen ostanut Afterglown joskus viime vuonna. Sen ihana sininen shimmer vangitsi minut kaupassa ja nappasin sen mukaani aika lailla heräteostoksena. Kaduin sitä sitten kotona, kun lakka olikin kynsillä todella kummallinen sekoitus lämmintä ja viileää eikä näyttänyt ollenkaan kivalta. Persikka ei ole oikein missään muodossa minun värini. Mietin jo Afterglowsta luopumista mutta päätin sitten, että kokeilen sitä ensin kerrostamiseen. En vain koskaan ehtinyt sinne saakka.

Kunnes nyt Nekun postauksen innoittama kaivoin Afterglowini esille ja vähän testailin. Saatuani Nubarin Greenerin halusin kokeilla miltä Afterglow näyttäisi sen kanssa. Olin saanut muistaakseni Mimaxilta kaupanpäällisenä neonvihreitä kynsitarroja ja päätin yhdistää myös ne lakkaukseen.


Kuvaaminen sujui miten kuten, kamerakin herjasi akun loppuvan ihan justiinsa.


Alla siis Nubar Greener ja kärjissä vinosti China Glace Afterglow. Rajakohtaan lättäsin nuo tarrat.


Illalla oli menoa ja sovitin sitten silmämeikin kynsiin. Luomivärit Sleekin Bad Girl-paletista, kahta eri vihreää ja sinistä ja kulmaluulla ja sisänurkassa valkoista. Ulkonurkissa irtoripsen puolikkaat (tavalliset irtoripset siis leikattu keskeltä poikki, nämä yksilöt muistaakseni Seppälästä 2.95€)


Yläluomella rajaus Wet'n Wildin geelimäisellä eyelinerilla sävyssä Eggplant, tykkään todella paljon! Omat ripset sudittu mustalla, vedenpitävällä Max Factorin False Lash Effectillä. Kulmat käsitelty Make Up Storen kolmen värin kulmavärisetillä, Tri Browlla. Alavesirajalla IsaDoran Blonde Inliner Kajal.


Kuvat olivat suurimmaksi osaksi epäonnistuneet, kun kiireessä yritin kuvailla ja valoakin olisi saanut olla enemmän. Ihan en ollut meikkiin tyytyväinen, siitä tuli taas jotenkin suttuinen. Lisäksi luomivärit lähtivät kulumaan ikävästi aika nopeasti, meikkiä joutui siis muutamaan kertaan korjailemaan kunnolla.

4 kommenttia:

 1. Hauskat mätsäilyt kynsien ja meikin kesken. :) Hieno!

  Glitz & Glamissa on tunnustus sinulle. ;)
  http://glitz8glam.blogspot.com/2012/04/saatuja-tunnustuksia-vilautus-flow.html

  VastaaPoista
 2. Sinulle olisi tunnustus blogissani <3

  VastaaPoista
 3. Kivat kynnet :)

  Jaoin sinulle tunnustuksen Zigi Ztyle -blogissani:
  http://zigiztyle.blogspot.com/2012/05/liebster-blog-award.html

  Huomasin kuitenkin, että olitkin jo saanut tunnustuksen muilta ja tehnyt jo postauksenkin siitä, mutta ehkä se ei haittaa :)

  VastaaPoista
 4. Kiva meikki, tyksin väreistä kovasti! Voikun itsekin jaksaisi mätsätä kynnet meikkiin! :)

  VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.