keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Näytä mulle sun omenat! How 'Bout Them Apples? theBalm Cheek & Lip Cream Palette

Mun omenat on aika ihanat! theBalm on merkki josta alunperin kiinnostuin ja johon ihastuin ihan pelkästään sen pakkausten takia. Onneksi myös pakkausten sisältö on osoittautunut varsin hyväksi ja theBalmin tuotteita onkin tässä tullut kerrytettyä pikkuhiljaa.How 'Bout Them Apples? Cheek & Lip Cream- paletin hankin jo joskus viime vuoden loppupuolella mutta en ollut ottanut sitä käyttöön koska en ikinä muistanut kuvata sitä silloin, kun valoa vielä oli jäljellä ja iltapäivän ja illan pimeydessä sitä olisi ollut ihan turha edes yrittää kuvata.

theBalmin paleteille on tyypillistä, että paletit on pakattu pahvikuoriin jotka näyttävät samalta kuin itse palettien kannet, jotka nekin muuten ovat pahvia. Minä säilytän pahvikuoret ja vaikka ne joskus ehkä ovatkin vähän hankalat käyttää, niin en ole raaskinut niitä hävittää.Omppupaletti on aika epäkäytännöllinen koska se on isokoinen ja näin ollen sen mukana kuljettaminen vähän haasteellista. En yleensä pidä tämän tyyppisistä tuotteista juuri sen takia, että niitä ei oikein viitsi kuskata mukana. Minä tykkään pakata meikkipussiini mukaan käyttämäni värikosmetiikan mahdollisen korjailun tarpeen varalta, ainakin jos olen lähdössä esim. johonkin juhlaan tai iltarientoihin tmvs. Toki joskus on niin pieni käsiveska kainalossa, että sinne ei ole mahdollista pakata mukaan kuin välttämättömimmät.

Tämä paletti sisältää 6 voidemaista huuli- ja poskipunasävyä. En ole itse kokeillut vielä yhtäkään sävyä poskille (tämä on vähän sellainen ensitunnelmat-tyyppinen postaus), mutta kämmenselkään ne levittyvät todella vaivattomasti ja kauniisti, joten eiköhän sekin aika vielä tule kun kokeilen palettia myös poskille.

Paletin sisäpuolella kannessa on ihanan iso peili ja omenoita "koristaa" joukko mukavan näköisiä miehiä. Aluksi en ollut ihan varma mitä miehistä olisi pitänyt ajatella, että tykkäänkö vaiko enkö. No, en voi sanoa erityisesti tykkääväni mutta eivät ne minua häiritsekään ja ehkä tässä pikkuhiljaa alan jopa lämmetä noille "koristuksille".


Huulilla sävyt ovat kauniita ja yllättävän pigmenttisiä. Olen levittänyt ne ihan vain sormin ja ensi kerran kun otin väriä sormeeni olin hyvin yllättynyt siitä miten liukkaalta ja huulikiiltomaiselta se tuntui. Ehdin jo aavistuksen pettyä valmiiksi koska kuvittelin tuntuman perusteella, että sävyt olisivat huulilla hailakoita ja enemmän huulikiiltomaisia kuin huulipunamaisia.


Voiteet levittyvät huulille helposti. Ne eivät todellakaan ole huulikiiltomaisia eivätkä kiiltäviä mutta eivät myöskään huulipunamaisia. Lopputulos on satiinisen mattamainen mutta tuntuma huulilla ei ole mielestäni ollenkaan sama kuin esim. mattaisissa huulipuunissa. Riippuen annostelusta tuntuma huulilla on liukas ja huulia pystyy esim. hieromaan yhteen vaivattomasti tai sitten lopputulos on enemmän kuivahkon mattainen ja jopa stainimainen.


theBalmin omilta sivuilta ei silmiini osunut mainintaa, että kyseessä olisi stain-tyyppinen tuote mutta voiteita käytettyäni sanoisin, että ne kyllä käyttäytyvät hyvin stain'maisesti (mikä olisi kunnollinen suomennos tuolle sanalle?) ja kuluvat pois kauniin huomaamattomasti mutta eivät kuitenkaan aivan täysin häviä. 


Cider on persikkaisen vaalea ja esim. minulle sellaisenaan liian vaalea mutta toimii varsin hyvin huulilla highlight-sävynä ja vaalentamassa/kirkastamassa sekoitettuna toisiin sävyihin.

Cobbler on aivan ihana punaisen sävy jolla pystyy annostusta säätelemällä loihtimaan huulille joko kunnon punaisen Lumikki-lookin tai sitten tuomaan sellaista tervettä punaa, vähän niin kuin olisi "pureskellut" huulensa punaisiksi.


Pie on upea ja intensiivinen kirkas pinkki. Se on hieman korallinen ja kunnolla annosteltuna lähes neonmainen sävy. Kevyesti laitettuna se ei kuitenkaan ole mikään yliöveri vaan vallan käyttökelpoinen joskin hieman kirkas. Varsinkin kesällä varmasti aivan yliveto.

Crisp on oranssihtava sävy ja poikkeaa muista sävyistä koostumuksensa puolesta koska siinä on mukana kultaista shimmeriä joka erottuu selvästi. Erittäin kaunis! Myös viereinen Pie on aavistuksen shimmertävä mutta siinä efekti on käytössä lähes huomaamaton.


Candy on korallinen pinkki mutta vaaleampi kuin Pie eikä yhtä neonmaisen kirkas joskin siinäkin kyllä väriä piisaa. Aivan ihana sekoitettuna esim. Cobblerin kanssa. Yksinään Candy on vähän yksiulotteinen ja ainakin minun huulillani hieman barbiemainen.

