keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Pieni mainospläjäys: Cesars Shop ja pari uusinta O.P.I. -suosikkia

Tähän väliin pieni mainospläjäys. Cesars Shopilla on menossa O.P.I. -tarjouskampanja joka on voimassa 23.3. asti.Olen tilaillut Cesars Shopilta kynsilakkoja muutamia kertoja ja saanut aina todella hyvää ja asiallista palvelua. Toimitukset ovat supernopeita ja luotettavia ja jos jotain hämminkiä joskus jostain syystä on tullut niin ne on selvitetty asiallisesti, ystävällisesti ja ennen kaikkea nopeasti.

Aina on tullut olo, että asiakkaan hyvä on se mikä on pääasia ja minkä mukaan homma hoituu. En voi kuin kehua ja lämpimästi suositella Cesars Shopia. Se lukeutuu kirkkaasti kärkikastiin minun kotimaisten nettikauppojen listallani.

Tässä vielä (huonohkot) kuvat viime aikaisista kynsilakkainnostuksistani (pakolliset pahaoitteluni hirmuisen rumista kynsinauhoista ja huonokuntoisesta ihosta).


Which is Witch on aivan ihana glitterpäällyslakka jossa on pienen pientä holoa ja isompaa glitteriä. Ihana! Don't Bossa Nova Me Around on uudesta Brazil-kokoelmasta ja juuri sellainen ihanan murrettu ja "mutainen" lakka joista edelleenkin intoilen.

Innostuin siitä alun perin Ilonan postauksen inspiroimana. Se ei ole mielestäni helpoimmasta päästä saada siististi kynsille ja vielä pikkuisen pohdiskelen tykkäänkö siitä sata lasissa pelkiltään vai tykkäänkö ollenkaan, mutta ainakin Which is Witchin kanssa rakastan sitä!


Nimettömässä ehdoton tulevan kesän lempparini Live.Love.Carnaval. En yleensä pidä ollenkaan mistään koralliseen vivahtavastakaan mutta tähän rakastuin päätä pahkaa, aivan upea väri!

Jossain välissä huutelin suuna päänä, että hiekkalakat eivät missään tapauksessa ole minun juttuni missään määrin ja että ainoat hiekkalakat joista pidän ovat O.P.I.'n Solitaire ja Can't Let Go. No, kunkas sitten kävikään; niin, never say never ja sitä rataa.

Baby Please Come Home on oikeasti vaalea lila, mutta minun kynsilläni se näyttää jostain syystä enimmäkseen enemmän harmaalta kuin lilalta. Ihana se on silti. It's Frosty Outside on todellakin lumisen ja jäätävän kaunis lakka. Can't Let Go on edelleen minulle ihan ultimate lemppari hiekkalakoista, se vaan on niin kaunis.

Hiekkalakoista sen verran, että edelleen koen pelkät röpelöiset hiekkalakat rodella rumiksi, intoilen vain näistä kimaltavista versioista. ;-)

Mikäli jotakuta asia pohdituttaa niin tämä ei ole maksettu mainos enkä ole saanut muitakaan korvauksia kyseiseltä nettikaupalta, en ole edes niin sanotusti yhteistyössä heidän kanssaan blogini kautta. Nämä kehut ja suositukset tulevat ihan vilpittömästi minulta kuluttajana ja koska minulla nyt sattuu olemaan tämä blogi niin sen sijaan, että itsekseni asiaa mietiskelisin niin ajattelin kirjoittaa siitä blogiiini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.