sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Artdeco Gel Eyeliner Dita Von Teese

Sain otsikon mukaisen geelirajausvärin testattavakseni blogin kautta. Ennestään minulla ei ole kokemusta kovin monesta geelirajausväristä, käytössä minulla on ollut MSchicin ja Wet'n Wildin vastaavat tuotteet ja kaupoissa olen laappinut kämmenselkään L'Orealin ja Maybellinen geelilinereita.

Artdecolla ei muistaakseni ole valikoimissaan toista geelirajausväriä. Dita Von Teese Gel Eyeliner on pakattu ihanan painavaan huurrelasiseen purkkiin. Ihan tavallinen ja yksinkertainen, mutta painavuudessaan silti melkein ylellinen. Ei se painavuus tietysti aina ole niin kivaa, joskaan ei yksi pieni lasipurkki esim. meikkipussissa niin paljoa paina, etteikö kassia jaksaisi olalla kanniskella. ;-)


Purkin mustassa kannessa on Dita Von Teese-kokoelman tyylitelty logo, mikä ainakin minusta on onnistunut ja tuo oman lisänsä ylelliseen yleisfiilikseen. Pidän yleisesti ottaen todella paljon koko kokoelmasta henkivästä vintage-tunnelmasta.


Olin erittäin positiivisesti ilahtunut kokeillessani rajausväriä ensimmäistä kertaa. Kerrassaan mainiota tavaraa. Koostumus tuntuu enemmän voidemaiselta kuin geelimäiseltä ja se levittyy hyvin pehmeästi. Tuote on geelirajauksille tyypillisesti erittäin riittoisaa. Tuote ei sisällä parafiinia, parabeenejä eikä mineraaliöljyä.

En ole laskenut montako kertaa olen jo purkilla käynyt mutta aika monta. Tuon enempää ei tuotetta ole kuitenkaan kulunut. Käytän rajaukseen mieluiten aika kapeaa sivellintä. Tykkään aloittaa kapeasti ja sitten rakentaa rajausta leveämmäksi sen mukaan miltä se silmään näyttää ja mitä fiilikset sanoo.


Sain rajausvärin mukana Artdecon oman rajaussiveltimen, joka on minun makuuni aika paksu. Tietysti jos jo etukäteen tietää haluavansa vähän leveämmät rajaukset, niin onhan tuollainen hieman leveämpi sivellin silloin varsin järkevä kapistus.


Minulla on joitakin Artdecon siveltimiä (muistaakseni ainakin kaksi kabukia ja poskipunasivellin) ja ikäväkseni täytyy todeta, että merkin siveltimet eivät ole minuun juurikaan vaikutusta tehneet tähän mennessä. Artdecon rajaussivellin on ihan ok, mutta en todennäköisesti ostaisi sitä itse. Sillä saa tehtyä nätit mutta aika paksut rajaukset. Tarkkaan ja ohueen rajaukseen se on liian paksu.

Artdeco lupaa tälle vedenpitävyyttä ja kestävyyttä. Kädenselän swatchit kyllä sai hinkattua käsiä pestessä pois, mutta niitä sai todella hinkata niin, että iho jo hieman punoitti pesun jälkeen. Minulla ei kuitenkaan ole ollut mitään ongelmaa silmämeikkiä poistettaessa. (käytän luonnollisesti vedenkestävälle silmämeikille tarkoitettua puhdistusainetta).

 Ylin ja paksuin viiva on useampaan kertaan kerrostettu, kaksi hailakampaa on kertaalleen vedettyjä viivoja. Niiden välissä pariin kertaan vedetty kapea viiva.

Kestävyyteen olen enemmän kuin tyytyväinen. Viimeksi kun käytin tätä rajausväriä iltariennoissa, tein melkoisen leveän pikkusiivellisen rajauksen, joka todellakin joutui illan aikana koetukselle jo pelkästään silmäluomieni ominaisuuksien puolesta, mutta myös runsaan tanssimisen mukanaan tuoman "hienoisen" hikisyyden muodossa. Illalla (kröhöm, aamuyöstä) kotiin palattuani sain todeta peiliin katsoessani, että rajaukseni olivat aivan saman näköiset kuin ne juuri tehtyäni, noin 10 tuntia aikaisemmin.

Kestävyyden perässä olen aikaisemmin ostanut esim. Estee Lauderin Double Wear Zero Smudge nestemäisen rajausvärin joka todellakin on sekin hyvin kestävä. Se ei vain sovi minun tyylilleni tehdä rajaus. Tuote on nestemäinen ja sen kerrostaminen ei oikein suju ilman, että tuote kuivuu kovaksi ja tavallaan lohkeilee ja varisee irti. Tällä Artdecon rajausvärillä voin rauhassa "rakentaa" rajaustani lähes mielin määrin eikä se keräänny paksuiksi kerroksiksi eikä myöskään tunnu paksulta. Ihanaa tässä tuotteessa on myös se, että se myötäilee ihoa asettuen iholle kuin toinen iho (toisin sanoen se myötäilee myös silmäluomien ryppyjä =) ) ja on näin ollen myös joustava.

Artdecon Gel Eyelinerista tuli kertaheitolla minun lempparini ja luottorajausvärini. Tällä saa ohuella siveltimellä aikaan niin kapeaa ja ohutta jälkeä, että se sopii myös luonnollisempaan meikkiin vaikka syvän mattamusta onkin. Tätä pystyy lisäksi pakkaamaan yläluomen vesirajaan ripsien tyveen sopivalla siveltimellä ihanan vaivattomasti, helpompaa mielestäni kuin kynän kanssa.

Minulla ei tähän hätään ole valitettavasti yhtään kunnollista meikkikuvaa. Yksi aamu yövuoron päätteeksi yritin saada jotain pientä aikaiseksi tätä postausta varten, mutta lopputulos oli aika onneton (silmissä siis noin 14 h olleet ripsarit ja pohjustus, siihen vaan päälle lätkin). Laitan tähän nyt kuitenkin pari kuvaa.


Dita Von Teese geelirajausväri maksaa tietääkseni Suomessa noin 22€ ja sivellin noin 10€. Artdecoa myydään Suomessa kauneushoitoloissa ja nettikauppa Cosme Shopissa. Netistä sitä voi tilata lisäksi mm. Englannista ja Saksasta. Täällä lista jälleenmyyjistä Suomessa.

3 kommenttia:

 1. Geelirajaukset ovat kyllä parhaita! :) Mulla on ihn Maybelline käytössä, mutta se alkaa jo hieman kuivahtaa eli uuden hankkiminen on pian edessä. Täytyy siis laittaa tämä korvan taakse :)

  VastaaPoista
 2. Muuten tosi hyvä mutta kun vähän hipasee niin lähtee leviämään samantien..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurjaa, jos ei sinulla toimi. Minulla sitä saa hinkkaamalla hinkata iholta ellei meikinpoistoainetta käytä. Ei siis lähde kokonaan edes normaalilla käsien saippuapesulla jos kämmenselkään kokeilee.

   Toki sen saa leviämään jos sitä heti tuoreeltaan hipeltää, sen pitää antaa hetki asettua iholle.

   Poista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.