perjantai 31. toukokuuta 2013

Dior viisikko Blue Lagoon

Heti perään toinen viisikkopostaus. Tämäkin päätyi minulle blogikollegan kautta. Aivan ihanat värit tässä paletissa, tykkään todella paljon! Blue Lagoon kuuluu Diorin tämän kesän Bird of Paradise-kokoelmaan ja minulla on himotuslistalla samaisesta kokoelmasta myös aurinkopuuteri/poskipunakombo Pink Glow. Saas nähdä onnistunko sen kesän Tallinnan reissulta käpäliini saamaan....


Paletti on mielestäni ihan selkeästi vihreävoittoinen ja nimessä esiintyvä Blue ihan pikkuisen hämää. Toisaalta, jos nyt miettii laguunia, niin kaippa siellä sitten vesikin on enemmän vihreää kuin sinistä, vaikka vesi perinteisesti siniseksi mielletäänkin....toisaalta, onhan vasemman yläkulman nappi ihan selkeästi sinivoittoinen ja keskimmäinenkin nappi suht sinisävyinen. ;-)

Laatu on hyvä, luomivärit koostumukseltaan pehmeitä eivätkä turhan jauhoisia. Pigmenttiäkin löytyy suht kivasti mutta ei kuitenkaan niin paljoa, etteikö paletin kanssa pärjäisi vähän vähemmänkin meikannut ihminen. Ainoastaan oikean yläkulman sävy tuntuisi olevan vähemmän pigmenttinen, mutta vasta kunnollisen käytön myötä selvinnee, että onko sillä miten suuresti merkitystä. Värit ovat jonkin verran shimmerisiä ja jopa hieman shiftaavia, minun makuuni hohtavuutta on aika sopivasti. Vasemman yläkulman vaalean turkoosinsininen sävy on muista poiketen lähes matta.


Kuvassa swatchit tehty ihan vain puhtaalle iholle, ei siis primeria alla.

Pakkohan palettia oli heti kokeilla, vaikka hiukset oli likaiset ja nassu ihan vaan sen verran BB-voiteella lätkitty, että pystyi päivällä hetken olemaan ulkona auringossa. Hieman lisäsin ennen kuvien ottamista poskipunaa ja puuteria ja huulille väriä. ;-) Kulmille en tehnyt mitään (ja ne on muutenkin just nyt aika karseat koska yritän kasvattaa niitä mahdollisesti uuteen muotoon).


Tein rajaukset uudella ihastuksellani M*A*D Mineralsin Indelible 3 in 1 Waterproof Liquid Eyelinerilla sävyssä Mermaid (en hyödy linkistä mitenkään), joka loppujen lopuksi vähän niin kuin varasti koko shown jättäen Blue Lagoonin ihanat sävyt hieman varjoonsa.

Liikkuvalla luomella sisänurkassa sävyä 4, keskellä sävy 2 ja ulkoreunassa sävy 1. Luomivaon varjostuksessa melko kevyesti sävyä 5. Ripsissä ihanaa sinivihreää Guerlainin ripsaria (joka tosin on jo niin vanha, että vetelee aika lailla viimeisiään. Sniif!).


Vihreät, turkoosit ja sinivihreät ovat yksiä lemppareitani luomiväreissä ja siksi olenkin melko ihastuksissani tähän palettiin. Aivan täysin varma en vielä ole sävyjen yhteensopivuudesta silmieni värin kanssa, tässä meikissä tuo Mermaid-rajaus hieman sekoitti pakkaa yllättävän voimakkaasti (vaikka ihanahan sekin on!). Mutta kaippa sekin asia tässä selvinnee kunhan pääsen paremmin palettiin tutustumaan. ;-)


Vaikka Night Butterfly ihana onkin, niin sen kanssa ihastus ei ollut ihan yhtä välitöntä kuin tämän Blue Lagoonin. Se taas johtuu vain ja ainoastaan siitä, että violetit luomivärit ovat aina olleet minulle hieman vieraita ja vaikeita ja koen useimmiten violetilla meikatessani, että lopputulos näyttää siltä niin kuin olisin saanut suht huolella turpaani. Night Butterflyn kanssa sitä ongelmaa ei onnekseni ole, joten todennäköisesti ihastukseni siihen tulee olemaan loppujen lopuksi ihan yhtä suurta kuin Blue Lagooniinkin, se vain vie vähän enemmän aikaa kehittyä. ;-)


2 kommenttia:

  1. Toi on niin ihanan värinen. Välillä katellut viisikoita, niin niissä on ollut ehkä 1-2 ihanaa luomiväriä. On myös sellaisia jossa kaikki värit on ihania ja tekis tietty mieli ostaa useampi paletti.

    VastaaPoista
  2. Onhan se juu ihanan värinen! No sepä se, kun niitä mielitekoja olisi kaikenlaisia ja vähän väliä meinaa se kuuluisa mopedi karata räpylästä.

    VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.