torstai 23. helmikuuta 2012

Freeman; Facial Refining Cleanser Pear

Taisin lukaista tästä geeliputsarista ensimmäisen kerran Mellin Butterflies instead-blogista ja innostuin sitten jollain kauppareissulla sen mukaani nappaamaan. Freeman suosittelee tätä normaalista rasvaiselle iholle. Itselläni tuo iho tykkää vaihtaa statustaan vähän tämän tästä ollen yleensä (naurettavan lapsellinen) herkkä sekaiho.

Freeman lupaa geelin puhdistavan kasvojen ihon hellävaraisesti ja pitävän sen puhtaana ja vapaana epäpuhtauksista (huh mikä kuningaslause!). Ihon luvataan jäävän pehmeäksi ja joustavaksi.

Olen käyttänyt tätä kaksoispuhdistuksen kakkosvaiheessa eli sen jälkeen kun olen ensin puhdistanut meikit ym. jollain muulla putsarilla. Koostumus on kirkasta ja geelimäistä ja tuoksu on hedelmäisen päärynäinen, sellainen sopivan herkullinen. Geeli on todella riittoisaa, pieni määrä riittää hyvin puhdistamaan koko kasvot.

Geeli hierotaan kostealle iholle ja se vaahtoa kevyesti ja pehmeästi, hierottaessa syntyvä vaahto on melko tiivistä. Minulla ei ole juurikaan kokemusta tästä meikin poistossa mutta tämä toimii erinomaisen hyvin kakkosputsarina. Aika moni putsari jättää kasvojeni ihon kiristävän, toisinaan kuumottavankin tuntuiseksi. Tämäkin sitä tekee toisinaan jos vitkuttelen kasvovoiteen lisäämisen kanssa mutta yleisesti ottaen olen kokenut tämän putsarin hyvin miellyttäväksi käyttää, useimmiten iho ei jää puhdistuksen jälkeen tämän jäljiltä ikävän tuntuiseksi vaan ihan normaaliksi.

Freemanin tuotteet ovat erittäin edullisia ja kaikki tähän mennessä kokeilemani Freeman-tuotteet ovat olleet hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia. Niin tämäkin. Miellyttävä ja helppo käyttää, iho tykkää, tuoksukin kiva. Tuubissa on 150 ml ja se tuntuu kestävän ikuisuuden, ainakin kohtuudella käytettynä. INCI-listaa en ole jaksanut sen tarkemmin kahlata lävitse mutta mainittakoon, että tässä putsarissa on mm. salisyylihappoa (kuudes ainesosa listalla).

Oikein kiva perusputsari, suosittelen kokeilemaan mikäli speksit mätsäävät ja/tai tuote kiinnostaa. ;-)

1 kommentti:

  1. Freemanin tuotteet ovat kyllä hyviä ja pitääpä joskus kokeilla tuota, oikein vesi herahti kielelle ajatuksesta päärynän tuoksuisesta naamaputsarista... =)

    VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.