torstai 14. marraskuuta 2013

Bonuksia, bonuksia!

Hip hei, nyt olisi aika tässäkin blogissa vihdosta viimein järkkäillä kaikille teille lukjoille hieman jännitystä elämään ja yhdelle onnekkaalle vähän bonuksia. Aivan oikein, arvonnan aika rakkaat lapsukaiset!

Minulla ei nyt ole kivoja kuvia tähän hätään, jos odottelisin niitä niin arvonnan ajankohta venyisi ties sun minne, ja minusta olisi hauskaa jos tämä ehtisi voittajalle vielä ennen joulupukkia. Temptalian arvosteluun kyseisestä palkinnosta pääsee tästä. Käykääpäs kurkkimassa mikä se on ja näyttääkö siltä, että haluttaisi.

Arvonta on blogini lukijoille ja voit osallistua siihen kommentoimalla tähän postaukseen. Jos tulee mieleen jokin erityisen herkkä joulumuisto, niin mielelläni siitä kuulisin. Sana on muutenkin vapaa, jos tekee mieli jostain asiasta avautua. Kerrothan lisäksi mitä kautta blogiani luet ja millä nimellä jos se on eri kuin millä kommentoit, sähköpostiosoitekin olisi kiva juttu.

Onnea kaikille arvontaan! Ai niin, arvontaan voi osallistua 6.12. saakka, julkistan voittajan viimeistään 9.12. Mikäli en saa voittajaa kiinni viikon sisällä, niin arvon palkinnon uudestaan.

16 kommenttia:

 1. Mukavaa että tuosta loistavasta paletista on tehty nykyaikaistettu versio. Se vanha oli aivan överi glitterpommi vaikka sävyt ihania olivat jo tuolloin, mutta tuo uusi näyttää erittäin käyttökelpoiselta! Glitterit poskilla on niin last season. :)

  Mitään erityisen herkkää joulumuistoa ei kyllä tule näin äkkiseltään mieleen, vaikka jouluihminen olenkin. Tai ehkä juuri siksi, koko joulu kaikkineen on niin ihanaa aikaa! No, koska rakastan antaa läheisille lahjoja oikein ajatuksen kanssa, on se aina erityisen herkistävää kun huomaa lahjan olleen saajalleen erittäin mieluinen. <3

  Blogiasi luen ihan vain satunnaisilla vierailuilla, en ole oikein tottunut noihin syötteenlukijoihin tai vastaaviin palveluihin. Tuoksufoorumin kautta olen tainnut aikoinaan tänne eksyä, tai jonkun toisen kosmetiikkablogin kautta.

  VastaaPoista
 2. Sulla on kyllä ihana blogi :) Luen nimellä Lunalii bloggerin ja bloglovinin kautta.
  korukynsilla (at) gmail piste com

  VastaaPoista
 3. Osallistun arvontaan, mulla ei ole yhtään UD:n luomiväriä! Seuraan blogiasi Bloggerin kautta. s-posti on ainov83@hotmail.com

  Pyysit kertomaan jonkin joulumuiston. En oikeastaan ole jouluihminen, en tiedä onko minulla koskaan ollut sellaista maagista "joulumieltä", josta monet ihmiset hössöttää ja josta monessa laulussakin lauletaan. Mutta toki jouluun liittyy myös positiivisia juttuja. Esim. kuusen hakeminen ja koristelu on mukavaa. Vanhemmillani on edelleen niitä samoja koristeita, joita kuusessa roikkui jo silloin kun olin lapsi. Tavallaan kuusen koristelu on sellainen rituaali, joka tuo mieleen muistoja vuosien varrelta. Tykkään myös kynttilöiden valoista, varsinkin ulkona olevista. Mieleen on jäänyt myös sellainen hetki, jolloin myöhään illalla kuuntelin radiosta joululauluja ja ulkona näkyvää lumista maisemaa valaisi täysikuu. Kimmeltävä hanki on yksi kauneimmista asioista mitä tiedän. :)

  VastaaPoista
 4. Mulle linkki väittää ettei toimi? Hmm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpas kummallista ja harmillista! Itse pääsen sitä klikkaamalla ihan normaalisti sinne minne se meneekin. Palkinto on siis Urban Decayn Ammo 2-paletti, jonka mukana tulee pieni tuubi Urban Decayn luomivärinpohjustajaa.

