keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Ihanaa syksyä ja NYX For Your Eyes Only, Beautiful Green Eyes

Hupsista heijaa, taas on vierähtänyt luvattoman pitkä tovi ilman päivityksiä, pahoitteluni! Olen ollut sekä laiska, kiireinen että vähän tylsistynyt. Kauheasti olisi kaikenlaista uutta ja ihmeellistä ja ihanaakin, kuvaaminen ei vain ole oikein ottanut sujuakseen. Mutta eiköhän tämä tästä taas lähde käyntiin kunhan sattuu sopiva väli.

Nyt pikavilkaisu aika ex tempore osotokseeni, Nyxin For Your Eyes Only, Beautiful Green Eyes-palettiin.


 Se ei ole ollenkaan väreiltään sellainen paletti johon perinteisesti tarttuisin. Olen tietoisesti yrittänyt viime aikoina rikkoa mukavuusrajojani ja yrittää tutustuttaa itseni myös muihin väreihin kuin niihin aina samoihin ja tuttuihin.

Yleensä tartun selkeästi viileisiin; sinivihreä, sininen, vihreä, pinkki eri sävyineen jne. Toki tässäkin paletissa on juurikin tuota samaa värimaailmaa mutta ei ihan niin selkeän puhtaana ja viileänä vaan enemmän murrettuna ja jopa lämpöiseen vivahtavana (en pysty myöntämään, että olisivat lämpimiä ;-) ).

  

Käteen kokeiltuna kaikki värit tuntuivat ihanan pehmoisilta ja jopa kermaisilta. Toiset tuntuivat olevan enemmän pigmenttisiä kuin toiset mutta kaikkiin olin siinä suhteessa ihan tyytyväinen kuitenkin. Kaikki värit ovat aavistuksen hohtavia, varsinkin kolme vaaleinta sävyä. Eivät kimalla kuitenkaan, mitään glitteristä ei tässä paletissa ole.


Kuvat otettu hyvässä luonnonvalossa sisällä, kättä käännetty toiseen kuvaan pikkuisen jotta valo osuisi eri tavalla. Salamaa ei ole käytetty. Swatchit tehty puhtaalle iholle, ei siis pohjustajaa. Värien järjestys sama kuin paletissa.


Olen yhden meikin tehnyt tällä paletilla, josta valitettavasti ei ole kuvia (tyttöjen ilta, meikki valmistui aika myöhään, siinä kohtaa ei enää oikein kuvaaminen ollut mielessä ;-) eikä olisi ollut oikein valoakaan). Olin oikein tyytyväinen siihen miten värit käyttäytyivät ja aamuyöstä kun kömmin kotiin, niin peiliin vilkaistessa sitä väriä jopa löytyi vielä naamastakin. ;-D


Mikään järkyttävän hintainen For Your Eyes Only ei ole. Omani ostin Nonpareil Boutiquesta jossa on ehkä vähän suolaiset postikulut mutta usein tarjouksia (tätä kirjoittaessakin -25%) ja kun sopivasti sovittelee mitä ostaa niin ei ne postikulutkaan silti tee ostoksista mitään kalliita. Omastani maksoin $8 eli noin 6€ (plus postikulut mutta ostin muutakin joten ei ihan huimasti tuota enemmän sitä hintaa tullut).

Mikään suurensuuri paletti ei ole, kuvista näkee toki huonosti mutta jos ajattelette, että tuo kaksipäinen applikaattori on sellainen normaali pieni applikaattori niin saatte ehkä vähän käsitystä.

Hintaansa suhteutettuna sanoisin For Your Eyes Only, Beautiful Green Eyes-palettia erittäin hyväksi! Toki olen vasta sen yhden meikin sillä tehnyt, eli kokemusta ei vallan hirveästi ole kertynyt eikä edes kaikista väreistä. Mutta sanotaan vaikka, että ensivaikutelma on erinomaisen hyvä.

Loppuun vielä kehoitus kaikille katsella Suomen ihanaa syksyä! Valo on on ihan mielettömän kauniin väristä näin syksyisin ja se saa ruskan suorastaan hehkumaan. Puhumattakaan jos aurinko sattuu pilkistämään. Kannattaa kiinnittää huomiota jos et ole aikaisemmin huomannut, kauneudesta kannattaa aina nauttia, varsinkin kun saa elää sen keskellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.