torstai 28. toukokuuta 2015

Lisää ruusukvartsia; Avon Magic Effects Mineral Crush sävyssä Rose Quartz

Taannoisesta Turun suuresta kosmetiikkabloggaajien miitistä tulleesta goodie bagistä löytyi toinenkin ruusukvartsi, otsikossa mainittu ihana Avonin hiekkalakka. Se muistuttaa Lumenen roosa nauha keräyskampanjan ruusuista hiekkalakkaa johon ihastuin kovasti (se kulkeutui kynsilleni LivBoxin kautta). Rose Quartzin myötä aloin himoitsemaan Avonin muitakin Magic Effects-kokoelman hiekkalakkoja, voisin kotiuttaa ne kaikki! Harmi, että Avonin ostostelu ei onnistu tuosta vaan, taitaa jäädä siis edes yrittämättä. Höh.

 

Lakka levittyi kuin unelma, laitoin kaksi kerrosta mutta yksikin olisi varmaan piisannut. Sävy on todella ihana ja sopii ihoni kanssa yksiin erinomaisen hyvin. Pinta on selkeästi hiekkalakkamainen mutta ei mielestäni erityisen karhea kuitenkaan. Itse en käytä hiekkalakkojen kanssa päällyslakkaa koska pidän nimenomaan niiden kimaltavasta mattaisuudesta ja pienestä röpyläisyydestä joka ei haittaa minua ollenkaan.

Rose Quartzin kimallus on tummemman roosan sävyistä kuin itse lakan perussävy. Kuvissa lakan glitterit näyttävät paikoitellen jopa hopeisilta mutta roosaisia ne mielestäni ovat.


Nimettömään lakkasin O.P.I'n myös ihanaa hiekkalakkaa sävyssä Tiffany Case ja se sopi Rose Quartzin kanssa yhteen ihan täydellisesti ja kaiken lisäksi ne yhdessä mätsäsivät tällä hetkellä melko pastelliseen ponitukkaani. Kaikin puolin täydellistä siis!


Nämä lakat kestivät kynsillä useamman päivän moitteettomina eli kesto on todella hyvä molemmilla lakoilla. Minulla nykyään lähtevät lakkaukset herkästi lohkeilemaan levyinä irti kynsiltä mutta eivät nämä.


Minua surettaa jo valmiiksi Avonin Rose Quartzin loppuminen, niin palavasti siihen ihastuin. Pullossa on 10 ml joten ihan heti se ei onneksi kuitenkaan pääse hupenemaan.

3 kommenttia:

  1. Ihailin just eilen tota Avonin lakkapulloa, toi Rose Quartz on kyllä pakko saada äkkiä kynsille. Se on ihan hirmu kaunis!

    VastaaPoista
  2. Jos mielit noit lakkoja lisää, mun kautta voit tilata? :) Sävyjä on tuon lisäksi vielä 5 ja ne kyllä tulee kivasti esim. Smartpostin s-koon paketissa, 6,90 € :) Teen seuraavan tilauksen juhannuksena :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanat lakat! Nyt täällä on juuri Lumenen hiekkalakka kynsissä ja täytyy sanoa, että hiekkalakat ihastutttaa. Ovat myös armollisia kynsille. :)

    VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.