tiistai 29. heinäkuuta 2014

Kesätunnelmissa, Dollish Polish The Finnish Blogger Collection

Blogissa on ollut hiljaista kuin...no, kyllähän te tiedätte; huopatossutehtaalla. Olen lomaillut pätkissä, alkukesästä oli viikon loma ja nyt heinäkuussa puolitoista viikkoa. Kesään on mahtunut myös pientä kesäflunssan potemista, joka onneksi ei osunut pahimpiin helteisiin!

Olen aika lailla ollut tekemättä mitään, niin sanotusti ottanut rennosti. Kaikkea ihanaa ja hauskaa ja rentouttavaa tapahtumaa on toki ollut, mitä on varmasti alkutalven kylminä ja loskaisina iltoina lämmittävää muistella. Hirmuisen hyvä mieli on kesästä 2014 tähän mennessä jäänyt.

Toivottavasti teilläkin on ollut mukava kesä ja toivottavasti se jatkuu vielä pitkään yhtä mukavana! Lyhythän Suomen kesä ajallisesti on, mutta toisaalta, sen voi samalla vaivalla mieltää myös pitkäksi omassa mielessään ja näin pidentää sitä "optisesti". ;-)

Mennä päräytin tilaten CesarsShopista heidän Exclusive-kokoelmansa The Finnish Blogger Collection, jonka joukko suomalaisia kynsibloggaajia on tehnyt yhteistyössä indielakkamerkki Dollish Polishin kanssa. Minun piti alunperin ostaa vain muutama lakka, mutta sitten en osannut päättää mitä ottaa ja mitä jättää, joten jotenkin siinä sitten vaan kävi niin, että kotiutin ne kaikki! Hupsista!

Ensitestailuun päätyivät Unicornification, Better Not Waste ja Sonnlight Star. Kombosta tulikin vähän vahingossa aivan ihana hyvänmielen kesämanikyyri, josta olen saanut paljon positiivista kesäfiilistä lisää.


Pikkusormessa ja etusormessa Sonnlight Star, johon ensituntumalta olin aavistuksen harmistunut kun en meinannut glittereitä saada bongattua kynnelle asti, mutta joka on kuitenkin aivan ihanan kesäisen pinkki. Varmasti ystävystymme vielä intohimoisesti kunhan pääsemme jatkossa tekemään lähempää tuttavuutta.


Peukalossa ja keskisormessa Unicornification jota kohtaan tunsin lievää skeptisyyttä etukäteen, mutta johon sitten taisin vähän ihastua kun sen kynnelle asti sain lakattua. Varsin onnistunut toteutus ja ihan oikeasti satumainen lakka.


Nimettomässä alla Girly Bitsin upea What The Deuce? ja sen päällä pari kerrosta Better Not Waste'a. Tämä lakka oli se, joka etukäteen eniten ihastutti ja en kyllä joutunut pettymään pätkän vertaa, se on kertakaikkiaan ihanaakin ihanampi!


Tulossa on karmean työntäyteinen elokuu, nyt jo hirvittää! Onneksi siihen eteen mahtuu vielä viimeinen pieni irtiotto 4 päiväisen kotimaanlomasen muodossa, joten ehkä sitä jaksaa sitten siellä töissäkin muutaman viikon asua.


Vielä on siis kolme ihanaa bloggaajalakkaa odottamassa testailua, katsotaan mihin väliin ne ehdin testailla. Kyllä vähän hirvitti lakat hankkia, olisi sille rahalle varmasti järkevämpikin kohde löytynyt, mutta taas näitäkin kynsiä ihaillessani ja niistä hyvää mieltä ja iloa ammentaessani tulin siihen lopputulemaan, että ei tullut ihan hukkaan heitettyä kuitenkaan.

The Finnish Blogger Collection on kyllä mielestäni todella onnistunut kokoelma ja erityisen ihanaa siinä on mielestäni se, että sen on suunnitellut joukko upeita bloggaajia joista osan kanssa saan olla tekemisissä muutenkin ja näin näille ihanille kynsilakoille tulee vielä pieni arvokas tunnelisä kaiken muun ihanuuden päälle. Kiitos siitä!