   Poista
 5. Luen bloggerin kautta ja meilini on ine_91@msn.com (: Mitään erityisen herkkää joulumuistoa ei tässä näin äkkiseltään tule mieleen, joten pyhitän kommenttini kivasta arvonnasta kiittämiseen! :D

  VastaaPoista
 6. En tiedä onko tämä herkkä muisto, mutta minulla oli kotona mummon luona tapana koristella joka joulu kuusi. Se oli vähän kuin "mun juttu" ja siihen kuuseen ei saanut muut koskea. Mummolla oli tietenkin aivan ihania vanhoja joulukoristeita. Nyt kun mummoni syksyllä kuoli, oli hän vielä ennen kuolemaansa pitänyt huolen, että ne kuusenkoristeet ovat minulle. Siellä ne nyt odottavat minua hakemaan. Tänä jouluna saan ensimmäistä kertaa ripustaa rakkaat koristeet omaan kuuseen omassa kodissa. Koristeita laittaessa tulee varmasti olemaan sellainen fiilis, että edesmennyt mummokin on joulunvietossa mukana. :)

  hakusanarakkaus(at)gmail.com

  Ps. Ihana palkinto!

  VastaaPoista
 7. Vautsi mikä palkinto!

  Mä olen todella nauttinut jouluista mieheni vanhempien luona maalla, anoppi on oikea kodinhengetär ja kun miehelläni & sisaruksillaan on lapsia, joulu on todella idyllinen (ja väliin aika hyper-energinen :D). Omat vanhemmat kun ei siis mitään jouluihmisiä ole (eikä suvussa ole lapsia), niin nuo idyllijoulut oli alkuun positiivinen kulttuurishokki. Innolla odotan taas joulua!

  Luen blogiasi Bloggerin kautta tällä hellin-nikillä. Minut tavoittaa tästä sähköpostista: sinistapintaa at gmail piste com

  VastaaPoista
 8. Ooh! Ihan huippupaletin meinaat laittaa kiertoon! <3 Kerään kuolat rinnuksilta...

  Mulle on eniten jäänyt mieleen jouluaatto, jonka vietin siskon perheen kanssa. Mukana oli pieniä lapsia ja yhdeltä löytyi täitä. Sitten mut passitettiin kaupungin toiselle laidalle ainoaan päivystävään apteekkiin ostamaan täishampoota. Kun palasin shampoo kainalossa siskolle, siellä se itki ja imuroi ovenkahvaa. :'D Se oli tragikoominen joulu.

  Vakkarilukija oon tietty. :) maalipurkilla(4)gmail.com

  VastaaPoista
 9. Vautsi mikä palkinto. Tokihan toivon olevani onnenmyyrä ja osallistun arvontaan. Minun ihanimmat ja herkullisimmat joulumuistot liittyvät lapsuuteen. Äiti, minä se olin joka kävi syömässä kellarissa lepäävää piparkakkutaikinaa :)

  kahvimaitoa (a) gmail.com osoitteeseen lähetetty posti löytää perille :)

  VastaaPoista
 10. Ihana palkinto! :) Ja blogger-lukija olen, tietty. :)

  Lapsuuden joulut kyllä kuuluvat niihin parhaisiin muistoihin. Pitkäksi aikaa vähän kadotin joulumielen, mutta nyt oman lapsen kautta on taas löytänyt uudelleen sitä joulun taikaa. :)

  juillenblogi (at) gmail.com

  VastaaPoista
 11. Ansku
  Luen blogiasi blogilistan kautta, omalla suosikkilistallani :)
  Joululla on ollut eri aikoina aina omat ihanat muistonsa ja aikojen myötä muuttuvat perinteet. Ihanat lapuudenjoulut. Joulut, jolloin omat lapset olivat pieniä. Sekä aika nyt, kun omat nuoret tulevat kotiin joulunviettoon. Omin joulumuistoihini kuuluvat myös (hoitajana) vietetyt työjoulut.
  Jännityksellä mukana arvonnassa. Olen suunnitellut hankkia Urban Decayn luomivärinpohjustajan ja nyt olisi tilaisuus testata sitä.

  anne.puumala@anvianet.fi

  VastaaPoista
 12. Kiva palkinto! Luen bloggerin kautta. Lapsuuden joulut ovat ne, jotka ovat parhaiten jääneet mieleen ja samoin kyllä miehen kanssa vietetty ensimmäinen yhteinen joulu :)

  meikinloppu@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Joulu ei mua saa kovin herkälle tuulelle, olen enemmän iloinen joulunviettäjä. Mutta perhe siitä tulee mieleen ja ne joulut, kun isovanhemmat olivat vielä joulunvietossa mukana.

  Seuraan Bloggerin ja Bloglovinin kautta. backinreverieÄgmailÖcom

  VastaaPoista
 14. Ihana palkinto ja seuraan bloggerin kautta. :)
  Joulusta tulee mieleen perhe ja sukulaiset ylipäätään, kiireettömyys, hyvä ruoka jne.. Parhaimmat joulut ovat olleet pohjoisessa isovanhempien luona, vaikka joka jouluun liittyykin omat muistonsa.

  VastaaPoista
 15. Oih, mikä palkinto! Mulla ei vielä ole yhtään UD-luomiväripalettia, ajattele ;)
  Rakastan joulua, se on musta vuoden paras päivä <3

  Blogger-lukija olen ja misspiggyspearls(at)gmail.com

  VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.