torstai 1. joulukuuta 2016

SELFRIDGES Beauty Advent Calendar 2016 luukku 1


Tänään sai avata ekan luukun joulukalenterista! Avasin sen tietenkin heti aamulla, kun tulin töistä kotiin. Selfridgesin joulukalenterin ekasta luukusta paljastuivat Eyluren hyvännäköiset irtoripset joille toivottavasti tulee käyttöä. Toivottavasti siksi, että en ole vielä järin harjaantunut irtoripsien käyttäjä.Ilahduin ripsistä kovasti koska ne mielestäni näyttävät näteiltä ja vaikka ne minun mittapuullani mitattuna ovatkin jo aika näyttävät niin voin silti kuvitella käyttäväni niitä esimerkiksi juhlavassa meikissä tai vaikka pikkujouluissa.

Innostuksissani postasin tänään heti ekan luukun sisällön, mutta jatkossa kokoan luukkuja kerralla useamman samaan postaukseen.

Tänään aukesivat ensimmäiset luukut myös Kosmetiikkabloggaajien omassa joulukalenterissa:
Nails1820 ja CharlottaEve4 kommenttia:

 1. Eyeluren irtoripset kyllä kiinnostaa itseä. Oma kokemus merkistä on vain tämän kulmatuotteista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei minullakaan aikaisempaa kokemusta, näyttivät kyllä tosi näteiltä!

   Poista
 2. Mä niin mielenkiinnolla odotan sun kalenteripostauksia, siinä vaiheessa kun päätin lopulta tilata tämän, se olikin loppuunmyyty :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan harmistus! Mulle yleensä käy aina niin, että mietin ja jahkailen ja sitten kun teen vihdoin päätöksen, että joo, kyllä ma haluan, niin loppu on. :-(

   Poista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.