maanantai 13. helmikuuta 2012

Marjapuuroa

Useinkaan minulla ei välttämättä ole mitään ajatusta millaisia kynsiä alan tekemään kun uutta manikyyriä aloitan. Toisinaan idea iskee kuin tyhjästä mihin aikaan vuorokaudesta tahansa, joskus tuijotan puhtaita kynsiäni minuuttitolkulla enkä osaa päättää mitä alkaisin tekemään. Toisinaan inspiraatio iskee kun alkaa hiplailemaan lakkapulloja.

Tällä kertaa halusin jotain hillittyä ja neutraalia. Mutta nättiä. Käteen osui O.P.I:n It's Totally Fort Worth It, joka on todella kaunis, hillitty vaalean harmaa lakka pikkuruisella pinkillä shimmerillä. Se on yksi lempparilakoistani, joskaan en ole sillä hirmu usein lakkaillut. Silmät kiinnittyivät samalla glittereihin ja  O.P.I:n Excuse Moi kiinnitti huomioni.

Pohjalla harmaata ja kärkiin marjanpuuronväristä glitteriä, liukuvärjäyksen tapaan. Töpöttelin vaahtomuovin palasella glitterit kynsien kärkiin. Excuse Moi on sen verran pigmenttistä, että sudilla laittaen väristä ei olisi saanut lainkaan liukuvaa. Niin, minun siis piti tehdä jotakin hillittyä ja neutraalia. ;-) No, kaunis tästä ainakin tuli jos ei muuta, tykkäsin todella, todella paljon. Harmaata olisi toki voinut jäädä enemmänkin näkyviin, varsinkin kun It's Totally Fort Worth It on niin ihana itsessään. Olisin myös voinut vähän huolellisempi työskentelyssäni, lopputulos ei nmittäin ole ihan vimpan päälle. Mutta kauempaa katsoessa kukaan ei varmastikaan huomaa niitä pikkufiboja jotka itseä jäivät häiritsemään. (Kuvissa saattaa olla ylimennyttä lakkaa, kuvat oli pakko ottaa ennen kuin valo häipyi olemattomiin joten siistiminen tapahtui vasta kuvien ottamisen jälkeen)


 Kuvat saa hieman isommiksi klikkaamalla.

2 kommenttia:

  1. Tykkään! Glitter on kivaa! :)

    VastaaPoista
  2. No niinhän se on. Olen kehittänyt itselleni vähän niin kuin varkain jonkin sortin glittermanian. ;-)

    VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.