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Juu, juurikin sellaiset söpöt, joista ihan oikeasti tulee iloiseksi. ;-)

      Poista
  2. Uu, koko kokoelma - iik! Sehän tarkoittaa, että sulla on mukana se ylimääräinen glitterhöperryskin? Koko rahan arvoista! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kun siinä vähän kävi niin, että aloin valitsemaan mitä otan ja mitä en, kunnes sitten aloin tuumailemaan, että koska pois olisi jäänyt korkeintaan kaksi lakkaa ja jos ottaa kaikki niin tulee kaupan päälle juurikin se glitterhöperrys myös. Noh, sen verran minussakin on Sulo Vilénin vikaa, että en voinut vastustaa tuota kaupanpäällistarjousta vaan ajattelin, että ei se nyt niiiiiiiiiin paljon kalliimmaksi tule ottaa kaikkia kuin ottaa esim. 4 ja jättää 2+kaupanpäällinen pois. Joo, tosi terävää ja loogista ja kaikinpuolin pätevää päättelyä! Eli siis toisin sanoen nappisuoritus! :-D

      Poista
  3. Mä olin kans tosi skeptinen tuota Unicornificationia kohtaan, mutta sitten näin sen Sallan kynsillä livenä, se on paljon ihanampi. Jotenkin kuvat ei anna sille oikeutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei anna ei! Olin aika varma, että Unicornification olisi niitä häntäpään lakkoja tässä kokoelmassa, mutta eipäs vaan ollutkaan. En tosin osaa kovin tarkkaan määritellä mikä siinä on ihanaa, se vaan on niin....satumainen. ;-)

      Poista
  4. Moikka! Tilasin Biodellyltä noin viikko sitten Lily Lolon mineraalimeikkivoiteen ja -peitevoiteen sekä Ecotoolsin kabukin ja peitevoidesiveltimen. Ongelmana on, että en saa niillä minkään näköistä peittoa aikaiseksi. Siksi ajattelin kysyä sulta että miten onnistuit tässä postauksessa http://pakolliset.blogspot.fi/2010/10/mineraalimeikit-lily-lolo.html?m=1 peittämään sun ihon virheet noin hyvin? Mulla on aknearpia poskissa, mutta ei edes kuitenkaan niin paljoa peitettävää kun sulla tossa kuvassa. Olisin ihan tosi kiitollinen jos pystyisit antamaan mulle jotain vinkkejä!

    VastaaPoista
  5. Heipsan ja kiitos kommentista! Pahoitteluni, että vastaamisen kanssa kesti näin pitkään!

    Lily Lolon puuteri ei ole sieltä peittävimmästä päästä, mutta kyllä silläkin ihan suht peittävää jälkeä on mahdollista saada aikaan. Itse suosin ohuita kerroksia joita lisään niin monta kerrosta kunnes olen tyytyväinen lopputulokseen. Mielestäni useimpien mineraalimeikkipuutereiden kanssa toimii parhaitan useiden, ohuiden kerrosten lisääminen muutamien paksumpien sijaan.

    Voit kokeilla peitepuuterin buffaamista ihoon ennen meikkipuuterin lisäämistä ja sitten vielä sen jälkeen lisätä sitä päälle. Itse suosin pienten mutta selkeiden ihovirheiden peittämisessä pieniä kabukimaisia siveltimiä, joilla töpöttelen - eli painelen - puuterin sivellin kohtisuoraan haluamaani kohtaan. Ei siis edestakas vetelyä eikä pyörittelyäkään vaan kohtisuoraan töpöttelyä. Puuteria voi ottaa siveltimeen runsaastikin, mutta sitten pitää olla valmis töpöttelemään kärsivällisesti vähän pidempään. Nykyään käytän aika harvoin peitepuuteria, monesti ihan se mineraalimeikkipuuteri itsessään toimii peiteaineena kun käyttää tuota töpöttelyä.

    Nykyään käytän ihan tavallista peiteainetta mineraalimeikkipuuterin kanssa jos minusta tuntuu, että pelkillä puuterimaisilla tuotteilla en saa tarpeeksi peittoa aikaiseksi. Tällöin lisään aina peiteainetta valmiin puuteroidun ihon päälle (vaikka olisin käyttänyt sitä jo meikkipohjan allakin) ja sitten töpöttelen vielä mineraalimeikkipuuterilla ja pikkusiveltimellä päältä tasoittaakseni jäljen ja jotta peiteaine "kiinnittyy" kunnolla.

    Itselläni kabukia peittävämpänä siveltimenä toimii joskus normikabukia selkeästi pienempi sivellin, mutta pienemmän siveltimen kanssa voi joutua työskentelemään pidempään. Olen kirjoittanut kaksi postausta koskien mineraalimeikkipuutereita ja siveltimiä, kannattaa nekin vilkaista. Olethan muuten pessyt uudet siveltimesi ennen käyttöönottoa?

    Toivottavasti tästä oli edes jotain apua! Suosittelen rohkeasti kokeilemaan erilaisia tapoja ja soveltamaan, joskus onnistunut lopputulos vaatii hieman kikkailua ja luovuutta.

    VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.