tiistai 22. toukokuuta 2012

Ja taas haastetta pukkaa

TylyMuija muisti minua kysymyshaasteella. Säännöt ovat seuraavat:

1. Kerro 11 asiaa itsestäsi.
2. Vastaa 11 kysymykseen jotka sinulle osoitettu ja luo itse uudet 11 kysymystä niille jotka haastat.
3. Valitse 11 henkilöä haastettavaksi ja linkitä heidät blogiisi.
4. Mene heidän blogiinsa ja kerro että haastoit heidät.
5. Ei takaisin haastamista.

Noh, en nyt millään pysty puristamaan tuota yhtätoista faktaa itsestäni joten vastailen vain Tylyn laatimiin kysymyksiin.


1. Lapsuuden lempisatusi? 
Tykkäsin tosi paljon ainakin Petronellasta. Pidin myös siitä sadusta missä oli kaksitoista prinsessaa jotka kävivät aina yöllä tanssiaisissa, en nyt kyllä musta sen sadun nimeä. Yksi lempparisatukirjoista oli Valittujen Palojen Suuri Satukirja. Tykkäsin myös Anni Swanin ja Sakari Topeliuksen saduista ja tietenkin myös Grimmin saduista. Muistaakseni yksi mun lempparisatukirjoista oli Raul Roineen mutta en muista varmaksi. Andersenin saduista en ole koskaan tykännyt. Satujen lisäksi rakastin esim. Rudolf Koivun kuvituksia aivan erityisen paljon.

2. Minkä väriseksi et hiuksiasi ikinä värjäisi? 

Punaiseksi. Hiukseni ovat kyllä olleet punaiset muutamankin kerran mutta se on aina ollut yhtä suuri katastrofi joka kerta.

3. Bravuurisi paistinpannulla?
Kolauttaa sillä jotain päähän....ei mulla ole erityistä paistinpannubravuuria.

4. Miten suuttumus sinussa näyttäytyy?

Kiroiluna ja möykkäämisenä tai sitten totaalisena hiljaisuutena. Osaan olla aika jäätävä ollessani todella vihainen.

5. Typerin tv-sarja ikinä?
BB, Salkkarit, Kaunarit, Viidakon tähtöset, Iholla, mitä näitä nyt on. Typeriä ja turhia.

6. Mitä teet tulevana Juhannuksena? 
Toivottavasti saunon juhannussaunassa ja nautin kauniista maalaismaisemista samalla kun kuuntelen juhannustanssien kaikuja. Todellisuudessa todennäköisesti kiroan hyttysiä alimpaan helvettiin.

7. Olet juuri menossa työhaastatteluun ja saat hikan.Miten toimit?
Pidätän hengitystä ja lopetan sen. Minulle tulee hikka äärimmäisen harvoin ja silloinkin kun se tulee niin saan sen yleensä joka kerta nopeasti loppumaan.

 
8. Kuvaile rumimmat kengät jotka olet omistanut? 

Öh, mulla ei ole koskaan ollut rumia kenkiä...

9. Koska viimeeksi pelasit lautapeliä? 
En muista. Aivan takuuvarmasti uutena vuotena mutta olen mä sen jälkeenkin pelannut, ainakin Ubongoa.

10.Koska olet viimeeksi heittänyt kuperkeikan?
Varmaan viime kesänä. Tai oikeastaan ne oli kyllä ukemeita mutta ei sen nyt tartte olla niin vimpan päälle. ;-)

11. Kauneimmat sanat jotka sinulle on sanottu?
En osaa sanoa. Kysymys on tainnut olla aina enemmän tunteesta ja tarkoituksesta kuin itse sanoista.Siinäpäp niitä. Olen nyt lisäksi vielä niin ikävä ihminen, että en laita haastetta sen erityisemmin kenellekään erityisesti eteenpäin. Laitan tähän silti 11 kysymystä jos joku vaikka haluaa ottaa haasteen näin lennosta vastaan. =) Jos tartut haasteeseen niin olisi kiva käydä lukaisemassa vastauksesi, joten jätäthän puumerkin kommenttiboksiin, että tiedän tulla vakoilemaan. ;-)

1. Mikä on ollut tähän astisen elämäsi paras tai muuten vaan huippu hetki?
2. Jos saisit valita minkä tahansa yhden taidon niin mikä se olisi ja miksi juuri se?
3. Mitä ihailet toisissa eniten?
4. Mistä erityisesti pidät itsessäsi?
5. Mikä on Suomessa parasta?
6. Mitä haluaisit muuttaa itsessäsi, entä toisissa?
7. Mikä saa sinut ärsyyntymään, jopa suuttumaan?
8. Mikä on parasta mitä olet ikinä syönyt?
9. Jos voisit saada jotakin lapsuudestasi tähän päivään, mitä se olisi?
10. Mitä kosmetiikkaa aiot hankkia seuraavaksi ja miksi?
11. Mikä on parasta kesässä? 
 

