torstai 26. tammikuuta 2012

Mitä jäi käteen?

Tässä vihdoin joitakin vuoden 2011 suosikkeja. Jokaisesta jotakin mutta mitään sen syvällisempää analyysiä en nyt tässä postauksessa ala tuotteista tekemään. Esittelen tuotteet ihan random-järjestyksessä ja kyse on siis ihan vain tuotteista joita huomasin käyttäväni jatkuvasti tai joihin ihastuin muuten vaan.

Paula's Choice ja erityisesti BHA-lotion (olen käyttänyt 1 prosenttista). En halua koskaan luopua tästä. Tai siis ei sen tarvitse olla juurikin Paula's Choicen tuote mutta BHA:sta en halua ikinä luopua. Ihan mielettömän toimivaa tavaraa ja ihoni on tykännyt todella, siis TODELLA paljon!



Make Up Store, Tri Brow Color. Tätä suositteli Karkkipäivän Sanni ja koska olin epätoivoisesti etsinyt itselleni toimivaa kulmaväriä joka ei tekisi kulmistani punaruskeita tai muuten vaan väärän värisiä, niin päätin sitten kokeilla onneani tämän kanssa. Ihan paras ikinä!! Ei tosin mikään edullinen tuote mutta nykyään saa Kickseissä myytävää vastaavaa Vila La Divan tuotetta noin kymmenellä eurolla (taisin oman Tri Brow Colorini ostaa Kicksistä ja se maksoi muistaakseni 20€). En halua koskaan luopua tästäkään!



Tauer Perfumes ja ylipäätään niche-parfyymitalot. Tuoksut yleisesti ottaen. Olen aina rakastanut hajuvesiä mutta viime vuonna löysin ihan uudenlaisen kipinän niihin. Kuten olette muutaman kerran jo saaneet kuullakin. ;-) Samalla innostuin kovasti tuoksublogeista.



Max Factor, False Lash Effect waterproof. Minulla on todella lyhyet, todella vaalean värittömät ja todella suorat - suorastaan tönköt - ripset. En ole millään ripsareilla saanut taivutuksia pysymään niissä minkään vertaa. No, tällä saan ja siksi tästä tuli viime vuoden suosikkiripsarini. Poistamisen kanssa saa olla ehkä vähän huolellisempi mutta itse en ole huomannut, että vedenkestävyydestään huolimatta tätä olisi vaikea poistaa (silmämeikin poistoon käytän Lumenea ja Yves Rocheria).



Meow Cosmetics, Skinny Dipper ja Sunsplasher!. Ilman näitä en meikkaa. Täydelliset tuotteet varjostukseen ja korostukseen. Molemmista useita eri sävyvaihtoehtoja oman ihonsävyn mukaan, joskin itse olen hankkinut vähän sen mukaan mikä on silmää sattunut eniten miellyttämään. Meow:lta saa tilattua samplet myös näistä, ei siis tarvitse ostaa sikaa säkissä.



Wet'n Wild, Mega Eyes Creme Eyeliner, #887 Eggplant. Tämä ja geelimuotoiset eyelinerit yleisesti ottaen. Tässä ekstraihanaa on väri eli tuollainen tumma, syvä violetti; munakoiso niin kuin nimikin kertoo. Ihanan helppo käyttää, levittyvyys on hyvä, pysyvyys on hyvä ja hinta edullinen. Rakkautta!



ecotools. Ihania, ihania siveltimiä! Laatua edulliseen hintaan. Tuntuvat kivalta kädessä ja iholla. Ympäristöystävällinen valmistaja. Kerrassaan loistava kokonaisuus.



Pure Lux, Silk Powder. En ole luopumassa Equilibrium Balancing Powder:sta mutta tässä on toinen erinomaisen ihana primer ja viimeistelytuote. Tekee ihosta mahtavan siloisen tuntuisen.



Egyptian Magic all purpose skin cream. Ihana, ihana, ihana! Luin tästä ensimmäisen kerran Nekun Lazy Dynamite-blogista ja tilasin sitten jossain vaiheessa näytteen. Ihastuin, rakastuin ja totesin, että tätä on pakko saada! Alkuunsa olin vähän epäileväinen koska tämä on todellakin öljyinen tuote mutta käytössä sekin huoli sitten hälveni. Ihoni tykkää tästä oikein kovasti!



Eh, aivan hurjan esteettisen kaunis hunajamaustenaamio. =) Luin tästä ensimmäisen kerran ihanaisen Mirssiininan Pretty Sweet-blogista ja pitihän sitä kokeilla. Tykkäsin hurjasti ja sillä tiellä olen edelleen. Tämä toimii kerrassaan loistavasti!


