maanantai 21. lokakuuta 2013

O.P.I Mariah Carey Collection; Can't Let Go

En juurikaan ole innostunut tekstuurilakoista, aika moni näyttää mielestäni jopa vähän rumalta. Yllätin itseni aivan totaalisesti ihastumalla päätä pahkaa O.P.I'n purppuraisen violettiin hiekkalakkaan Can't Let Go'hun. Ostan todella, todella harvoin yli kymmenen euron kynsilakkoja ja vielä harvemmin ostan O.P.I'n lakkoja normaalein Suomen hinnoin. No, tämä kynsilakka minun oli vain pakko saada samantien kuin silmäni siihen osuivat.


Ihastuin sen kauniiseen väriin, mutta ehkä eniten puoleeni veti sen kimalteleva mattaisuus. Can't Let Go kuivuu mattapintaiseksi, vähän sellaiseksi himmeäksi, mutta siinä on valoa heijastavia glittereitä joukossa, jotka tekevät siitä minun silmissäni vastustamattoman kauniin.


Näissä kuvissa lakka näyttää sinisemmältä kuin mitä se oikeasti on. Tosin sävy vähän elää valaistuksen mukana muuttuen tummemmasta vaaleampaan ja sinisemmästä purppuraisempaan. Pidän erityisen paljon siitä miten se sopii ihonväriini, tunnen käsieni kaunistuvan suorastaan silmissä kun laitan tätä kynsille.


Peittävyys ja levittyvyys ovat erinomaisen hyviä, näissä kuvissa on lakkaa kynsillä kaksi kerrosta. Ilman päällyslakkaa kestävyys on hieman heikko, jo lakkausta seuraavana päivänä kärjissä on pientä kulumaa ja joskus lakka on lähtenyt lohkeilemaankin jo seuraavan päivän aikana.


Tämän lakan päälle en kuitenkaan halua päällyslakkaa laittaa koska se on mielestäni kauneimmillaan sellaisenaan, mattaisen kimaltavana. Se tuo minulle mieleen ametisti geodin.


Tämän lisäksi minulla on ainoastaan yksi toinen hiekkalakka ja se on O.P.I'n James Bond-kokoelman valkoisen kimaltava Solitaire. Sen ostin aika lailla pelkästään kokoelmansa ja nimensä takia mutta onneksi se osoittautui myös kauniiksi kynsillä. ;-) Olen varsin tyytyväinen kahteen hiekkalakkaani eikä minulla ole minkäänlaisia tarpeita tai aikomusta kasvattaa tekstuurilakkojen määrää kokoelmissani. Näin on hyvä.

3 kommenttia:

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.