torstai 17. elokuuta 2017

Kiihkeyttä kuumaa, hulluutta huumaa...

Lauri Tähkän Poltteen sanat käyvät tähän kuin nenä päähän, kyseessähän on siis Urban Decay'n uusin nakupaletti Naked Heat! Se ei ole ollenkaan minun heiniäni lämpöisyytensä takia, mutta koska omistan kaikki aikaisemmatkin nakuset, niin päätin hankkia tämänkin jonon jatkoksi sopimattomuudestaan huolimatta. En siis varsinaisesti huumaantunut sen kuumuudesta. Lisäksi minulla on edelleen meneillään omituinen lämmin kausi ja nurkkiin on kulkeutunut lojumaan jokunen muukin lämminsävyinen paletti. Välillä on ihan hauskaa lähteä seikkailemaan sinne oman mukavuusalueen ulkopuolelle.


Tämä postaus on ehkä vähän sellainen sneak peak-tyyppinen (pre heat, hihii), koska maanantaina on tarkoitus postata ihan kunnon meikkilook Heat'illa toteutettuna. Minulla on tosin ollut nyt jo hetken aikaa riesana aivan tajuton silmien vuotaminen, että saa nähdä tuleeko postauksesta yhtään mitään. Kyseessä on useamman bloggaajan yhteisprojekti, todella mielenkiinnolla odotan millaisia meikkejä kollegat tällä paletilla meidän iloksemme taikovat!


Silmien jatkuva vuotaminen on jotain ihan mahdottoman ärsyttävää! Aikaisemmin sen kanssa vielä pärjäsin, mutta viime aikoina silmien vuotaminen on vain lisääntynyt ja nyt se aiheuttaa jo sen, että meikit alkavat liueta pois. Yllä olevista kuvista näkeekin, miten silmien sisänurkista on luomivärit lähteneet kokonaan pois, pohjustuksineen kaikkineen! Eikä auta tuplapohjustuskaan asiaan mitenkään. Niin ja silmätippoja käytän pariakin erilaista, mutta eivät nekään tunnu juuri mitään auttavan.


Vaikka Naked Heat ei olekaan ollenkaan minun juttuni keltaisen ruskeine ja lämpimän punaisine sävyineen, niin ei se ihan käyttökelvotonkaan ole. Ei vaikka hiuksetkin on tuollaiset viileän sinivihreät. Hiuksista puheen ollen, yritin kasvattaa niihin pituutta viime syksystä lähtien, mutta hermot eivät kestäneet ja leikkautin takaisin pixie-malliin! Osaksi senkin takia, että tuon (todella hermoja raastavan) kilpparisairauteni takia hiukseni alkoivat irtoilemaan normaalia runsaammin. Tai siltä minusta ainakin tuntuu, että niitä irtoaa normaalia enemmän. Tiedä sitten. Takaraivollakin on taas sellainen kalju laikku, en oikein tiedä voisiko noillekin olla selitys tässä kilpirauhasasiassa.

Samalla kun hankin paletin, hommasin myös Alkaline-rajauskynän (ei käytetty tässä meikissä) ja huulipunan sävyssä Fuel. Se olikin paljon oranssisempi kuin mitä olin kuvitellut netissä näkyneiden kuvien perusteella, mutta kaippa sekin ihan suht käytettävissä oleva sävy on, ainakin yhdistettynä vähän viileämpien punien kanssa. Fuel siis huulilla tässä meikissä.


Heat'in sävyjen sanotaan korostavan sinisiä silmiä ja niin se näyttää korostavan myös vihreyttä silmissä. En edelleenkään sano silmieni olevan vihreät, mutta siltä ne silti toisinaan näyttävät ja ainakin Heat tuota illuusiota aika reippaasti tuo esille.

On ollut todella vaikeaa sopeutua sairauden tuomiin muutoksiin silmissäni. Vaikka ystävät kuinka vakuuttelevat, että eivät huomaa sitä/kiinnitä siihen huomiota niin itse sen huomaa ja se korostuu todellisuutta enemmän ja samalla huomaan epäileväni ystävieni sanomisia. Itse näen muutoksen todella isona joten tuntuu vaikealta uskoa, että muut eivät sitä näkisi. Ulkonäön lisäksi myös näkökyky on heikentynyt. Kaikkeen tottuu (paitsi tuohon ulkonäön muuttumiseen, vaikka siihenkin olen toki jo vähän tottunut enkä kauhistele asiaa ihan yhtä paljon kuin aikaisemmin) ja vähän pelottaa, että osaanko itse suhtautua esimerkiksi tuohon näön heikkenemiseen asian vaatimalla vakavuudella. Olen erittäin sopeutuvainen ihminen ja tuppaan sen takia vähättelemään asioita.

No, se siitä taas tältä erää, katsotaan saanko maanantaiksi aikaan vähän räväkkäämpää lookia, tämän postauksen meikki oli ihan vaan arkinen työmeikki.

4 kommenttia:

 1. Silmien vuotaminen sucks, big time:(
  Silmämeikissä oranssihtava ja vihreä sävy sopivat oikein hyvin yhteen ja hiusten väri on ihan perfect:) Pixie-tyylistä hiuksissa olen haaveillut jo jonkin aikaa, mutta ei ole vielä tullut toteutettua.

  Itselläni on tapana ottaa kaikki pienet ja suuret sairaudet neuroottisella vakavuudella. Tarkkailen itseäni jatkuvasti, mikä ei ole tietenkään hyvä juttu, koska siihen menee hirveästi energiaa. Ja monestihan itse kokee asiat jotenkin synkempänä kuin kanssaihmiset. Vaikka itselläni ei ole kyse sairaudesta, vaan ikääntymisestä, niin kyllä ulkonäön muuttuminen on iso asia, kun kaikki jotenkin valahtaa alaspäin;)
  Aurinkoa päivääsi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SariBP! Nuorempana kuvittelin, että lyhyet hiukset eivät sopisi minulle ollenkaan, vaikka minulla parikymppisenä hetken olikin lyhyet koska olin pilannut hiukseni värjäilyillä ja ne oli pakko leikkauttaa lyhyeksi. Joko ne eivät oikeasti silloin sopineet minulle tai sitten kieltäydyin näkemästä niitä muuta kuin kamalina. Nyt rakastan lyhyitä hiuksiani ja mitä pidemmiksi ne kasvoivat niin sen tyytymättömämpi niihin olin. Kannattaa kokeilla lyhyttä, ainahan ne saa sitten kasvatettua takaisin jos ei tykkääkään.

   No joo, onhan sitä tässä jo meikäläiselläkin myös tuota iän mukanaan tuomaa muutosta, erityisesti tuo alaspäin valahtaminen on hankala hyväksyä. Niin se vaan on, että ulkonäön muuttuminen on todellakin iso asia! Onneksi se yleensä tapahtuu pikkuhiljaa eikä kertalaakista!

   Poista
 2. Kiva meikki, sopii hyvin rajauksineen sun hiuksiin :) odotan kyllä innolla maanantaita, millaisia Heat-meikkejä näemme :) tuo silmien vuotaminen on niiin ärsyttävää, kestihän sitä sen koko kesäloman eli 4 viikkoa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yllättävän hyvin on sopineet oranssihtavat ja lämpimät silmämeikit sinisiin ja nyt näihin sinivihreisiin hiuksiin. Olen toki käyttänyt sinisiä ja vihreitä rajauksia aika usein niiden kanssa sitomassa kokonaisuutta yhteen. Jep, maanantaita odotellessa! ;-)

   Poista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.