torstai 5. maaliskuuta 2015

#beautybloggersmademedoit eli MAC Viva Glam Miley Cyrus ja Blush Ombre Azalea Blossom

Kävin kampaajalla siistimässä jo hieman ylikasvanutta kuontaloani ja kohtalokkaat seurauksethan sillä reissulla sitten oli. Kampaajani on ihan justiinsa siinä Stockan kulmilla ja Stockalla on MAC...

En ole millään muotoa Miley Cyrus -fani, ennemmin antifani jos jotain pitää olla. Olin jo päättänyt vakaasti etten aio edes vilkaista uuteen Viva Glam-punaan päinkään a) koska se on nimenomaan Miley Cyrus-nimikkopuna ja b) onhan noita samanlaisia pinkkejä nyt nähty pilvin pimein. Satuin sitten vielä eilen illalla vilkaisemaan Wind it Up-blogiin ennen nukkumaan menoa ja jotenkin siinä vaan kävi niin, että Martinan kuva kyseisestä huulipunasta vei mennessään ja yhtäkkiä huomasin päättäneeni kumota aikaisemman päätökseni ja hankkia Viva Glam Miley Cyrus-punan. Ohhoh!



Tarkoituksenani oli käydä nappaamassa Cinderella-kokoelman luomiväripaletti mutta surukseni sain kuulla, ettei tuhkimoista kokoelmaa ole Tampereelle tulossa laisinkaan. Lohduttauduin sentään tuolla Viva Glamilla ja kuinkas siinä sitten kävikään, kun minulle suositeltiin ihanaa Toledo-kokoelman ombre poskipunaa sävyssä Azalea Blossom. Ette varmaan arvaa!!




Mukaanhan se lähti! Olin salaa sitä silmäillyt netin ihmemaassa jo pari päivää mutta en ihan tosissani ollut ajatellut sitä hankkia. Kun sitten katselin sitä mieletöntä sormien suhinaa ja swatchailua ja ennen kaikkea poskipunan ihanaa sävyä niin tuumasin, että no otanhan minä tuon! Who am I kidding!?

Jos joku jotain selityksiä kaipaa niin minulla ei ole yhtään tuollaista violetihtavaa pinkkiä poskipunaa (tai no, on minulla yksi vähän saman tapainen, essencen joku rock-jotain, mutta se on kovasti hohtava) ja myyntipuheetkin vallan osuivat ja upposivat eli se mätsää enemmän kuin täydellisesti mun ponitukkaan.


Oikeasti kävin siis kampaajalla. Harmillisesti vaan kotimatkalla sattui niskaan tippumaan puoli taivasta eli aivan järkyttävä lumisade, valtavan kokoisia, märkääkin märempiä lumihöttösiä laskeutui solkenaan ja vaikka en kovin pitkää matkaa pumpulipilvessä joutunutkaan kulkemaan niin hiukset siinä kastuivat tehokkaasti. Kuvat on siis otettu tietenkin hetikohta kun pääsin kotiin, koska silloin vielä nippa nappa oli valoa vähän jäljellä. Siksi hiukset ovat tuollainen epämääräinen sotkukasa pään päällä.


Olkoonkin Viva Glam Miley Cyrus suht tavallinen pinkki sävyltään niin on se silti vaan aivan ihana pinkki yhtä kaikki!  En ole tarpeeksi MAC-guru osatakseni kuvailla mitä sen laatu Amplified Crème tarkoittaa mutta ainakin se tuntuu huulilla ihanan liukkaalta ja pehmeältä. Siinä on kaunis kiilto mutta se ei kiillä kuitenkaan minun makuuni liikaa ja pigmentti on loistava. Kuvissa olen sipaissut punaa huulille suoraan hylsystä ja ilman huultenrajauskynää.

Poskilla on muuten näissä kuvissa myös tuota uutta poskipunaihanuutta, pakko sitäkin oli sutia entisten poskipunien päälle ja olen kyllä aika in lööv! ;-)


Oliskos kellään muulla jotain kerrottavaa tämän päiväisistä MAC-julkaisuista? ;-)


19 kommenttia:

  1. Minäkin vähän hurahdin. Poskipuna lähti mukaan vain erisävyisenä (tuon Azalea Blossomin omistan aiemmasta MAC-kokoelmasta; pitäisi kaivaa se taas käyttöön pitkästä aikaa).

