tiistai 17. syyskuuta 2013

ARTDECO Lash Growth Activator Night Repair Balm

En voi sanoa varsinaisesti uskovani ripsiseerumeihin. En usko, että ne kasvattavat ripsiä yhtään sen pidemmiksi kuin mitä geenit meille ovat suoneet. Ainakaan sellaiset ripsiseerumit missä ei ole kiisteltyjä prostaglandiineja, mutta sillä ei sinänsä ole minulle mitään väliä, koska sellaisia en halua enkä aio käyttää.

Siihen kuitenkin uskon, että ripsiseerumit saattavat voida luoda otollisemmat olosuhteet ripsille voida paremmin ja näin kenties esimerkiksi pidentää niiden kasvukautta, ja sitä myöten jonkin verran pidentää niitä, koska ne ehtivät kasvaa pidemmiksi ennen kuin putoavat pois. Ripsiseerumeilla uskon voitavan myös jossain määrin vaikuttaa esimerkiksi yksittäisten ripsien elastisuuteen ja kosteustasapainoon. Näin siis uskon, mitään sen tieteellisempää faktaa minulla ei ole uskomuksieni tueksi tarjota.

Niinpä lähdin ikään kuin huvikseni kokeilemaan ARTDECO'n ripsiseerumia Lash Growth Activator Night Repair Balm'ia. En alunperinkään odottanut ripsieni humahtavan taianomaisesti mielettömiksi räpsyttimiksi (toki salaa toivoin, että jotain taianomaista silti kuitenkin tapahtuisi), joten vältyin myös pettymästä pahasti eikä tullut edes yhtään huijattu olo.

Aloitin seerumin käytön keväällä, muistin reilun kuukauden ajan laappia seerumia ripsiini lähes joka ilta ja sen jälkeen olen käyttänyt sitä epäsäännöllisen säännöllisesti aina kun olen muistanut. Luonnostaan minulla on siis tönkkösuorat ja töpölyhyet ripset. Yllätyin nopeista tuloksista sen suhteen miltä ripseni tuntuivat. Ihan kuin ne olisivat muuttuneet pehmeämmiksi ja joustavammiksi ja ripsiä ripsentaivuttimella taivuttaessani totesin niiden tuntuvan taipuisammilta. Nämä muutokset huomasin jo muistaakseni ensimmäisen viikon käytön jälkeen.

ARTDECO lupaa tuotteen tekevän ripsistä paksummat, vahvemmat ja pidemmät vain 4 viikon säännöllisellä ripsiseerumin käytöllä.

"Ulkoiset tekijät kuten haitalliset ympäristövaikutukset ja voimakas silmämeikin poistaminen voivat olla syypäitä siihen, että ripset tuskin saavuttavat maksimaalisen pituutensa. Uusi, innovatiivinen silmäripsien hoitobalsami vahvistaa ripsiä tehokkaasti sisältäpäin. 

Lash Growth Activator Night Repair Balmin väritön koostumus sisältää ravitsevaa ja vahvistavaa moniaktiivista yhdistettä, joka koostuu peptideistä ja luonnollisesta bioenergisoijasta joka vaikuttaa suoraan ripsiin ja sitä kautta lisää ripsien kasvua jopa 200 prosenttiin asti kuukaudessa! *

Näppärä, erityisen pehmeä applikaattori on täydellisen sopiva levittämään balsami ripsien tyvestä latvoihin. Erityisen sopiva käytettäväksi yöllä. Ei sisällä hajusteita, lanoliinia eikä mineraaliöljyjä." 

*Päivittäisellä käytöllä 4 viikon kuluessa - itsenäisen laboratorion vahvistamana. 
 (todella vapaa suomennos ARTDECO'n sivuilta)

Pakkauksen ohjeen mukaan ripsiseerumia levitetään ripsien päälle, mutta ARTDECO'n omilla sivuilla sitä kehoitetaan käyttämään kuten ripsiväriä. Tuotteen nimessä annetaan ymmärtää sen olevan yön ajaksi laitettava seerumi, mutta ARTDECO'n mukaan sitä voi käyttää myös päivällä.

Aineen levittäminen ripsiin on vaivatonta ja nopeaa. Se tekee ripsistä kuivuttuaan jonkin verran tönköt ja kovat. Se ei silmään joutuessaan varsinaisesti kirvele, mutta ei se mitenkään kovin miellyttävältäkään tunnu mikäli sitä silmäänsä onnistuu saamaan.

