maanantai 22. elokuuta 2011

Hippikynnet

No eivät ne varsinaisesti mitkään hippikynnet olleet joskin inspiraation sain eräästä hippivitsistä. ;) 




Ennen lakkausta korjasin vasemman käden keskisormen kynnen teepussin palasella koska menin koheltamaan niin, että kynteen tuli isohko poikittainen halkeama. ;-( Korjaus onnistui mielestäni siististi ja hyvin eikä se näkynyt päälle päin lakkausten alta. Mutta viikonlopun meno oli kynnelle liikaa ja korjaus petti korjausta seuraavan päivän loppupuolella. Harmitti ensinnäkin kynnen lohkeaminen ja toisaalta myös koska tykkäsin tästä lakkauksesta tosi paljon.


Sateenkaaret etusormien kynsissä maalasin pienellä siveltimellä (tarttee varmaan vähän treenata sitä hommaa lisää, olivat aika epäsiistit) valkoiselle pohjalle ja muihin kynsiin tein kaksivärisen lakkauksen tässä postauksessa näkyvillä Mavalan lakoilla. Koristelin vielä kynnet kynsitarroilla ja levitin lopuksi OPI:n glitterlakkaa Last Friday Nightia päälle.





Tylsästi monta melkein samanlaista kuvaa. Harmi ettei kuvissa näy se glitterin kimallus, oli kyllä livenä todella nätti! Kuvat on muutenkin aika huonot, jouduin kovalla kiireellä ne ottamaan niin ositain siitä johtuu huono laatu ja poseeraus.

Pidin näistä kynsistä hirmu paljon. Rakastan värejä ja pientä blingblingiä ja näissä sitä oli. Harmillisesti lohkesi se keskisormen kynsi sitten kokonaan ja lakkaukset eivät muutenkaan olleet kovin pitkäikäiset vaan lähtivät lohkeilemaan kolmantena päivänä.


EDIT: Molemmissa käsissä etusormen sateenkaaret ja pikkusormen lakkaukset pysyivät toisten lohkeillessa poistokuntoon. Halusin vielä pitää ensinmainitut joten lakkasin sitten toiset uudestaan ja käytin loputkin noista sydäntarroista mitä oli jäänyt jäljelle. Vasemman käden keskisormen kynsi on harmillisen ruma nysä, peukalonkynsi myös (ja se on sentään jo kasvanut jonkin verran vaikkei uskoisikaan).


5 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet, tulee mieleen halinallet jostain syystä! :)

    VastaaPoista
  2. Hehheh, no onhan noi ehkä vähän halinalle-kynnet, nyt kun sanoit. ;-) Sateenkaaria ja karkkivärejä.

    VastaaPoista
  3. Moi, ihana blogi ja kiitos kommentistasi.

    Lue ihmeessä mun blogia> http://mustatripset.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Uuuuh, mahtavat! Mulle kans hippikynnet! Noista koristeista tulevat mieleen ne värikkäät tarra-bindit, joita jokaisella itseään kunnioittavalla alternative-teinillä (itseni mukaan lukien) oli otsassaan reilu kymmenen vuotta sitten. :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos Melli! Olinkin jo käynyt blogiasi lueskelemassa.

    Siitä sitten vaan Nekku maalailemaan sateenkaaria kynsiin! ;) Nyt täytyy tunnustaa, että minulta on kyllä mennyt ohitse moiset bindit...

    VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.