Loppuun sitten vielä bonuksena täysin kosmetiikkaan liittymättömänä tämän hetken lukuintohimoni johon viime vuonna juuri ennen joulua hurahdin:
R.R. Martin, A Song of Ice and Fire-series. Tällä hetkellä TV 2 esittää ensimmäisen kirjan, A Game of Thrones, perusteella tehtyä televisiofilmatisointia Game of Thrones. Tänään tulee sarjan kolmas osa, aikaisemmat osat voi katsoa Areenasta (tosin ensimmäinen osa poistui jo esityksestä tänään). Sarja on K16 ja siinä on todellakin sekä väkivaltaa että paljasta pintaa ihan reilusti eli ei ihan nuorille katsojille eikä myöskään kovin herkille.

Luen sarjaa englanniksi ja se on mielestäni suhteellisen helppoa luettavaa. Pidän Martinin kirjoitustyylistä ja tarina on minusta kivasti jäsennelty. Jos tykkää fantasiasta ja historiallisista tarinoista niin kannattaa tutustua! Sen verran kuitenkin varoitan, että kyseesä ei todellakaan ole mikään prinsessasatu!

Kirjoja on myös suomennettu, ensimmäisen osan suomenkielinen nimi on Valtaistuinpeli. Henkilökohtaisesti pidän enemmän alkuperäisversiosta, en pidä lainkaan esim. siitä miten nimet on suomennettu. Olen vasta lopettelemassa ensimmäistä kirjaa ja odotan innolla uppoutumista kakkoskirjaan. Olen nähnyt jo tuon HBO:n televisiosarjan kokonaisuudessaan joten tiedän mitä ensimmäisessä kirjassa tulee tapahtumaan. Filmatisoinnin ensimmäinen tuotantokausi on muuten hyvin uskollinen kirjalle, siitä iso plussa. Sarja on muutenkin erityisen hyvin ja hienosti tehty.

6 kommenttia:

  1. Moi! Kuinka paljon suunnilleen Egyptian Magicilla on hintaa? :)

    ♥ Donna / http://andrevei.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Hei Donna! Tilasin omani iHerbistä ja siellä se maksaa noin 25 euroa. Egyptian Magicia saa myös Suomesta mutta hinta on aika paljon korkeampi.

    VastaaPoista
  3. Minulle on matkalla näyte Egyptin ihmeestä, kuulin siitä oikeastaan jo vuosia sitten, mutta se tuntui silloin kalliilta. :)

    Ajattelin itsekin katsoa Game of Thronesin ensin sarjana ja lukea kirjan myöhemmin, koska muuten alkavat helposti ärsyttää kaikki (yleensä filmatisoinneissa turhat) poikkeamat kirjasta. Tietysti voisi prosessia vähän vauhdittaakin - mistä katsoit sen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo taikavoide tuntuu juu kalliilta mutta purkissa on 118 ml ja se on ihan älyttömän riittoisaa eli pidemmän päälle se ei ole ollenkaan kallista. IMHO.

      Öh ja köh, taisin vähän niin kuin laittomasti sen GoT:n hankkia...*häpeää*

      Poista
  4. Minä olen myös tukevasti Game of Thrones -koukussa! Nähtyäni sarjan ensimmäisen osan aloin lukea myös kirjasarjaa, ja se tempaisi kyllä mukaansa jo ihan ensimmäisien sivujen myötä :) TODELLA kiehtova tarina, ja sarja vaikuttaisi kolmen jakson perusteella myös upealta :)

    VastaaPoista
  5. Minä teen yleensä aina niin päin, että luen ensin kirjan ja sitten vasta katselen mahdollisen filmatisoinnin. Yleisesti ottaen olen sitä mieltä, että kirja on aina parempi ja siksi haluan tehdä noin päin. Vaikka se onkin sitten vähän ärsyttävää kun filmatisoinnista puuttuu niin paljon tai siihen on jopa jotain juttuja muutettu ihan erilaiseksi kuin alkuperäisessä teoksessa. Game of Thrones on minusta ihanan uskollinen kirjalle ja siitä se todellakin saa minulta tuon ison ekstraplussan.

    Papu, sarja jatkuu loppuun saakka yhtä upeana!! Rakastan miten Martin on osannut luoda niin järkyttävän vihattavia hahmoja ja toisaalta myös niin hurjan rakastettavia. Tapahtumat ovat ihan älyttömän yllätyksellisiä mikä on toisaalta hirmu ihanaa ja kutkuttavaa ja pitävät mielenkiintoa yllä mutta toisaalta myös hirveän raivostuttavaa, kun kirjailija laittaa tapahtumaan sellaista mitä lukija vastustaa ihan kauheasti eikä haluaisi, että niin tapahtuu. Minulla ainakin on tunteet niin täysillä mukana tässä sarjassa, että välillä kuohuu oikein kunnolla. ;-)

    VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.