torstai 13. lokakuuta 2011

Dior Addict Lip Glow Color Reviver Balm

Terhen kirjoitteli juurikin Sensaisti blogissaan Clarinsin iGloss-huulikiillosta ja inspiroi (ja muistutti) minua postauksensa myötä vihdoinkin kirjoittamaan tämän postauksen. ;-) iGlossissahan idea ja ajatus on jokaisen huulilla yksilöllisesti reagoivasta tuotteesta joka tuottaa huulille jokaiselle omanlaisensa pinkin sävyn riippuen yksilön huulten ihon ominaisuuksista.

Kuulostaako omituiselta? ;-) No, saman tapainen tuote on Diorin Dior Addict Lip Glow Color Reviver Balm jonka kerrotaan olevan "mittojen mukaan" tehty huulivoide joka kaunistaa ja pitkäkestoisesti korostaa huulten luonnollista väriä. Sen kerrotaan reagoivan suoraan jokaisen naisen yksilöllisen kemian kanssa ennen kuin se vapauttaa värisisältönsä huulille. Huulten luvataan näyttävän elpyneiltä, hämmästyttävän raikkailta, täyteläisiltä ja säteileviltä. Lisäksi siinä kerrotaan olevan aurinkosuojakertoimen 10 ja koostumuksen sisältämän villimangon ja pesukurkun (luffa cylindrica)  pitävän huulet suojattuina ja kosteutettuina. Universaali huulivoide kaikille huulille. (Täysin vapaa käännös Diorin mainostekstistä, en väitä siinä sanottavan kirjaimellisesti noin ;-) ).


Lip Glow maksanee Suomessa jotain 30-35€ (Sokoksella Dior Addict huulipunat maksavat 34.30€). Omani tilasin Strawberry.netistä ja siellä se maksoi muistaakseni 26€.

Hylsy on ihana. Jos ei tykkää vaaleanpunaisesta hempeilystä niin sitten se ei varmaankaan sytytä mutta minä satun tykkäämään vaaleanpunaisesta hempeilystä joten hylsy on siis ihana. Alkuun tuntui ehkä vähän omituiselta se, että kun huulivoiteen vetää ulos korkista niin käteen jäävään osuuteen jää tuo päässä oleva pallura. Mutta nyttemmin se tuntuu vain hauskalta.

Omituista tunnetta toi kaiketi se, ettei korkitonta huulivoidetta saa laitettua pystyasentoon jos sen haluaa käsistään jonnekin ilman korkkia laskea (omituinen ajatus sinänsä, miksi kukaan haluaisi niin edes tehdä).


Noista Diorin latelemista lupauksista en oikein tiedä mutta henkilökohtainen kokemukseni ja arvioni tuotteesta on, että se tekee huulista ihanan pehmoiset, huulille ei jää ikävää tahmaista tunnetta eikä myöskään kalvoa. Lip Glow tuntuu huulilla kevyenä ja miellyttävänä, pehmoisena. Se myös pehmittää huulet ja antaa niille kevyttä kiiltoa joka on juuri oikeanlaista ja oikea määrä minulle.

Minä en oikein ole huulikiiltoihmisiä. Joitakin kivoja huulikiiltoja minullakin toki on ja joskus jopa käytän niitä mutta ne eivätt ole suosikkejani. En yleensä myöskään välitä kauhean kiiltävistä huulista itselläni. Lip Glow tuntuu huulilla kivemmalta kuin huulikiillot ja sen kiilto on juuri sopivan hillittyä ja luonnollisen näköistä.


Noh, mites sitten se yksilöllinen huulten pinkki sävy? Olin jotenkin kuvitellut, että tuote muuttaa omien huulten väriä. Jos olisin lukenut mainostekstin huolellisemmin niin olisin ymmärtänyt sen korostavan huulten omaa väriä.

Ylimmässä kuvassa huuleni ilman mitään, keskimmäisessä kuvassa hetikohta Lip Glow:n lisäämisen jälkeen ja alimmassa kuvassa jonkin ajan kuluttua (en ottanut aikaa, olisiko mennyt kymmenisen minuuttia lisäämisestä).

