maanantai 10. lokakuuta 2011

O.P.I Here Today...Aragon Tomorrow ja Konadointia

Lisää vihreää! Tällä kertaa O.P.I:n Here Today...Aragon Tomorrow jonka päällä Sinful Colorsin kimalletta Treasure Island ja Sally Hansenin hopeisella Celeb Cityllä kuviot Konadin laatasta M24.


Here Today...Aragon Tomorrow on kummallinen väri. Se on kynnellä todella, todella tumma vihreä, ei kuitenkaan varsinaisesti mustanvihreä. Koostumukseltaan se on ohutta, sanoisin jopa lirumaista ja ensimmäsellä kerroksella se väkisinkin tekee epätasaista jälkeä. Kuitenkin jos lakkaa seuraavan kerroksen huolellisesti niin kaksi kerrosta riittää saamaan aikaan tasaisen ja peittävän jäljen. Pidemmät kynnet saattanevat vaatia kolmannenkin kerroksen.

Auringossa:

En ole vielä kauaakaan leikkinyt Konadeilla ja täytyy tunnustaa, etten ole niiden kanssa kovin hyvä kaveri vielä. Konadointi on alkuunsa yllättävän vaikeaa mielestäni ja vaatii ehdottomasti melko lailla harjoittelua. Uskon kyllä, että harjoittelu tekee mestarin tässäkin asiassa ja kun homma alkaa joskus sujua niin se varmasti on suht helppoa, mutta näin aloittelijalle se on vielä aika haastavaa touhua.

Varjossa:


Siitäkin huolimatta, että oikean käden kynnet eivät ihan nappiin onnistuneetkaan (kuvissa vasen käsi) niin tykkäsin näistäkin kynsistä todella paljon. Tosin vasemman käden keskisormen kynsi napsahti poikki ja luovutin (ennestään saman kohtalon oli kokenut nimetön joka tosin on jo ehtinyt pikkuisen kasvaa) eli viilasin kaikki kynnet todella lyhyiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei!
Mukavaa, että piipahdit blogissani! Ilahdun kovasti kommenteista ja niitä saa mielellään kirjoitella myös vanhoihin postauksiin.

Hi!
Nice of you to drop by in my blog! Comments make me very happy. Don't hesitate to comment on my older posts too.