keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Pakkasaamu

Kunnon pakkaset ovat lauhtuneet (ainakin täällä meidän nurkilla) mutta ajattelin pikaisesti postata erään kylmääkin kylmemmän pakkasaamun inspiroimasta silmämeikistä. Keittiömme ikkunasta näkyy muutama nuori koivu ja kyseisenä pakkasaamuna taivas niiden takana oli ihanan kirkkaan, vaalean turkoosin sävyinen. Nouseva arinko heitti koivujen runkoihin hennon persikkaisen punerruksen ja lumi joka peitti joka paikan paksuina kinoksina, kimalsi pehmeänä ja puhtaan valkoisena. Nuoret koivut ojentelivat mustia oksiaan notkeasti kuin tanssivat neitoset.

Tuosta hetken tuokiokuvasta inspiroituneena ja kylmän pakkasaamun värien innoittamana väkersin sitten nopsasti tällaisen silmämeikin.


Sisänurkassa valkoista (joka olisi saanut olla valkoisempaa ja kimaltavampaa mutta en ehtinyt etsiskellä), keskellä hempeätä persikkaista ja ulkonurkissa turkoosihtavaa vaalean sinistä (joka olisi voinut olla vähän voimakkaammankin värinen). Kulmaluulla valkoista ja luomivaossa varmaan mattaa persikkaista sävyä.

En valitettavasti muista mitä valkoista ja mitä sinisiä käytin (niitä taisi olla kaksi), persikkaiset sävyt ovat Sleekin Oh So Special-paletista.  Sensaistin Terhen on toteuttanut  teemaviikon kyseisellä paletilla, kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa.

Rajaukseen käytin muistaakseni MSCHICIN mustaa geelirajausta ja ripsillä mustaa Max Factorin False Lash Effectiä (waterproof). Alaluomella sisärajauksessa IsaDoran Inliner Kajal sävyssä Blonde. Alaripset ilman ehostusta, niin kuin minulla yleensä aina, jotenkin niiden meikkaaminen tuntuu vaan vieraalta (ja koska alaripset ovat lähes saman pituiset kuin yläripsetkin niin se näyttää minusta jotenkin hassulta...)

Todella helppo, nopea ja simppeli mutta kuitenkin kivan raikas ja vähän erilainen, olematta kuitenkaan pahasti silmiinpistävä. Astuin tässä myös vähän ulos omalta comfort zoneltani käyttämällä persikkaisia sävyjä, ne kun eivät yleensä kuulu meikäläisen repertuaariin. Niin että kyllä Aikuinenkin Nainen voi meikata muilla kuin ainaisilla nudeilla tai muuten vaan rusehtavilla ja neutraaleilla sävyillä. ;-)

Pretty Sweetin Mirssiina esitteli tässä taannoin IsaDoran uutta kokoelmaa ja oli tehnyt siltä pohjalta todella nätin silmämeikin jossa on kanssa vähän samaa ajatusta värien puolesta kuin tässä pakkasaamun silmämeikissä mutta toteutus on Mirssiinalla paljon intensiivisempi.

6 kommenttia:

 1. Nämä hempeen lempeet pastelliset näyttää nyt "oikeesti aikuisen" Tylyn silmille kauniilta, aiemmin olen kovin karttanut. Kuuluneet enempi kesäkauteen jos siihenkään.Vielä kun niihin liittyy hohdetta ja kimallusta niin aina vaan paranee.
  Ja kertakaikkisesti kaikki ikärasismi huitsin vitelikköön luokkarivärien käytön suhteen,sitä suditaan mitä halutaan.
  Eikös sen pitäisi mennä niin että meillä keski-iän kynnyksellä rimpuilevilla friiduilla on jo niin pitkä ja kattava käyttökokemus luokkareistakin, että osaamme ja saamme valita sävymme ilman suurempia äimistelyjä.
  Ja ne lehtiartikkelit "aikuiselle naiselle sopivista mattasävyistä" yms on ihan tuubaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Toki järkeään saa käyttää mutta silti, minusta oma silmä on se tärkein mittari minkä mukaan mennään. Itsehän jokainen sen määrittelee miltä haluaa näyttää eikä siinä ole minusta kenelläkään nokan kopauttamista. Jos itsellä on hyvä olla niin sittenhän kaikki on vallan mainiosti! =)

   Poista
 2. Onpa viileä meikki, sanan molemmissa merkityksissä. :) Sinulle on haaste blogissani, käy katsomassa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Nekku! Kiitos myös haasteesta, katsotaan mitä kivaa keksin! ;)

   Poista
 3. Ihanaa, kun sanoit tuon, että kyllä aikuinenkin nainen voi meikata muillakin kuin nudeilla ja rusehtavilla sävyillä! Kyllä, kyllä ja vielä kerran KYLLÄ! Rajoja saa rikkoa ja hakea uusia lookeja. Piristää joka naisen arkea, kun luomilla on jotain uutta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-) Tuo on muuten niin totta, että pieni uuden kokeilu luomilla piristää ihan kunnolla. Sitä tulee niin usein turvauduttua siihen tuttuun ja turvalliseen meikkiin jonka tekee vaikka unissaan, kun se syntyy niin rutiinilla, että kun sitten joku päivä kokeileekin ihan jotain muuta, niin on vähän niin kuin uudestisyntynyt fiilis. ;-)

   Poista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.