torstai 22. maaliskuuta 2012

Le Monde des Réves

Päätin perustaa toisen blogin joka keskittyy pelkästään tuoksuihin. Vaikka enemmistö kyselyyn vastanneista olikin sitä mieltä, että erillinen tuksublogi ei olisi tarpeellinen niin päädyin itseni kannalta nyt kuitenkin kahteen blogiin.

Tuoksuista kirjoittaminen on mielestäni aika erilaista, kuin muusta kosmetiikasta kirjoittaminen. Siis minulle se on erilaista. Lisäksi tuoksupostauksia syntyy enemmän ja nopeammin, kuin muita postauksia. Olen vähän arastellut kirjoittaa tänne kaikkea sitä tuoksuista mitä haluaisin ja tahtiakin olen yrittänyt himmailla. Tämä on paras ratkaisu itseni kannalta.

Olen siirtänyt tuoksupostauksia täältä uuteen blogiini, Le Monde des Réves:iin mutta en aio poistaa niitä täältä. Ne on nyt sitten julkaistu tuplasti mutta ei anneta sen häiritä turhaan. ;-) Jatkossa kirjoittelen tuoksuista tuolla tuoksujen haavemaassani, täällä keskityn muuhun kosmetiikkaan.

4 kommenttia:

 1. Nyt kun päädyit tekemään tuoksuille kokonaan uuden blogin olisi tässä pieni juttuvinkki. Tuoksuissa on muutamia ns. klassikkotuoksuja jotka ovat nousseet jo aikansa ikoneiksi tai muuten suosituiksi tai hyljeksityiksi. Esim. naisten Diorin J'adore ja miesten markettikaupan helmi Mennen.

  Näistä ja niiden kavereista olisi kiva lueskella miltä ne oikeasti vaikuttavat kun yrittää poistaa sen hypetyksen (niin ihana, pakko tykätä kun muutkin tykkää) ja epäluulon (kauhean ruma pullo, inhottavan opettajan parfyymi).

  Koska tuoksun yksi myyntivaltti on myös pakkaus olisi mukava kuulla myös arvioita kauneimmista/sopivimmista pulloista ja myös niistä hukatuista ideoista tai omaan näppäryyteen sekoamisesta.

  Niin ja onnea uudelle blogillesi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eiko! Ja kiitos myös juttuvinkeistä! Piti ihan hetken aikaa miettiä, että miltähän se Mennen mahtoikaan tuoksua. =) Enpäs muista vaikka todennäköisesti olenkin siihen joskus törmännyt.

   Varsinkin tuo pakkaus/pullo ja niihin lisättynä mainostus ovat tosi mielenkiintoisia aiheita. Katsotaan jos jossain välissä niistä jotakin irtoaisi.

   Poista
 2. Pakkaus on tosi tärkeä!
  Terv. nimim "En ole testannut Angelia".

  VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.