    Tuo huulipuna näyttää älyttömän hyvältä. Ymmärrän täysin, miksi monet ovat hurahtaneet siihen. Itselläni en vaan tuosta sävystä oikein välitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiva kun joku muukin, ettei tartte yksikseen hurahdella! ;-) Minua kiinnostaisi se Kindergarten Red myös, mutta tää violetihtava oli kuitenkin enemmän mua ja kahteen ei kyllä nyt ollut varaa. Tää pinkin sävy sopii ihan tajuttoman hyvin mun väreihin, olen erittäin tyytyväinen ostokseeni. Olkoonkin Miley Cyrus... :-D

      Poista
  2. Jos puhut Stockasta täällä pk-seudulla niin tiedän minä päivänä olet ollut tuon sateen perusteella! Ne räntähiutaleet oli todellakin kuin jotain märkiä tiskirättejä jotka lävähteli naamalle. En käsitä miten sun meikki voi olla noin siisti ja hyvännäköinen!!?! Ihana puna, ei musta mitenkään tavallinen pinkki ainakaan kuvien perusteella! Ja anteeksi: se on Cyrus, mä tiedän että olen ihan hölmö kun korjaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kun Tampereella, mutta kuulostaa siltä, että samanlaiset hiutaleet on sielläkin leijuneet.

      Hyvä kun korjasit, kiitos! Mun on vaikea kirjoittaessa "sanoa" pään sisällä englanninkieliset sanat ja nimet niin kuin ne kirjoitetaan joten helposti tulee noita lapsuksia sitten. Vaikka toisaalta, just siksi mun oliskin pitänyt kirjoittaa se oikein eikä väärin. :-D Eli ei ollenkaan hölmöä, että korjasit, päinvastoin, kiitos korjauksesta!

      Poista
    2. Tampereella, niinpä tietysti, kun sanoit sen itse postauksessakin. Hyvä minä :)

      Poista
  3. Mahtavaaa! Näyttää tosi hyvältä, sinä, Miley ja Azalea Blossom! <3 Ja tuo tukka, ah ja voih <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa! Oli se hyvä, että vähän potkit persiille Azalea Blossomin kanssa, se on oikeasti tosi ihana! Täydellisen värinen! Ja toi huulipuna on vaan kanssa just perfect, en edes kokeillut sitä kun se tuntui heti niin omalta ja kyllä, istuu mun nassuun niin kuin olisin syntynyt sen kanssa! :-D Love, love, love! <3

      Poista
  4. No nyt, nyt on hyvä lookki! Ihana ja tosi onnistunut kokonaisuus.

    VastaaPoista
  5. Ihanaa kun joku otti jonkun muun kuin sen Ripe peachin! Itsekin ostin siis juurikin sen, mutta ihmettelin että eikö ketään muka kiinnosta ne muut kun ne kaikki kovin kivoja oli! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minua se Ripe Peach kiinnosti kaikista vähiten. Kindergarten Redin olisin halunnut myös, mutta budjetti ei nyt mitenkään antanut myöden sen suhteen.

      Poista
  6. :))) ! Hyvä hankinta, Miley on ihana (siis se puna..)! Tykkään kovasti sen koostumuksesta, oikein muikean hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, koostumus on ihan huippu! Vaikka se on pehmeä ja kermainen niin mielestäni se pysyy hyvin ja siististi huulilla siitä huolimatta eikä lähde kauheasti karkailemaan vaikkei huultenrajauskynää käyttäisikään. Ja väri on aivan huippu myös! :-)

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Voi, niin on, tykästyn siihen joka päivä vain enemmän! :-)

      Poista
  8. Tuossa Miley-pinkissä on jotain spesiaalia tosiaan! Aivan ihana sävy <3 Koostumuskin on ihan loistava.

    Voitko uskoa, etten ostanut mitään tuosta Toledo-kokoelmasta! ;D

    Tosi kauniita kuvia sinusta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivi! Koostumus todellakin on ihana, pehmeä mutta pysyvä eikä lähde vaeltelemaan. Sävykin on vaan tosi, tosi ihana! ;-)

      Hmm, ehkä Toledo oli sulle liian graafinen, sä olet jotenkin niin pehmeän romanttinen, ainakin mun mielestä. Minuun eivät Toledo-kokoelman pakkaukset mitenkään erityisesti iske, eivät tosin myöskään aiheuta puistatuksiakaan. ;-) Mutta että onhan pakkauksillakin väliä ja ehkä sun alitajunta oli sitä mieltä, että sä et tarvitse Toledo-kokoelmasta mitään....öh, tai jotain. :-D

      Poista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.