perjantai 22. toukokuuta 2015

IDUN Minerals kynsilakka Rosenkvarts

Ilokseni pääsin minäkin männä viikonlopun suureen kosmetiikkabloggaajien kokoontumiseen ulkomaille eli Turkuun. Harmillisesti minulla oli tuplabuukkaus kyseiselle päivälle ja jouduin lähtemään (omasta mielestäni) ennen aikojani takaisin kotimaan kamaralle, joten moni ihana kollega jäi jututtamatta tyystin. No, ehkä ensi kerralla paremmalla ajalla.

Postailen tässä nyt vain saamastani IDUN Mineralsin kynsilakasta, joskin tulevaisuudessa saatan postailla tarkemmin ihan IDUNistakin koska merkki kiinnostaa tällaista vannoutunutta mineralistia lähes kutinaksi asti. Täytyy nyt vaan odottaa sitä päivää, kun joskus onnistun heidän meikkejään hankkimaan. Suosittelen kuitenkin lämpimästi tutustumaan merkkiin, se kuulosti ainakin tuolla Turun tapahtumassa olleen esittelyn perusteella aivan unelmalta!

Sain tapahtuman goodie bagistä merkin kynsilakan sävyssä Rosenkvarts. IDUN Mineralsin kynsilakat ovat 5-free eli ne eivät sisällä formaldehydiä, formaldehydiresiiniä, dibutyyliftalaattia, tolueenia eikä kamferia. Ne sisältävät kynsiä vahvistavia mineraaleja, hoitavia auringonkukka- ja manteliöljyjä sekä vitamiineja jotka niin ikään hoitavat sekä kosteuttavat kynsiä.


Pullossa on 11 ml kynsilakkaa, eli ihan mukavasti. Pullo on tyylikäs ja miellyttää kovasti ainakin minun silmääni. Neliömäinen päällyskorkki lähtee irti ja alla on normaali pyöreä kynsilakkasiveltimellä varustettu kierrekorkki. Sivellin on todella mukava ja laadukas, sopivan leveä ja juuri oikean jämäkkä omaan makuuni.


Kynsilakka on kermaisen oloista, tavallaan paksuhkoa mutta levittyy helposti. Kuvissa kaksi kerrosta eli mukavasti on peittokykyä. Joihinkin kynsiin onnistuin ensimmäisellä kerroksella saamaan aikaan hieman raidoittumista mutta luulenpa, että syy oli vain huolimattomassa lakkaajassa. Toinen kerros sitten korjasi tilanteen helposti.

Saamani sävy Rosenkvarts on kirkas vaaleanpunainen. Se näytti pullossa tosi kivalta, mutta saatuani sen kynsilleni totesin, että se ei sitten ihan olekaan minun sävyni, ei ainakaan sellaisenaan. Yritin sitten vähän tehdä jotain ja pieleenhän se meni, ja en sitten todellakaan viihtynyt näissä kynsissä vaan poistin lakkaukset heti seuraavana päivänä. Poistaminen oli ihanan helppoa ja vaivatonta.Nimettömässä on toinen goodiebagissä ollut ihana lakka, Avonin Magic Effects Mineral Crush sävyssä Rose Quartz, siitäkin lisää joskus myöhemmin ja kärjessä essencen sparkling sugar sävyssä 09 hey mister sandman. Nimettömän lakkaukset molemmista käsistä menivät heti ruttuun. Onnettomat raidat on töpötelty juosten kus...no, töpötelty dotting toolilla hey mister sandmanilla.


Summa summarum, tykkäsin itse kynsilakasta oikein kovasti, sävy ei nyt vaan tällä kertaa ihan natsannut. Ainakaan ihan noin enimmäkseen itsekseen. Varmaan tulen kokeilemaan sitä taustalakkana esim. leimaukselle tai siirtokuville/tarroille ja sillä tavalla todennäköisesti sävykin sitten miellyttää enemmän.

IDUN Mineralsin kynsilakkoja löytyy 13 eri sävyä ja lisäksi valikoimissa on kirkkaat alus- ja päällyslakat. Todellakin heräsi mielenkiinto ja halu hankkia näitä lisää. Harmillisesti tämän postauksen kuvat saati itse manikyyri eivät ole kovinkaan eduksi tälle ihanalle lakalle, täytyy toivoa, että joku päivä saan aikaiseksi paremmat ja edustavammat kuvat! Ehdottomasti tutustumisen arvoinen kynsilakka, kuin myös IDUN Mineralsin koko kosmetiikkavalikoima.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.