lauantai 22. maaliskuuta 2014

O.P.I Kiss Me at Midnight ja It's Frosty Outside

Lisää hiekkalakkoja. Tilasin Cesars Shopin kevätsiivousalesta pari hiekkalakkaa, mm. ihastuttavan sinisen O.P.I Kiss Me at Midnight'in. Valitettavasti kyseinen lakka oli päässyt heiltä loppumaan (ja asia hoidettiin nopeasti ja kivuttomasti ja valitsin tilalle toisen lakan). Harmittelin asiaa aikani mutta en ajatellut sitä sen enempää, kunnes sitten hommasin Mariah Carey Holiday -kokoelman minisetin jossa oli mukana Kiss Me at Midnight. Totesin, että pakkohan se on saada ihan täysikokoisenakin.

Mutta mistä? Cesars Shopilla sitä ei enää ollut. Ihana bloggaajakollega vinkkasi minut avuliaasti Kauneudenkauppaan ja sieltä sitten onnellisena omat keskiyön suudelmahaaveeni hankin. Kovin edullisia kauppoja ei tullut tehtyä mutta onneksi toinen bloggaajakollega vihjaisi alekoodista jolla hinnasta sai kuitenkin hieman alennusta. Kauneudenkauppa toimitti lähetyksen nopeasti ja olin kovasti tyytyväinen.

Hiekkalakkoja on todella vaikea kuvata niin, että niiden ihanuus näkyisi kuvissa. Se ei vain kertakaikkiaan toistu kuvissa niin kuin livenä.


Tein jonkinlaisen liukuvärjäysyritelmän ja kynsistä tuli aika isänmaalliset vaikka It's Frosty Outside onkin mielestäni selkeästi hopeinen väriltään. Ainakin jos vertaa Solitaireen joka on ihan selvästi valkoinen hiekkalakka (O.P.I'n Bond Girls -kokoelmasta).


Minua viehättää näissä kimaltavissa hiekkalakoissa kimalluksen ja mattaisuuden yhdistelmä. Osaa lakkaajista hiekkalakoissa ärsyttää pinnan röpyliäisyys ja moni käyttääkin hiekkalakkoja niin, että lakkaa päälle päällyslakan tasoittamaan pinnan sileäksi. Joitakin hiekkalakkoja pällyslakka muuttaa paljonkin, toisia maltillisemmin. Itse en ole raaskinut päällyslakkaa käyttää koska nautin hiekkalakoistani enemmän ilman sitä.


Joskus hiekkalakkojen kesto minun kynsilläni on melko lyhykäinen, tuppaavat lohkeamaan yläreunoista herkästi. Mitä pidempään ne kynsillä pysyvät sitä sileämmäksi kynsien pinta tuntuu muuttuvan ja röpyliäisyys, joka aluksi on aika runsasta, jotenkin tasoittuu pikkuhiljaa. Ei kynsistä suinkaan sileitä tokikaan tule.


Luulin siis hiekkalakkojen tullessa markkinoille, että eivät tule olemaan minun juttuni mutta niin ne vain uivat liiveihini. Nyt sitten harmittelen kun muutamaa hiekkalakkaa ei enää tunnu olevan saatavilla jotka haluaisin. Tällaista se on hitaan hämäläisen elämä, sitä herää moneenkin asiaan turhan usein vähän myöhässä. ;-)

5 kommenttia:

 1. Mulla kans lähtee yläreunasta nämä irtoamaan, jos lähtevät. Muutenhan hiekkalakat pysyy kuin "tauti". Ihana sävy tuo MC!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se on jännä juttu miten osassa kynsiä lakkaus pysyy todella hyvin. Tässäkin lakkauksessa kaikki muut kynnet pysyivät siisteinä reilu 3 päivää mutta pikkusormesta jostain syystä lähti kärjestä kuoriutumaan.Toisaalta hiekkalakat on helpohkosti korjattavissa ilman, että näyttävät korjatuilta. ;-)

   Poista
 2. Ihania molemmat! Erityisesti Kiss me at midnight on AARRE!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se on ihan älyttömän kaunis sininen ja muutenkin niin ihanan kimaltava, olen niin onnellinen, että sen sain normaalikokoisena vielä!

   Poista
 3. Ihania lakka-ostoksia! Mulla ihan sama juttu - hiekkalakat eivät innostaneet aluksi yhtään, mutta nyt olen ollut niihin jo varmaan puoli vuotta aivan ihastunut. Ne ovat niin helppoja ja nopeita, ja minulla myös pysyvät hyvin. Kun jaksoin käyttää jossain vaiheessa hiekkalakkoja kuukauden putkeen, kasvoivat kynteni pitkiksi, koska vaihdoin niin harvoin lakkaa, eivätkä kynnet olleet lainkaan ilman suojaa. Nyt ne ovat taas kamalat nysät, kun en ole jaksanut lakkailla.

  VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.