Rudolf Koivun kuva täältä.

5 kommenttia:

 1. Kerro mitä tarkoittaa "ukeme" tai miten se ikänään taipuukaan..

  VastaaPoista
 2. No se on kamppailulajeissa käytettävä termi kaatumistekniikoille. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,eipä ole kamppailulajeja tullut harrastettua termien kera
   :-)

   Poista
 3. Yyh tuntuu kamalan nololta kysyä tätä mutta kun tunnut tajuavan noista kosmetiikkaan sisältyvistä aineista niin hyvin niin on ihan pakko. Minulla on nyt tässä kuivahkon luonnonkiharan tukan kasvatusprosessi meneillään ja tahtoisinkin udella mitä mieltä olet tuosta paljon puhutusta Dove Nourishing Oil Care sarjasta, jos alan käyttää sitä niin tunkeeko se mun tukkaani ihan kamalasti pahoja silikoniainesosia ja pilaa koko reuhkan :( Olen kamalan hektinen näiden kanssa ja kuitenkin innokas kokeilemaan, joten... Mitä mieltä muuten olet silikonista (luonnonkiharassa)tukassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oikeastihan en tajua niistä sen syvällisemmin yhtään mitään, minulla ei ole koulutusta alalle jne. Tiedän vain sen mitä olen milloinkin mistäkin aineesta/aiheesta ottanut selvää oman kiinnostukseni perusteella.

   Minulla on itselläni enemmän ja vähemmän piikkisuorat hiukset, lasten jälkeen niihin on tullut jonkin verran taipuisuutta. En siis oikeastaan osaa luonnokiharasta hiuksesta juurikaan sanoa mitään.

   Silikoneja toisaalta haukutaan, toisaalta sanotaan, että ei ne niin kauhea peikko ole kuin annetaan ymmärtää. Henkilökohtaisesti olen ottanut sen linjan, että kasvoilleni en silikoneja mielelläni laita mutta hiusten suhteen en ole niin tarkka. Silikonien sanotaan kertyvän hiusten pintaan ja itse olen sen ongelman ratkaissut sillä, että käytän säännöllisesti syväpuhdistavaa shampoota (tällä hetkellä käytössä Cutrinin Pureism mutta myös Herbinan erittäin edullinen syväpuhdistava toimii erinomaisen hyvin). Tässä silikoniasiassa(kin) mielestäni jokaisen pitäisi kuitenkin löytää se oma mielipide ja toimia sitten sen mukaan.

   En ole kokeillut itse tuota Doven sarjaa. Sillä perusteella mitä niiden INCI-listoja pikaisesti lukaisin niin ei vakuuta minua. Toki sieltä löytyy pari öljyä listasta ja silikoniakin siellä tosiaan on ja kilometrin verran kaikkea muutakin. Henkilökohtaisesti en niin innostu pitkistä INCI-listoista. Minusta yksinkertainen on kaunista tässäkin asiassa. Lisäksi itse tykkään käyttää öljyjä ihan suoraan öljyinä yhdessä käyttämieni shampoiden ja hoitoaineiden kanssa.

   En siis valitettavasti osaa tämän enempää auttaa tässä asiassa. En toisaalta usko, että hiuksesi menisivät mitenkään lopullisesti pilalle noilla Doven tuotteilla ja syväpuhdistavallahan on mahdollista pestä niitä ei niin toivottuja kertymiä pois hiuksista jos niin kävisi, että vaikutus olisi epämieluisa. Itselläni tuon Doven sarjan kaltaiset tuotteet usein tekevät hiuksistani erittäin sileät mutta myös hyvin liukkaat ja littanat ja vaikeasti hallittavat. Ja minulla siis suorat hiukset.

   Poista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.