sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Artdeco Mineral Eye Styler 87

Minun piskuinen blogini ei juurikaan saa tuotteita testattavaksi ja olinkin aivan onnesta soikeana, kun minulle tarjottiin Artdecolta mahdollisuutta saada testiin uudehkosta Dita von Teese-kokoelmasta valitsemani tuote. Samaisessa lähetyksessä saapui sitten testiin toinenkin Artdeco-tuote, nimittäin silmämeikkikynä Mineral Eye Styler sävyssä 87 dark blue. Artdecosta olen kirjoitellut yleisemmin täällä.

Eye Styler on niin sanottu automaattikynä, eli väriaine on kynän sisällä oleva pötkylä, jonka ulos tulemista voi kynää kiertämällä säädellä. Kierrekynäksikin tällaista voi kaiketi kutsua. Mineral Eye Styler on vedenkestävä eikä se sisällä säilöntäaineita, hajusteita eikä mineraaliöljyjä. Sävyvalikoima on ihanan runsas.


Meikkikynässä on kuminen "kaula", joka on hieman muotoiltu. Sen on tarkoitus helpottaa saamaan hyvä ote kynästä. Kynästä saa todellakin miellyttävän otteen ja minusta kynän "kumikaula" on ihan onnistunut oivallus ja toteutus.


Kynän toisessa päässä on pieni irrotettava teroitin, jolla värimassan kärjen voi halutessaan terottaa. Itse en ole omaani terottanut, mutta onhan se hyvä, että siihen on mahdollisuus jos sattuukin tulemaan tarvetta.


 Värimassa on jämäkkää, mutta pehmeää, lähes kermaisaa, ja se levittyy iholle helposti. Minullakin alkaa jo olla melko ryppyiset ja löysät luomet, mutta tällä kynällä värin levittäminen on siitä huolimatta vaivatonta ja helppoa. Kovin ohutta rajausta en tällä saa aikaan - ehkä jos käyttäisin tuota teroitinta niin sitten - mutta olen ollut siitä huolimatta oikein tyytyväinen aikaansaannoksiini.


Iso plussa tulee kestävyydestä. Tässä iässä (kunnioitettavat 41 vuotta) kun silmäluomet alkavat olla jo hieman raskaanpuoleiset, niin asiaan joutuu todellakin kiinnittämään huomiota. Enää ei yläluomia voikaan rajata ihan millä tahansa tuotteilla, ellei sitten tykkää siitä, että jossain vaiheessa päivää/iltaa/yötä huomaa rajausten kiivenneen kulmaluulle. Tällä kynällä tehdyt rajaukset pysyvät hyvin paikallaan eivätkä ne tuhriinnu.

Saamani sävy 87 dark blue on mielestäni erittäin kaunis, hieman hohtava, savuisen sininen sävy, jonka shimerrys on kauniisti hopeaan vivahtavaa. Se sopii mielestäni mainiosti juhlameikkiin tai iltameikkiin, mutta se on myös varsin paikallaan ihan tavallisessa arkimeikissäkin.



Tässä pari lähikuvaa silmämeikistä jossa rajaus on tehty kyseisellä kynällä. Harmillisesti kuvaushetkellä päivänvaloa oli enää vähän jäljellä, joten kuvista suurin osa epäonnistui. Luomiväri rajauksen alla on melko kiiltävää, joka hieman lisää kiiltoa myös rajaukseen.




Näitä kyniä tekisi mieleni hankkia itselleni useampi. Niin kuin yllä jo totesin, niin värivalikoima on mukavan laaja ja siitä löytyy useampi itseäni miellyttävä sävy. No, mitä sitä suotta kiertelemään; voisin mielelläni kotiuttaa ne kaikki! ;-) Pidän Mineral Eye Stylerista todella paljon ja olen iloinen, että sain sen testattavaksi. En yleensä juurikaan perusta tällaisista automaattikynistä, joten tuskin olisin itse sitä tullut hankkineeksi.

Automaattikynien huono puoli on mielestäni se, että ne ovat herkempiä katkeamaan kuin normaalit rajauskynät. Lisäksi ne ovat suhteessa paljon kalliimpia koska tuotetta on huomattavasti vähemmän (esim. Eye Stylerissa on tuotetta 0,40 gr ja saman merkin Magic Eye Linerissa 1,20 gr).

Tässä vielä kaksi kasvokuvaa, molemmissa meikeissä käytetty rajaukseen Mineral Eye Styleria. Kuvausolosuhteista johtuen valo on molemmissa vähän punakoittanut ihonsävyä.


Molempien meikkien pohja Dollish Veil Vita BB Cream #1 + Meow Cosmetics Pampered Puss Inquisitive Siamese, varjostus Meow Cosmetics Skinny Dipper (oma sekoitus), korostus Meow Cosmetics Sunsplasher (oliskohan Chausie Light) + Crystalline Cat Glow Opal, poskipuna Lily Lolo Surfer Girl, kulmat Make Up Store Tri Brow + Lumene kulmageeli ruskea, ripsissä Lumene Blueberry Curl Waterproof, luomivärit Urban Decay Naked-paletista, sinisessä kuvassa huulilla Maybelline ColorSensational #245 Magic Mauve ja mustassa Bourjois Sweet Kiss #43 pohjalla jonka päällä Magic Mauve kevyesti keskelle lisättynä.


Kuva täältä.

6 kommenttia:

  1. Rakastan Artdecon meikkejä, etenkin magneettiluomivärejä joista olen postannutkin joskus omaan blogiin. Ja Dita von Teese -kokoelmassa on aivan mielettömiä helmiä, kuten korostuspuuteri. Täytyykin kokeilla myös rajauskyniä, siis! :)

    VastaaPoista
  2. Minä olen ollut Artdeco-fani jo vuodesta -96 saakka, joskin silloin omistin ainoastaan yhden huulipunan kyseiseltä merkiltä. Sittemmin kaikenlaista on päässyt kertymään vähän enemmänkin. ;-) Magneettirasioita minulla taitaa olla viitisen kappaletta, joissa pari poskipunaa ja läjä luomivärejä. Huulipunia on useampi kappale nykyään ja silmien- ja huultenrajauskyniä myös. Yksi meikkipuuterikin taitaa olla, jonka käyttö tosin on jäänyt hyvin vähälle mineraalimeikkipuuterihurahduksen jälkeen. Yhteen aikaan vannoin Artdecon Camouflage-voiteiden nimeen, niitäkin minulta löytyy muutama.

    Dita von Teese-kokoelmasta haluaisin enemmän ja vähemmän kaiken! :-D

    VastaaPoista
  3. Sinun silmille tuo väri ja rajaustyyli käy minusta tosi hyvin! Kauniit silmät sinulla! Ja muutenkin blogisi on minun suosikkejani :)
    t. Alma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Alma kommentistasi ja ihanista kehuista, lämmittivät mieltä!

      Poista
  4. Hei Mohn,

    Kiva postaus. Rajaus näyttää hyvältä. Luulin olevani ainoa nelikymppinen kauneusbloggaaja. Mahtavaa nyt löytyi toinenkin ;)
    Täytyy tutkia mitä blogisi sisältää.

    VastaaPoista
  5. Kiitos Ninni! Juu, onhan meitä, joskin melko harvalukuisesti. Kiva kun löysit tiesi blogiini, kävin vierailemassa sinunkin blogissasi. Olenkin siellä joskus tainnut ohimennen käväistä mutta sitten hukannut sen. Olipas mukava löytää se nyt uudestaan!

    VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.