keskiviikko 12. lokakuuta 2011

NYX For Your Eyes Only-silmämeikki

Jösses, että silmämeikin kuvaaminen onkin sitten hankalaa! Tässä postauksessa muutama huono kuva yhdestä silmämeikistä jonka tein NYX:in For Your Eyes Only, Beautiful Green Eyes - paletilla. Palettia esittelin tarkemmin tässä postauksessa.

Tässä käytetyt värit ja mihin niitä sotkin:


1. Tumma sinivihreä ulkonurkassa (ja aavistus alaluomen ulkonurkassa)
2. Lilahko vaalea violetti keskellä liikkuvaa luomea (ja aavistus alaluomen keskiosassa)
3. Luonnonvalkoinen sisänurkassa ja kulmaluulla (ja alaluomen sisänurkassa)
4. Siniharmaa luomivaossa

Eipä nuo värit kyllä ottamissani kuvissa juurikaan oikealla tavalla toistu saati että meikki näyttäisi edes kovin intensiiviseltä. Sitä se kuitenkin oli, kyse oli iltameikistä. Tai no, kaikki on aina tietty niin kovin suhteellista eli mun iltameikki voi olla jonkun toisen päivämeikki ja päinvastoin eli mikä sitten kenenkin mielestä on intensiivistä. ;-)

Pokkarilla otetut todella pliisut kuvat:


 Ja noitakin jouduin hiukan parantelemaan, olivat vieläkin hailakampia alunperin. Ilman salamaa otettu ja valoa olisi saanut olla enemmän. Pokkarilla otetuista kuvista tuli jotenkin tosi sinisävyisiä.

Samassa valaistuksessa järkkärillä otettu kuva:


Tuolle kuvalle en tainnut kauheasti mitään tehdä, saattaa olla, että kirkastin sitä aavistuksen.

Pohjustus tehty Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionilla, ripsiväri Max Factorin vedenkestävä False Lash Effect ja rajaus tehty Wet'n Wildin tumman luumun värisellä geelirajauksella. Kuvat ovat tosiaan ihan onnettomia siinä mielessä, että eivät kyllä kerro koko totuutta lähellekään. En ymmärrä miksi en saa silmämeikkikuvia ikinä onnistumaan todenmukaisina. Pöh!

Tässä aivan päin prinkkalaa sihdattu otos suorahkossa auringonvalossa, halusin tämän laittaa myös koska tästä ehkä vähän paremmin saa kuvaa meikin voimakkuudesta. Vaikka ei tämäkään ihan oikealta näytä.


Kasvoilla joku epämääräinen sekoitus sitä sun tätä eli Meow:n ja Lily Lolon mineraalipuutereita. Kuvanottohetkellä ei muita kasvotuotteita vielä ollut (posket punoittivat muuten vaan), myöskään huulilla ei ole mitään (ehkä huulirasvaa). Kulmiin olen tainnut sutia Urban Decayn Brow Box Honey Potin tummempaa sävyä (joka kuvissa näyttää harmillisesti ruskeammalta kuin livenä).

Tämä oli toinen meikki tuolla NYXin paletilla ja jostain syystä värit eivät tällä kertaa tuntuneet ihan niin pigmenttisiltä kuin ekalla kerralla. Ihan kivasti luomivärit kuitenkin käyttäytyivät ja pidän paletista edelleen oikein kovasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.