Caramel on selkeästi rusehtava ja sellaisenaan esim. minulle hieman vieras sävy. Pystyn sitä käyttämään kevyesti laitettuna yksinäänkin mutta enimmäkseen olen sekoitellut sitä toisten sävyjen kanssa.

Sävyt eroavat toisistaan jonkin verran tunnultaan, Cider ja Cobbler tuntuvat muita liukkaammilta ja kevyemmiltä, Candy ja Caramel ovat puolestaan hieman jähmeämpiä ja "kuivemman" tuntuisia, Pie ja Crisp ovat sitten tunnultaan siltä väliltä. Kaikki sävyt siis kuitenkin hyvin "ohuen" tuntuisia ja helppoja levittää.

Koska voiteet jättävät mattamaisen pinnan niin valitettavasti ne myös paljastavat huulten mahdollisen kuivuuden eli huulet olisi syytä kuoria huolella mikäli ne ovat yhtään "riekaleiset". Tämän ominaisuuden takia en nyt saanut kunnon huulikuviakaan kuvattua. Omppupunat myös kuivattavat huulia aavistuksen, mutta huomattavasti vähemmän kuin varsinaiset mattahuulipunat. Niitä on helppo käyttää myös huulirasvan kanssa jos huulille haluaa värin levityksen jälkeen kosteutusta tai pienen kiillon. Tällöin lopputulos on ihanan luonnollinen.

Mattaiset huulivärit ovat ihan lemppareitani joten omppupaletti osoittautui aivan ihanan iloiseksi yllätykseksi sen suhteen. Erityisesti pidän näissä voiteissa siitä, että ne tuntuvat niin kevyiltä ja lähes olemattomilta mutta pigmentti on siitä huolimatta todella hyvä. Kevyesti annosteltuna ne näyttävät oikeastaan aika näkymättömiltä. Ne tuovat värin ja mattamaisen pinnan mutta huulet eivät näytä siltä, että niissä olisi mitään voidekerrosta. Itse tykkään levittää näitä juurikin kevyemmin. Mattamaisen pinnan lisäksi suurta ihastusta on herättänyt paletin monipuolisuus sävyjen suhteen. Värejä voi sekoitella keskenään mielin määrin ja näin luoda lisää kauniita sävyjä lähes loputtomasti.

Olen tällä hetkellä aika ihastunut omppupalettiini ja toistaiseksi en ole törmännyt sen suhteen negatiivisiin ominaisuuksiin (paitsi se kuiviin kohtiin kerääntyminen). En ole kylläkään käyttänyt palettia kuin vasta noin viikon verran eli kuherruskuukautta tässä vielä elellään ja todennäköisesti ensi huuman hävittyä eteen saattaa tulla myös kaikenlaista kritisoitavaa kun ruusunpunaiset lasit häviävät silmiltä. Ehkä. Voihan se olla niinkin, että meidän suhteemme vain vahvistuu ja rakkaus senkun kasvaa. ;-)


12 kommenttia:

 1. Tykkään kovasti The Balmin tuotteiden ulkoasusta, pakkaukset on söpöjä mutta silleen "vakavasti otettavalla tavalla", eli eivät ole liian lapsellisia. Kivalta näyttää tämäkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin nämä pakkaukset ovat juurikin vakavasti otettavan ihania ;-) ja viimeistellyn oloisia ja erityisesti minua ilahduttaa niiden vintagemaisuus.

   Poista
 2. Kaikki sävyt kelpaisivat mulle. Pitäisi varmaan käyttää sivellintä näin kauniin paletin kanssa, vaikka normaalisti en huulisiveltimeen tarttuisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän paletin kanssa sivellin on paras tapa levittää väriä mikäli haluaa mahdollisimman intensiivisen värin ja lopputuloksen. Sormella levittämällä sitten taas tulee vähän kevyempi lopputulos.

   Poista
 3. Suloinen paletti, itse en osaa käyttää noita rasioissa majailevia huulivärejä ollenkaan, ne jää aina käyttämättöminä lojumaan kaapin perukoille. :( the Balmilla on kyllä ihania pakkauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, onhan tämä aikas epäkäytännöllinen paletti, pakko myöntää. Eniten olen käyttänyt tätä esim. kauppareissuun tai postiin lähtiessä tai jollekin vastaavalle "pikareissulle".

   Poista
 4. Mahtavaa, että teit tästä postauksen, mä olen The Balm -fanina miettinyt tämän hankkimista mutta ainakaan vielä en oo sortunut.. :) Tämän jälkeen ehkä täytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;-) Mun oli ihan pakko hankkia tämä tuon pakkauksen takia. Ehkä ihan tyhmä perustelu, mutta minkäs teet... Sisältö osoittautui onneksi varsin käyttökelpoiseksi ja nyt kun olen pari kertaa kokeillut poskillekin niin aina vaan paranee. The Balmin tuotteet on yksiä mun lemppareita! Erityisesti suosittelen tutustumaan Instain-poskipuniin jos et jo ole tehnyt tuttavuutta, aivan huippuja!

   Poista
 5. Hehheh, hauska pakkaus :P Mä tykkään kans tosi paljon The Balmin ulkonäöstä ja pakkauksista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun eka tuote the Balmilta oli huulipuna sellaisessa sanomalehtikuosisessa hylsyssä (harmi kun ne on nykyään ihan tylsissä normihylsyissä) ja sen jälkeen ei ole paluuta ollut. Mulla on useampi luomiväripaletti ja kaikki Instain-poskipunat ja, ja, ja... Tarttis varmaan tehdä joku pintapuolinen esittelypostaus niistä. ;-)

   Poista
 6. En ehkä kestä tuota palettia :'DD

  Ihania herkkuja <3 ... myös ne omenat ;D

  VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.