Itse lisäsin ainetta ripsiin alkuunsa vain ohjeen mukaisesti eli ripsien päällipuolelle, mutta sittemmin olen laappinut sitä myös alapuolelle toisinaan. Seerumi on minun nenääni tuoksuton ja väriltään se on kirkasta eli väritöntä.

Mitä tulee sitten tuohon pituuskasvuun, niin en ole huomannut mitään dramaattista eroa ripsien pituudessa ennen ja jälkeen seerumin käytön. Saattaa olla, että ripset ovat ehkä 0,5-1 mm pidemmät kuin ennen, mutta en osaa sanoa luulenko vain vai johtuuko vaikutelma ihan vain siitä, että ripseni ovat seerumin käytön myötä muuttuneet joustavammiksi ja näin ollen kaareutuvat helpommin niitä taivutettaessa ja myös pitävät kaarevuutensa paremmin, kuin ennen seerumin käyttöä. Ripsien paksuuteen/tuuheuteen en ole seerumilla huomannut olevan vaikutusta.


Putkilossa on tuotetta 7 ml ja se vaikuttaa varsin riittoisalta, käytän edelleen keväällä avaamaani  yksilöä. Yleisesti ottaen olen ollut seerumiin tyytyväinen ja siitä on muodostunut positiivinen mielikuva. Olen sitä mieltä, että ripseni tuntuvat voivan paremmin kuin ennen seerumin käyttöä ja sitä myöten ne myös mielestäni näyttävät paremmilta. Pituuskasvun suhteen olen epämääräisesti kiikun kaakun enkä osaa varmaksi sanoa onko pituutta tullut lisää vai ei.

Mielestäni tuote sopii henkilölle, joka toivoo parannusta ripsiensä kuntoon ja haluaa kenties lisätä niiden joustavuutta, pehmeyttä ja taipuisuutta. En voi varmaksi tietää etteikö tuote voisi tuoda lisää pituutta jonkun toisen ripsiin, mutta henkilökohtaisesti en lähtisi omien kokemusteni perusteella Lash Growth Activator Night Repair Balm'ia suosittelemaan ensisijaisesti ripsien pituuskasvua lisäämään.

Arvioimani tuote on itse ostamani, mutta sain kesällä kyseistä seerumia putkilon verran myös blogin kautta Aila Airo Kauneuspalvelut Ky:ltä, mistä ilahduin erityisen paljon, koska olin jo ehtinyt harmitella seerumin jossain vaiheessa tapahtuvaa loppumista.

7 kommenttia:

 1. Mulla odottaa yks ripsiseerumi kaapissa, että jaksaisin testata sitä. En kans vaan oikein usko näiden kasvatustehoon, mutta lisää taipuisuutta ja tuuheutta ottaisin mieluusti jos nämä oikeasti niihin juttuihin auttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, ei tiedä vaikka tosiaan yllättyisit positiivisesti! :-)

   Poista
 2. Mulla odottaa tämä samainen vielä käyttöönottoa. :) Nyt en ole uskaltanut mitään ylimääräistä silmissä käyttää kun olen menossa silmäleikkaukseen, mutta kunhan silmät siitä toipuvat niin otan testiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista kuulla sitten millaisia kokemuksia sinulla tästä on!

   Poista
 3. Mä en saanut tolla luvatulla 4 viikolla mitään tuloksia, vaikka levitin sitä aika runsaastikin. Muutamia päiviä jäi välistä, joskus heitin kaksikin kertaa päivässä jos en meikannut. Ei mitään havaittavaa minulla. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas mietin tässä juurikin, että pitäisikö sittenkin lisätä tuohon loppuun, että ehkä mun ripset on kuitenkin pidentyneet vähän enemmän... Minä olen tosin käyttänyt nyt tuota seerumia selkeästi pidempään kuin sen 4 viikkoa, että ehkä sillä on jotain merkitystä mun tapauksessa. Who knows! Ja voihan se olla, että erilaisissa ripsissä se vaikuttaa eri tavalla. Tuo tekstihän ei tavallaan lupaa, että ripset pitenisivät mitenkään silmin nähtävästi. Lopputulos voi olla se 200 % pidemmät ripset, mutta voi olla, että pituutta tulee lisää vain nimellisesti.

   Poista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.