perjantai 5. syyskuuta 2014

One Direction, That Moment EdP

Sain blogin kautta testattavaksi poikabändi One Directionin tuoksun That Moment. Täytyy tunnustaa, että minulla ei ennen tätä ollut minkäänlaista käryä koko jolppiporukan olemassaolosta enkä edelleenkään tiedä heistä oikeastaan mitään.

Sen verran olen tajuntaani laajentanut, että kyseinen poikabändi on ennen tätä tuoksua lanseerannut markkinoille debyyttituoksunsa One Moment ja tämän tuoksun jälkeen olisi ilmeisesti markkinoille purjehtimassa porukan kolmas tuoksu, You and I.

One Direction - tai kuten fanit sitä ilmeisesti kutsuvat; 1D - on vissiin hyvinkin suosittu ryhmä, jonka fanikunta koostunee pääasiassa nuorista tytöistä. En ole heidän ensimmäistä tuoksuaan One Moment koskaan tuoksutellut, mutta sen perusteella miltä That Moment tuoksuu, voisin hyvinkin kuvitella, että tuoksun kohderyhmä on nuoret tytöt ja naisenalut.


Mikä ei suinkaan sulje pois sitä, etteivätkö tällaiset täti-ihmisetkin voisi kyseistä tuoksua käyttää! Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että tuoksujen kategoriointi väkisin joihinkin tiettyihin lokeroihin on täysin turhaa. Tuoksut ovat tuoksuja ja jos niistä tykkää niin niistä tykkää, ihan sama miten ne on "virallisesti" luokiteltu.

That Momentin nuottilista näyttää seuraavalta:
 ensituoksu: omena, kurkku, tangeriini
sydäntuoksu: kielo, pioni, orvokki
pohjatuoksu: patsuli, myski, seetri

Minun ihollani heti suihkauttelun jälkeen nousee kielo ja kurkku ihan selkeästi esiin, omenakin siellä viehkosti pilkahtelee. Pionia ja orvokkia en tuoksusta selkeästi omina tuoksuinaan erota, en myöskään patsulia ja seetriä. Myski nousee tuoksun loppupuolella selvästi esiin, samaan tapaan kuin muissakin vastaavissa massatuotannon tuoksuissa.


Olin erittäin positiivisesti yllättynyt tuoksun laadusta. Koska pidän kielosta ja omenasta niin pidin myös That Momentista. Vaikka tuoksu on ilmiselvästi kohdennettu nuorille tytöille niin se on hyvin universaali mielestäni. Äkkiseltään voisi kuvitella, että nuorille suunnattu tuoksu olisi karkkimakeaa hattaraa, mutta That Moment on yllättävän raikas ja kepeä.

Siitä tulee hieman mieleen Escadan kausituoksut, mutta melkeinpä sanoisin, että That Moment on omaperäisempi kuin kyseiset kesätuoksut. Se on juuri sopivan kepeä ja raikas myös aikuisempaan makuun mutta sopii hyvin myös vähän nuoremmallekin tytölle olematta liian päällekäyvä. Varsin onnistunut toteutus mielestäni omassa genressään.


Kesto on keskivertoluokkaa. Minun ihollani tuoksu pysyy noin 3-4 tuntia, jonka jälkeen se siirtyy tuoksumaan hyvin hillittynä ihotuoksuna. Tuoksun loppukaari on massatuoksuille hyvin tyypillisen myskimäinen, mutta ei kuitenkaan pistävä niin kuin monissa muissa tämän genren edustajissa, vaan se pysyy yllättävän pehmoisena loppuun saakka.

Tuoksun sillage ei ole erityisen suuri, mikä toisaalta on vain hyvä asia ottaen huomioon kohderyhmän. Laittamisen jälkeen tuoksu asettuu melko nopeasti suhteellisen lähelle ihoa eikä millään muotoa ole päällekäyvä.


Pullo ei minua henkilökohtaisesti ihastuttanut. Sen muoto on ihan kiva ja korkki on suorastaan ylenpalttinen, mutta pullon vaaleanpunainen suihkeväri tekee siitä mielestäni vähän halvan ja muovisen näköisen. Toisaalta, nuoriin pullo varmasti vetoaa erinomaisen hyvin.


Vaikka pidän tuoksusta ja se on laadultaan varsin kelvollinen niin omaan käyttöön en sitä kuitenkaan jättänyt vaan tuoksu päätyi teinittären valikoimiin. Minun makuuni siinä on se tietty massatuoksujen ominaisuus joka ei minua puhuttele.

Voin lämpimästi suositella That Momentia esimerkiksi lahjaksi nuorelle sukulaistytölle, nätti ja harmiton tuoksu joka tuskin onnistuu kovin monia häiriköimään. Escadan kesätuoksuista pitävät todennäköisesti tykkäävät tästäkin, samoin kepeiden, kukkaisen hedelmäisten tuoksujen ystävät voisivat tähän ihastua.


1 kommentti:

  1. Oli tosi kiva lukea sun arviot tästä! Olin monista blogeista päätellytkin, että tää on yllättävän hyvä tuoksu, ollakseen "julkkistuoksu". :)

    VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.