sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Meikkipenaali

Kävin elokuussa Tallinnassa ja kaikenlaisten ostosten joukossa oli myös tämä ihanan pinkki Hello Kitty penaali.En suinkaan käytä sitä kynien säilömiseen vaan säilytän siellä eniten käyttämiäni meikkejä ja siveltimiä. Se ei suinkaan ole ainoa 'meikkipussini', minulla on toinen (myös pinkki ;-) ) ihan meikeille tarkoitettu meikkipussi jossa on osa usein käyttämistäni meikeistä. Noiden lisäksi minulla on sekalainen kavalkadi muita nyssyköitä joissa on sekalainen kokoelma melko käytettyjä meikkejä.


Meikit joita en kovin usein käytä on säilötty vessan kaapin päälle muoviseen lokerikkoon, työkalupakkiin (ruma muovinen) ja niin ikään erilaisiin meikkipussukoihin. Minulta puuttuu sellainen pelkästään meikeille pyhitetty säilytyshuonekalu tms.

No, takaisin meikkipenaaliin. Se on melko syvä eli sinne mahtuu suht näppärästi eniten käyttämäni tuotteet. Tykkään penaalissani olevasta kannen sisäpuolen systeemistä ja läpästä jossa on kuminauhoja joihin voi näppärästi sujauttaa siveltimiä (joskaan mitään kovin isoja siveltimiä siihen ei oikein saa laitettua.


Kuvassa kaksi Everyday Mineralsin sivellintä; Eye Kabuki ja Eye Kabuki Junior sekä mustavartinen peitevärisivellin jonka olen ostanut Essentia Naturalelta. Tykkään aivan erityisen paljon noista EM:n pikkuisista luomille tarkoitetuista kabukeista ja käytän niitä peitevärin ja mineraalipuuterin levitykseen. Ovat todella näppäriä peitesiveltiminä.

Hello Kitty penaalini sisältö pysyy pääsääntöisesti samana mutta tuotteet saattavat välillä vähän vaihdella. Missään tapauksessa siihen eivät mahdu kaikki ns. arkimeikkini mutta aika paljon kuitenkin. Toisinaan siellä saattaa majailla myös joitakin tuoteitta joita en välttämättä jatkuvasti käytä mutta katson ne silti tarpeellisiksi.

Tykkään meikkipenaalistani kovasti ja se tuo minulle päivittäin hyvää mieltä jo pelkällä olemassaolollaan. Pinkki ja vaaleanpunainen ovatlempivärieni joukossa . En muista paljonko penaali maksoi, taisi olla jotain kympin luokkaa.

Olen muutenkin hulluna meikkipusseihin ja beautyboxeihin jne. En tosin ole valmis maksamaan niistä kovin paljoa ellen sitten ihan totaalisesti hurahda. Minulla on niitä useampia ja tykkään käyttää niitä vähän vaihdellen. Minusta niitä ei voi olla liikaa. ;-)

1 kommentti:

  1. Asian vierestä on pakko todeta, että Meow'n pakkaukset miellyttävät ainakin mun silmää. Konstailemattoman kivoja olematta tätimäisiä tai teinihtäviä.

    VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.