torstai 8. maaliskuuta 2012

Haaveiluntapaista; Models Own Beetlejuice

Olen kuolannut Models Ownin Beetlejuice-kokoelmaa jo iät ja ajat mutta en ole halunnut sitä ilmeisesti tarpeeksi koska en ole viitsinyt lähteä koluamaan kaupungin Seppälöitä lävitse löytääkseni niitä. Silloin harvoin kun olen johonkin Seppälään osunut niin olen toki pikapikaa tarkistanut löytyisikö näitä koppiksia mutta eipä ole osunut niin suurta onnea kohdalle.


Nyt on Kusti hommissa ja polkee tuolla jossain vimmatusti toimittaakseen minulle muutaman noista (valitettavasti Pinky Brown ja Aqua Violet - jonka aivan erityisesti olisin halunnut - olivat loppu). Tuosta kullanvihreästä odotan jonkinlaista ensiapua raastavaan Chanelin Peridot-kaipuuseeni.

Noh, ettei vaan loppuisi haaveilun aiheet niin Models Ownilta on tulossa uusi kolmen lakan sarja Beetlejuice-kokoelmaan! Oh no!


Copper Pot - Tropical Sun - Indian Ocean

Copper Pot ei taida olla lainkaan meikäläisen heiniä mutta Tropical Sun kiinnostaisi, se olisi varmasti kesällä ihana. Indian Ocean taas näyttää justiinsa eikä melkein aivan juuri Mohnin väriseltä lakalta! Huhhuh, mitenköhän sen onnistuisi itselleen keplottelemaan...

EDIT: Jos ketä kiinnostaa niin noita uusia koppiksia on nyt saatavilla ainakin Models Ownin omilta sivuilta.  Heillä on myös hieman edullisempi viiden lakan paketti, jossa noiden kolmen uuden lisäksi on edellisestä setistä mukana Aqua Violet ja Pinky Brown.

Kestohaaveilen aina vaan ja jatkuvasti MAC:in huulipunasta sävyssä Ruby Woo. En ole saanut raahattua itseäni vieläkään Stockalle tai Stockman Beautyyn kyselemään olisiko mitään mahdollisuuksia kyseistä ihanuutta saada (on mitä ilmeisimmin lähes kroonisesti loppu). Toisinaan minusta tuntuu, että onkohan Ruby Woo niitä haaveita joiden ei ole tarkoituskaan toteutua. 

Oli miten oli, tätä Lisa Eldridgen punahuulitutorialia täytyy toisinaan tiirailla pahimman ikävän iskiessä. ;-D


Kuvat täältä ja täältä.

8 kommenttia:

 1. Ihmetyksekseni satuin bongaamaan nuo yhdestä Seppälästä ja kotiutin Golden Greenin ja Aqua Violetin. Golden Green on aivan ihana! Noista uusista hinkuan minäkin Indian Oceania. Mulla oli teininä Body Shopin lakka, jota kutsuin mielessäni sudenkorentolakaksi, ja tuo taitaa muistuttaa sitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää koppikset tuntuisivat olevan aika suosittuja. Minulla ei ole yhtään Models Ownin lakkaa joten jänskätyksellä odottelen millaisia mahtavat olla.

   Poista
 2. <3 Aaah tuo Indian Ocean! Kiitos kun kerroit näistä, pitääkin mennä heti huomenna katsomaan löytyisikö noita lähi-Seppälästäni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kertoa; ei löydy. Niitä ei siis vielä ole julkaistu, ne tulevat saataville muistaakseni maaliskuun aikana tuolla suuren maailman puolella ja varmaan Models Ownin sivuilta saa myös tilattua. Siitä ei ole tietoa milloin niitä saadaan tänne perämettään.

   Tuo viiden lakan setti on löydettävissä joistakin Seppälöistä tai osa niistä tai sitten ei. Tuntuu olevan kiinni säkästä löytyykö vaiko eikö.

   Poista
  2. Harmi :( Tieni käypi sitten nettikauppoja kyyläilemään..

   Poista
  3. Nettikaupoista jos löytyy niin kannattaa varmaan samantein tilailla, veikkaanpa, että ovat suosittuja.

   Poista
 3. No voihan kakka! :D Olen vakaasti päättänyt vähentää kynsilakkakokoelmani 10-15 lempparisävyyn. Tuossa on parikin sävyä, jotka pitäs vissiin ehdottomasti mahduttaa siihen viiteentoista. :)
  Ilmeisesti tämmöset hyvää tarkottavat päätökset tarkottaa myös sitä, että kosmetiikkablogien lukeminen kannattas jättää kokonaan pois päiväjärjestyksestä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, blogien lukeminen _on_ hirmuisen hankalaa silloin, kun on tehnyt tuollaisia päätöksiä! ;)

   Poista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.