Kuten näkyy, huulteni varsinainen väri ei ole muuttunut mutta se on kyllä korostunut. Muutos ei tokikaan ole mikään mullistava ja monelle 26€ arvoinen huulivoide on varmasti hiuksianostattavan kallis huulivoide. Niin.

Minulla on hyvin vähän oikeasti selektiivistä kosmetiikkaa. Olen kauhean pihi yleensä ja vaikka kosmetiikkaan tuleekin hölvättyä rahaa toisinaan aivan järjettömiä määriä ja tehtyä ihan älyttömiä ostoksia jotka yleensä ovat niitä halpismerkkisiä niin siitä huolimatta tykkään joskus ostaa myös selektiivistä kosmetiikkaa.

Olkoonkin Dior Addict Lip Glow aivan järjettömän kallis huulivoide niin minä suorastaan rakastan sitä. Jos rakastan jotakin niin minulle on aivan sama paljonko se maksaa, halpa tai kallis ja oli merkki sitten mikä tahansa. En saa millään muulla huulivoiteella samaa ulkonäöllistä tulosta ja lisäksi Lip Glow toimii huulillani myös huulivoiteena erinomaisen hyvin. Se on erittäin helppo ja nopea tapa saada huolitellun näköiset huulet ja koska se korostaa juuri minun huulteni sävyä se sopii minulle kuin räätälöity (eli ainakin tässä kohtaa mainosteksti pitää paikkansa ;-) ).

Se on jotenkin kovin hassua miten joissakin asioissa ajattelen kuten varmasti moni lukija nyt eli onpas älytön ostos ja minä ainakaan en ikinä laittaisi tuollaista summaa tuollaiseen tuotteeseen! Mutta se kertoo minulle vain siitä, että kysymys onkin minusta henkilökohtaisesti ja meillä kaikilla on omat intohimomme ja kipurajamme ja tapamme ajatella asioista, tapamme kokea ne yksilöllisesti. Ja mikäs sen hiemompaa, olisi kyllä kovasti tylsää jos vaikkapa kaikki kosmetiikkabloggaajat olisivat aina samaa mieltä kaikesta ja jokainen hankkisi aina ne samanhintaiset tuotteet. ;-D

4 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen tuote, jota tekisi mieli kyllä kokeilla, mutta olet oikeassa siinä, etten itse ainakaan kykenisi laittamaan tuota summaa huulivoiteeseen ihan heti. Toisaalta taas tällaiseen tuotteeseen olisi helpompi tuo summa laittaa kuin vaikka yksittäiseen huulipunaan/-kiiltoon, sillä tuohan vain korostaa omien huulten sävyä - ja se on pakostakin sellainen sävy joka itselle sopii. Eli voisin jopa laittaa harkintaan. :)

  VastaaPoista
 2. Lip Glow on täydellinen tuote ja en siitä luopuisi. :) Minun huulistani se tekee yllättävän pinkit, vaikka huulten oma väri on melko punainen. Hassua.

  VastaaPoista
 3. Vastaavia tuotteita on ymmärtääkseni myös halvemmallakin löydettävissä eli jos ei halua maksaa merkistä ekstraa niin "tavismerkkisen" saa sitten edukkaammin. En tosin osaa vinkata yhtään, että mistä sellaisia voisi löytää. ;-(

  Myy, ilmeisesti se sitten toisilla reagoi enemmän väriä muuttaen. Minustakin tuntuu vain koko ajan enemmän ja enemmän siltä, että en halua omasta Lip Glowstani luopua ikinä. ;-) Minusta sekin on jotenkin niin ihanan ylellistä, kun saa ottaa sen esille ja ihailla tuota hylsyä. =)

  VastaaPoista
 4. Tämä on minunkin lemppari, en käytä paljon huulimeikkejä, mutta tätä on pakko olla aina. Olen kokeillut myös samantapaisia huulikiiltoja, mutta ne ei kuitenkaan ole sama asia. Tässä on myös kiva se, että se pinkki väri jää huulille joksikin aikaa kiillon lähdettyä :)

  VastaaPoista

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.