torstai 8. syyskuuta 2011

Hopean kimmellys

Taas on kynsiaiheinen postaus, niitä on nyt tuntunut riittävän. Kuvia on muihinkin mutta niiden kirjoittaminen on hieman työläämpää ja olen ollut hiukan menon päällä viime aikoina ja tulen olemaan jatkossakin. Kynsipostaukset on jotenkin nopeampia ja helpompia mulle tehdä.

Rakastan hopean väristä metallia, lähinnä siis hopeaa ja valkokultaa. En juuri koskaan käytä muun värisiä koruja. Hopea sopii ihonsävyyni kuin nenä päähän ja se on aina tuntunut enemmän omalta, kuin muun väriset metallit. Aikaisemmin postasin  Tallinnan tuliaisista ja siitä postauksesta unohtui yksi mahdottoman ihana lakka, nimittäin Sally Hansenin ihanaakin ihanampi hopeinen #220 Celeb City. *rakkautta*

Lakkasin nämä kynnet kahdella kerroksella Celeb Cityä, joka levittyy mielestäni unelmasti ja tosiaan yhdelläkin kerroksella jo saa peittävää jälkeä jos on oikein huolellinen. Kärkiin lakkasin useamman kerroksen Wet'n Wildin E4600D Kaleidoscopea, joka sekin on yksi tämän hetken superihastuksistani.

Seuraavaksi iso läjä kovin samanlaisia kuvatuksia mutta kun nää vaan oli niin ihanat!! Keskisormi vasemmassa kädessä nysäkynnellä (nyttemmin myös oikean käden keskisormi ;-( ).

Mieletön hohde ja kimmellys auringonvalossa!!


Tämä kuva otettu varjossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.