sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Megabling burp

Löysin Emotionin alennusmyynnistä Chanelin Graphiten ja koskapa lompakossa poltteli joulupukilta saatuja lahjakortteja, niin pitihän se sieltä korjata talteen. Peridot on se josta olen haaveillut mutta myönnettäköön, että ei tuo Graphitekaan lainkaan hullumpi ole.

Charming Nailsin blogista voitin jokin aika sitten onnettaren armollisella avustuksella Konadin Charming Nails-kuviolaatan ja halusin kokeilla siitä jotakin kuviota ja päädyin sitten tähtiin, jotka leimasin Konadin mustalla erikoislakalla. Siihen vielä päälle Wet'n Wildin glitterlakkaa Kaleidoscopea.


Kynnet olisivat ollee ihan jees näin. Mutta sitten minuun iski innostus lisätä vielä vähän lisää blingiä ja päätin lisätä kynsiin dimangin kuhunkin. Vaan eihän se siihen jäänyt ja niitä dimangeja tuli lisättyä ja lisättyä ja lisättyä ja lisättyä ja.... Graah, siitä ei meinannut tulla loppua lainkaan!

Kaiken kukkuraksi päällyslakka jotenkin mattasi osan strasseista ja lopputulos oli sitten kaiken kaikkiaan aika järkyttävä. Nimesinkin kynteni hopeanharmaaksi toteutukseksi Tuksu-kynsistä...


Säihkettä riitti kuitenkin ja näissä kynsissä vietin yhden tyttöjen baari-illan. Siellä hämärässä valojen välkkeessä kynnet olivat vallan osyvasti kuin kotonaan. ;-)

Osallistuin näillä kynsillä myös yhteen kynsikilpailuun mutta en päässyt edes finaaliin asti (en yhtään ihmettele! Osallistuin vain siitä syystä juuri näillä kynsillä, että kilpailuaikaa oli jäljellä enää se päivä, jolloin nämä kynnet valmistuivat).


Chanelin Graphite on aika ihana lakka. Se on hopean-mustan-harmaan-kimaltava ja kerrassaan näyttävä. Peittävyys on mielestäni hyvä, pari kerrosta riittää. En kuitenkaan ostaisi normihinnalla, sen verran pihi olen. En edes lahjakortilla. Alennuksellakin hinta oli mielestäni korkea mutta siihen pystyin taipumaan lahjakortin avulla ja hokemalla hiljaa mielessäni, että "se on Chanel, se on Chanel, se on Chanel..."


Olen ollut ostokseeni tyytyväinen. :-)

1 kommentti:

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.