sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Kirkasta sen olla pitää!

Oli tuossa teemapippalot ja kokeilin huvikseni tehdä neonväriset kynnet. Käyttämäni lakat eivät ihan kaikki olleet varsinaisia neonvärejä mutta melko kirkkaita kuitenkin. Tein sen virheen heti kättelyssä, että en käyttänyt valkoista lakkaa pohjalla ja se taas johti siihen, että lakkakerroksia tuli aivan älyttömästi. Tein tavallaan liukuvärkäykset mutta en töpöttelemällä vaan lakkaamalla (jotenkin en viitsinyt alkaa töpöttelemään). Toiset kynnet onnistuivat paremmin kuin toiset.

Minulla ei ole kuvaa lakoista mutta käytin Flormarin ja Dependin lakkoja sekä kärkiin Wild and Crazyn violetti-turkoosia glitteriä ja koko kynnelle vielä OPI:n Last Friday Night. Käytössäni oli shokkipinkki, pinkihtävä neonkoralli, neonvihreä, neonkeltainen ja sininen lakka.

Näiden kynsien tekeminen oli aika hauskaa mutta hieman työlästä ja monivaiheista. Tykkäsin niistä paljon ja varsinkin ulkona niiden väriloisto tuli edukseen esille.

Sähkövalossa sisällä kynnet olivat ihanan värikkäät mutta eivät näyttäneet varsinaisesti neonvärisiltä. Nämä kuvat otettu varjossa (sormus taisi olla gina tricot:sta...en ole kyllä yhtään varma muistanko oikein).

Auringossa glitterit kimalsivat ihanasti ja värit saivat lisää hehkua, jos mahdollista.
1 kommentti:

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.